Įkraunama...
Įkraunama...

"Winalite" įklotai moterims

QUOTE(sonela @ 2009 01 21, 19:36)
Sveiki  4u.gif

Taip, pirmą mėnesį naudojant "Anion"mėnesinės būna 3 dienas (man taip pat  tik tiek truko). Jei naudosite toliau, kitus tris mėnesius valysis gimda, todėl mėnesinės bus gausesnės, bus daugiau išskyrų, gleivių ir plėvelių, o 5-6 mėnesį mėnesinės vėl ims trupėti, nes moteris ir turi sirgti 2-3 dienas (užbėgant už akių komentarams, paklauskite savo ginekologių, kiek turi trukti normalios mėnesinės ir jūsų ginekologė atsakys, kad moteriai kraujuoti normalu dvi-tris dienas, jei mėnesinės trukla 5-7-10 dienų, tai nėra super gerai....).

Kyla klausimas, kaip suprasti - valysis gimda? Taip ir valysis - anionai stabdo bakterijų dauginimąsi, todėl organizmui nereikia saugotis bakterijų ir su jomis kovoti, todėl liaudiškai tariant, galima ilsėtis ir valytis, daugiau laiko skirti nereikalingų ir gimdoje susikaupusių "atliekų" atsikratymui...

Žinau, kad rizikuoju sulaukti begalės skeptikių komentarų, bet mėginsiu atsilaikyti ir "atsikomentuoti"  4u.gif

Mano mmm tokios, kokios turi būti. Mano ginekologė irgi sakė, kad normalu yra kraujuoti apie keturias dienas, o tai dabar kuri ginekologė teisi?... g.gif Dar mano ginekologė sakė, kad gimdoje turi būti tam tikrų bakterijų, tai jei anijonai juos išvalys?... Ar jie "žino", kurios bakterijos geros, o kurios blogos?... g.gif Beje, per kiekvienas mmm gimda visąlaik išsivalo, tai visiškai natūralus procesas, ir nereikia jo skatinti, žinoma, jei tik moteris neserga kokia liga (mano mamai buvo per anksti prasidėjus menopauzė, kraujavimas niekaip nesustojo, tai darė valymą, abejoju, ar čia anijonai būtų padėję...)...

Džiaugiuosi, kad temoje pagaliau pradėta ne tik reklamuoti tam tikrą prekę (beje, gana abejotiną), bet diskutuoti apie tikrai ekologiškus įklotus...

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 21 sausio 2009 - 19:42
offtopik
Rasma, žiogeli, jums jau aktualu? Na pavarot mergynos cool.gif
Aš kraujavau visada 5-7 dienas, taip kaip laikrodukas nuo 10 metų. Niekas manęs nuo to negydė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 01 21, 15:53)
biggrin.gif kaip linksma pasidare kai prisimiau tuos laikus, kai paketai buvo prabanga smile.gif))
ash tom dienom tai irgi labai didzhiuodavausi, bet bijojau pajudet, kad kokia nelaime nenutiktu smile.gif)) ir kalikiai uzknisdavo skalbti  doh.gif siaubas kazhkoks....

P.S. o ten tie su knopkem tai jie kaip kasdieniniai ikloteliai ar jau tie super duper atominem mm dienom? blink.gif

Jie gan daug sugeria. bet jei labai super duper tai gal galima naktinius naudoti? Jie va taip atrodo: user posted image

Aišku, vienkartiniai yra patogiau, tikrai nesiginčyju. Jie plonesni, nereik sukti galvos dėl skalbimo. Bet vat tas "patogiau" man ir skamba labai vartotojiškai blush2.gif

QUOTE(Natuke @ 2009 01 21, 21:42)
offtopik
Rasma, žiogeli, jums jau aktualu? Na pavarot mergynos cool.gif
Aš kraujavau visada 5-7 dienas, taip kaip laikrodukas nuo 10 metų. Niekas manęs nuo to negydė mirksiukas.gif

Nepatikėsi, bet su visais trim vaikais mmm man prasidėdavo praėjus 2-3 mėnesiams po gimdymo doh.gif nepaisant išimtino žindymo non stop dieną naktį. Toks jau tas mano c'est la vie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 01 21, 20:41)
Mano mmm tokios, kokios turi būti. Mano ginekologė irgi sakė, kad normalu yra kraujuoti apie keturias dienas, o tai dabar kuri ginekologė teisi?...  g.gif  Dar mano ginekologė sakė, kad gimdoje turi būti tam tikrų bakterijų, tai jei anijonai juos išvalys?... Ar jie "žino", kurios bakterijos geros, o kurios blogos?... g.gif  Beje, per kiekvienas mmm gimda visąlaik išsivalo, tai visiškai natūralus procesas, ir nereikia jo skatinti, žinoma, jei tik moteris neserga kokia liga (mano mamai buvo per anksti prasidėjus menopauzė, kraujavimas niekaip nesustojo, tai darė valymą, abejoju, ar čia anijonai būtų padėję...)...

Džiaugiuosi, kad temoje pagaliau pradėta ne tik reklamuoti tam tikrą prekę (beje, gana abejotiną), bet diskutuoti apie tikrai ekologiškus įklotus...

4u.gif

Sutinku, gimda valosi kas kart, bet jei, pvz, naudojami tamponai joje lieka apnašų, krešulių, skysčio, kuris kreši. Nuo to storėja gimdos sienelė ir prasidėjus mmm plyšimas (atsivėrimas) būna skausmingas. Skasmas pasireiškia ne kiekvieną mėnesį, daugeliui - kas keletą mėnesių, nes sienelė sustorėja ne iš karto.

Žinau ir tai, kad gerųjų bakterijų turi būti, kalba eina apie anairobines bakterijas (makšties uždegimo ir įvairių grybelinių susirgimų sukėlėjas), kurios dauginasi bedeguonėje alinkoje. Tai kaip tik labai skatina paketai, kurių apatinis sluoksnis yra nepraleidžiantis oro (celofaninis). Anairobinių baterijų skaičius bedeguonėje aplinkoje kas 20 minučių dvigubėja, todėl paketus ir reikia keisti gana dažnai. "Anion" paketai praleidžia orą, tačiau tai nereiškia, kad juos patariama nešioti visą parą, juos taip pat reikia keisti. Manau, tai sąmoningai suvokia kiekviena moteris 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonela: 21 sausio 2009 - 22:18
QUOTE(sonela @ 2009 01 21, 18:36)
Kyla klausimas, kaip suprasti - valysis gimda? Taip ir valysis - anionai stabdo bakterijų dauginimąsi, todėl organizmui nereikia saugotis bakterijų ir su jomis kovoti, todėl liaudiškai tariant, galima ilsėtis ir valytis, daugiau laiko skirti nereikalingų ir gimdoje susikaupusių "atliekų" atsikratymui...

Žinau, kad rizikuoju sulaukti begalės skeptikių komentarų, bet mėginsiu atsilaikyti ir "atsikomentuoti"  4u.gif

Na gerai, oraganizmui nebereikia saugotis bakterijų, nes už jį viską padaro anijonai. O jei ateina sunkūs laikai ir moteris pamato, kad nebegali skirti kelių dešimčių litų toms dienoms ir reikia grįžti prie pigesnio varianto. Tai kas tada? Grįžta bakterijų kolonijos, o organizmas visdar snaudžia ir laukia kol anijonai tvarkysis... g.gif
Atsakyti
Sveiki  4u.gif

Taip, pirmą mėnesį naudojant "Anion"mėnesinės būna 3 dienas (man taip pat  tik tiek truko). Jei naudosite toliau, kitus tris mėnesius valysis gimda, todėl mėnesinės bus gausesnės, bus daugiau išskyrų, gleivių ir plėvelių, o 5-6 mėnesį mėnesinės vėl ims trupėti, nes moteris ir turi sirgti 2-3 dienas (užbėgant už akių komentarams, paklauskite savo ginekologių, kiek turi trukti normalios mėnesinės ir jūsų ginekologė atsakys, kad moteriai kraujuoti normalu dvi-tris dienas, jei mėnesinės trukla 5-7-10 dienų, tai nėra super gerai....).

Nu sakes, tema pavirto i nesamoniu skyreli doh.gif
Kas cia per teorija apie kraujavima 2-3 dienas???
O menstruaciju metu gimda valosi ne nuo bakteriju ir ji visai nesiilsi nuo jokiu bakteriju atsikratymu kraujavimo metu.

Žinau ir tai, kad gerųjų bakterijų turi būti, kalba eina apie anairobines bakterijas (makšties uždegimo ir įvairių grybelinių susirgimų sukėlėjas), kurios dauginasi bedeguonėje alinkoje. Tai kaip tik labai skatina paketai, kurių apatinis sluoksnis yra nepraleidžiantis oro (celofaninis). 

Nuo kada grybelis yra bakterija?
O kai nebuvo tu celofaniniu paketu, tai kaip tos moterys isgyveno be tu anijonu???
Atsakyti
Na nepulkit taip jau labai, anijonai tikrai yra geras dalykas. Kai nebuvo celofaninių paketų, moterys laimingai gyveno ir be anijonų, nes medžiaginiai puikiai praleisdavo orą, bet to ir maistas buvo truputį kitoks - dabar mes valgom žymiai daugiau cukraus įvairiais pavidalais, rafinuotų produktų, todėl mūsų apačioje pasidarė tiesiog idealios sąlygos toms anairobinėms bakterijoms ir grybeliams. plius celofaniniai paketai.

Niekas nesako, kad tik anijonai yra išsigelbėjimas. Susitvarkom mitybą, nebenešiojam JOKIŲ celofaninių ir "a la praleidžiančių orą" paketų, tamponų ir viskas bus puiku.
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2009 01 22, 09:46)
Na nepulkit taip jau labai, anijonai tikrai yra geras dalykas. Kai nebuvo celofaninių paketų, moterys laimingai gyveno ir be anijonų, nes medžiaginiai puikiai praleisdavo orą, bet to ir maistas buvo truputį kitoks - dabar mes valgom žymiai daugiau cukraus įvairiais pavidalais, rafinuotų produktų, todėl mūsų apačioje pasidarė tiesiog idealios sąlygos toms anairobinėms bakterijoms ir grybeliams. plius celofaniniai paketai.

Niekas nesako, kad tik anijonai yra išsigelbėjimas. Susitvarkom mitybą, nebenešiojam JOKIŲ celofaninių ir "a la praleidžiančių orą" paketų, tamponų ir viskas bus puiku.

Nesigincyju, kad anijonai blogai, bet cia jau gaunas "anijonas- visagalis", sakyciau per daug jau cia prisvaigo.

O mane beveik sugundet tais daukartiniais paketais. Kai skalbiat skalbyklej, tai ko gero pries tai praskalaujat juos???
Atsakyti
nu nepykit bet mane net pykina pagalvojus kad issiemus "po panaudojimo" dar as rankom skalausiu tuos daugkartinius, poto kisiu i skalbianke su kitais rubais( nesklabsi juk 1 ikloto skalbiankej) ir skalbsiu, man gaila savo brangaus laiko , kad dar per mm ir taip nemalonias dienas sedeciau namie ir skalaucaiu tuos iklotus, nu cia jau ne man, atleiskit, as nesiruosiu (nebent jau ne DUOKDIE subankrutuociau visai kad kaip senovej merliukus detis reiktu ) jei yra mokslininku naujoves isradimai tai jau tiek to naudosiu as geriau ta gryna medvilne o negrysiu prie skalbiamu skudureliu,
brrrrrrr net nukrate
Papildyta:
tai jo prase paaiskinimo, o kai ji sonela nuodugniai parase vel negerai, tikra tiesa "prisikabina net prie stulpo" smile.gif)))))))))))))) skeptikai
Atsakyti
Jus pykina pagalvojus, kad kažkas daro ir galvoja kitaip nei jūs? Jums atrodo, kad tik jūs teisi ir tik jūsų anijoniniai įklotai yra gėris? Visi, kurie nesinaudoja jūsų reklamuojamais įklotais- skeptikai ir dar kaži kas?
O tema tai apie ekologiją..... Ir tos, kurios naudodamos kiek įmanoma mažesnį poveikį gamtais turinčias skalbimo priemones skalbia daugkartinius įklotus, mažiau šiukšlina, kad ir kaip jus tai pykintų....
Man čia kvepia reklama: tu nesinaudoji- tu prieš naujoves, tu nori sužinoti moksliškai pagrįstus faktus, tyrimus- tu skeptikas, tu galvoji kitaip nei aš- mane pykina smile.gif, o kur lieka ekologija- jei net diskutuot apie tai nenorit ir nepriimat kitų nuomonių? .
O jau apie nusvaigimus "gimda valosi, o paskui poilsiauja" tai išvis patyliu.....
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 01 21, 10:02)
kazkaip niekaip neisivaizduoju daugkartiniu, tai ka jei gerai neissiskalbtu tai kazkaip negrazu laikyti kazkur padetus bent man butu,
o tai kuo juos skalbti, juk milteliai irgi  kenkia... nu cia tik mano nuomone , bet kazkaip man geriau vienkartiniai, panaudojai ismetei ir nesuki galvos:)

o kur dar padziauti? ateis kasnors o iskabinti dzius blush2.gif

vienkartiniai daiktai - iš principo yra neekologiška.
miltelių būna ekologiškų, kaip ir baliklių.
o negėda triusikų džiovint? pvz vonioj ant gyvatuko?
1. Taip, pirmą mėnesį naudojant "Anion"mėnesinės būna 3 dienas (man taip pat  tik tiek truko).
2. Jei naudosite toliau, kitus tris mėnesius valysis gimda, todėl mėnesinės bus gausesnės, bus daugiau išskyrų, gleivių ir plėvelių, o 5-6 mėnesį mėnesinės vėl ims trupėti, Kyla klausimas, kaip suprasti - valysis gimda? Taip ir valysis - anionai stabdo bakterijų dauginimąsi, todėl organizmui nereikia saugotis bakterijų ir su jomis kovoti, todėl liaudiškai tariant, galima ilsėtis ir valytis, daugiau laiko skirti nereikalingų ir gimdoje susikaupusių "atliekų" atsikratymui...

3. nes moteris ir turi sirgti 2-3 dienas (užbėgant už akių komentarams,
4. paklauskite savo ginekologių, kiek turi trukti normalios mėnesinės ir jūsų ginekologė atsakys, kad moteriai kraujuoti normalu dvi-tris dienas, jei mėnesinės trukla 5-7-10 dienų, tai nėra super gerai....).

1. man buvo 6 d. kaip ir įprastai
2. net sunku pakomentuot. gal tau reiktų kokį žmogaus fiziologijos vadovėlį pastudijuot, nes visai čia į pievas nusirašei čia. nu nėra gimdoj jokių atliekų, niekam ten nereik valytis. ne šiukšlynas gi ta gimda lotuliukas.gif . jetau, nu tokie elementarūs dalykai atrodo, o taip nusišnekėt žmonės sugeba - ilsėtis, valytis... nu nereikia sveikai gimdai jokių anionų. nėra ten jokių šiukšlių. tiesiog kartą per mėn atsidalija dėl ovuliacijos sustorėjusi gimdos gleivinė ir su krauju pasišalina. jei ten gimdoj dar būtų ir kažkokių bakterijų, tai jau būtų gimdos uždegimas, ir jokie anijonai čia nepadėtų, gulėtum ligoninėj ir gertum antibiotikus.
QUOTE(Natuke @ 2009 01 21, 21:42)

drinks_cheers.gif aš nuo 13 m kraujuoju 5-7 d ir nesu turėjus jokių ginekologinių bėdų jau 18 metų. ir jokiai ginekologei nekilo net klausimas, kad tai gali būt nenormalu biggrin.gif
QUOTE(sonela @ 2009 01 21, 22:16)
Sutinku, gimda valosi kas kart, bet jei, pvz, naudojami tamponai joje lieka apnašų, krešulių, skysčio, kuris kreši. Nuo to storėja gimdos sienelė ir prasidėjus mmm  plyšimas (atsivėrimas) būna skausmingas. Skasmas pasireiškia ne kiekvieną mėnesį, daugeliui - kas keletą mėnesių, nes sienelė sustorėja ne iš karto.

Žinau ir tai, kad gerųjų bakterijų turi būti, kalba eina apie anairobines bakterijas (makšties uždegimo ir įvairių grybelinių susirgimų sukėlėjas), kurios dauginasi bedeguonėje alinkoje.  Tai kaip tik labai skatina paketai, kurių apatinis sluoksnis yra nepraleidžiantis oro (celofaninis). Anairobinių baterijų skaičius bedeguonėje aplinkoje kas 20 minučių dvigubėja, todėl paketus ir reikia keisti gana dažnai. "Anion" paketai praleidžia orą, tačiau tai nereiškia, kad juos patariama nešioti visą parą, juos taip pat reikia keisti. Manau, tai sąmoningai suvokia kiekviena moteris  4u.gif

doh.gif nelieka sveikame žmoguje gimdoj jokių krešulių ir apnašų. NELIEKA. jei liktų, būtų endometriozė. arba mažų mažiausiai gimdos uždegimas.
bakterijų gimdoj neturi būt. jokių. gerųjų bakerijų turi būt makšty. anaerobinės bakterijos (ne anairobinės) čia iš vis nė prie ko. jei jų gimdoj būtų, gulėtum ligoninėj. grybelinius susirgimus sukelia grybeliai, o ne bakterijos lotuliukas.gif . o makšties uždegimus, bakterines vaginozes gali sukelt tiek aerobinės, tiek anaerobinės bakterijos. beje, anion paketų apačia irgi celofaninė. jeigu tas celofanas nepraleidžia skysčio, tai kaži ar labai jau daug oro jis praleidžia.

QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 01 22, 14:18)
nu nepykit bet mane net pykina pagalvojus kad issiemus "po panaudojimo" dar as rankom skalausiu tuos daugkartinius, poto kisiu i skalbianke su kitais rubais( nesklabsi juk 1 ikloto skalbiankej) ir skalbsiu, man gaila savo brangaus laiko , kad dar per mm ir taip nemalonias dienas sedeciau namie ir skalaucaiu tuos iklotus, nu cia jau ne man, atleiskit, as nesiruosiu (nebent jau ne DUOKDIE subankrutuociau visai kad kaip senovej merliukus detis reiktu ) jei yra mokslininku naujoves isradimai tai jau tiek to naudosiu as geriau ta gryna medvilne o negrysiu prie skalbiamu skudureliu, 
brrrrrrr net nukrate
Papildyta:
tai jo prase paaiskinimo, o kai ji  sonela nuodugniai parase vel negerai, tikra tiesa "prisikabina net prie stulpo" smile.gif)))))))))))))) skeptikai

yra ir paprastesnių būdų tvarkytis su daugkartiniais įklotais. pvz.: išsiimi panaudotą, praskalauji po tekančių vandeniu, dedį į kibiriuką su šaltu vandeniu skalbimo priemone, uždengi ir palieki mirkt. ir taip kiekvieną kart. kartą per dieną vandenį pakeiti. visus paketus skalbi skalbimo mašinoj pasibagus menstruacijoms labai karštoj temperatūroj, pvz 90 C. su kitais rūbais gali ir neplaut. tiesiog įjungt pusinį režimą skalbiankėj ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 22 sausio 2009 - 16:09
lotuliukas.gif darosi juokinga... lotuliukas.gif Kokios mes visažinės.. bigsmile.gif

Deja, mėnesinės yra gimdos ir organizmo apsivalymas.. smile.gif Kuo labiau užterštas organizmas, tuo gausesnės yra mėnesinės. Moterims, kurios maitinasi žaliu (termiškai neapdorotu maistu) mėnesinės yra labai negausios, arba jų net nėra. Taip pat nėra jokių išskyrų ne mėnesinių metu. Tik per ovuliaciją būna nežymus išskyrų kiekis, rodantis, kad ovuliacija įvyko..

Tad nereikia čia tokių puolimų su savo "neginčytinais" faktais.. Linkiu visoms tolerancijos ir pagarbos žmogui, nors ir turinčiam kitokią nuomonę, nei jūsų... 4u.gif
Atsakyti