Įkraunama...
Įkraunama...

"Winalite" įklotai moterims

QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 01 21, 00:11)
natracare tai tikrai geri, man patinka. bet kaina dabar jų irgi jau yra astronominė  doh.gif . tai jau ir nebežinau, ką čia naudoti doh.gif . pratinuosi prie mooncup. na dar daugkartiniai skalbiami būtų nebloga alternatyva, bet nemažai vargo su jais schmoll.gif

aš galvoju gal mooncup + daugkartiniai g.gif bet aš dar turiu laiko apsispręsti, tikiuosi to gėrio dar metelius nematysiu smile.gif
natracare tikrai brangu, ypatingai kadangi jas reikia tikrai dažnai keisti. Dar paskutinį kartą pirkau sau kasdieninius įklotus - prie natracare vaistinėje gulėjo paprasti bella - all cotton ax.gif natracare - 10lt, o tie apie 2. Pagalvojau, kad nera didėlio skriturmo, ar ta medvilinė organic ar šiaip, nes ir drabužiai mūsų tikrai ne ekologiškos medvilinės ax.gif ir nusprendžiau sutaupyti blush2.gif Tai dabar tikrai nežinau kuris man variantas bus geriausias biggrin.gif
Papildyta:
r dar man dėl jų ekologiškumo nerimą kelia nesvietiškas baltumas. nes šiaip jau ir ekologiškos sauskelnės ir natracare nėra tokie balti. paprastai taip puikiai išbalint įmanoma tik cheminių medžiagų pagalba

ir aš kažkur skaičiau apie įklotų baliklių pavojų sveikatai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 20 sausio 2009 - 23:25
Sakykit kas cia per imse vimse paketai?? daugkartiniai?
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 01 21, 01:55)
Sakykit kas cia per imse vimse paketai?? daugkartiniai?

Turbūt apie šitus eina kalba 4u.gif http://www.imsevimse...pab?category=78
Atsakyti
kazkaip niekaip neisivaizduoju daugkartiniu, tai ka jei gerai neissiskalbtu tai kazkaip negrazu laikyti kazkur padetus bent man butu,
o tai kuo juos skalbti, juk milteliai irgi kenkia... nu cia tik mano nuomone , bet kazkaip man geriau vienkartiniai, panaudojai ismetei ir nesuki galvos:)

o kur dar padziauti? ateis kasnors o iskabinti dzius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite9: 21 sausio 2009 - 10:08
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 01 21, 11:02)
kazkaip niekaip neisivaizduoju daugkartiniu, tai ka jei gerai neissiskalbtu tai kazkaip negrazu laikyti kazkur padetus bent man butu,
o tai kuo juos skalbti, juk milteliai irgi  kenkia... nu cia tik mano nuomone , bet kazkaip man geriau vienkartiniai, panaudojai ismetei ir nesuki galvos:)

blink.gif o kaip kelnaites skalbiate ir dziovinate?

Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 01 21, 10:02)
o tai kuo juos skalbti, juk milteliai irgi  kenkia... nu cia tik mano nuomone , bet kazkaip man geriau vienkartiniai, panaudojai ismetei ir nesuki galvos:)

O man kaip tik atrodo, kad derėtų naudoti kuo mažiau vienkartinių daiktų. Net jei jie ir grietai suyra, vis tike tuos tris ar kelis metus turi pagulėti. O sąvartynų pas mus ir taip jau per akis. Skalbiu ekologiškais skalbikliais, šaltu vandeniu, jei reikia - palaikau per naktį deguonies baliklyje ir išsiskalbia. O jei kokia dėmelė ir lieka - na ir kas? Džiaunu irgi normaliai, su visais drabužiais. O sudėti pas mane dėžutėje, apatinių drabužių stalčiuje. Kodėl negražu?
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2009 01 21, 12:34)
O man kaip tik atrodo, kad derėtų naudoti kuo mažiau vienkartinių daiktų. Net jei jie ir grietai suyra, vis tike tuos tris ar kelis metus turi pagulėti. O sąvartynų pas mus ir taip jau per akis. Skalbiu ekologiškais skalbikliais, šaltu vandeniu, jei reikia - palaikau per naktį deguonies baliklyje ir išsiskalbia. O jei kokia dėmelė ir lieka - na ir kas? Džiaunu irgi normaliai, su visais drabužiais. O sudėti pas mane dėžutėje, apatinių drabužių stalčiuje. Kodėl negražu?

o skalbti galima ūkišku muilu, nežinau, ar labai ekologiška, bet tikrai gerai išskalbia... Dar yra kažkoks lietuviškas muilas, lyg "skalbėja" vadinasi, su tulžimi, irgi labai gerai net neišplaunamas dėmes išskalbia... O tam puslapy, kur plaunami paketai, rašo, kad su druska išsiplauna, gal kas nors bandėt?

Prisimenu tuos laikus, kai teko panaudoti savos gamybos paketus, nebuvo nei celofanų, nei ko nors panašaus tada... doh.gif Tai mama turėdavo geros medvilninės vatos, bintukas, ir gamini sau... Nepasakyčiau, kad labai baisiai nepatogiai jausdavausi... Baisiau buvo gal dėl to, kad pirmieji metai "mėnuliukų" buvo, ir atrodė, kad man ant kaktos parašyta, kad man "tos dienos".. doh.gif

O dar norėčiau paklaust, kaip tie plaunami paketai laikosi, gal kokios sagutės yra? Nuotraukoje nelabai įžiūriu... Ir kiek jie maždaug kainuoja?

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 21 sausio 2009 - 14:48
Galima ir su muilu. Su tulžies muilu tikrai gerai išsiskalbia. Tik kartais aš patingiu, ir sumetu viską į skalbimo mašiną blush2.gif O su druska nebandžiau. Reiks pamėginti. kaip tik mmm baigiasi...

Užsisega jie su "knopkėm" Va čia gerai matosi: user posted image

Nepalyginsi su tais marliniais vatiniais - aš juos irgi gerai prisimenu rolleyes.gif Tik aš kažkodėl labai didžiuodavausi, kad man jau prasidėjo "TOS dienos" ax.gif

kainos labai skirtingos. kiek žinau, Imse Vimse nėra labai brangu, galima pažiūrėti Rasakilos puslapyje, o aš siunčiausi iš GLADRAGS, tai ten brangokai sumokėjau. Bet tikrai patogūs, susikomplektavau sau taip, kaip man reikia,pagal savo mmm ypatumus ir tikrai nesigailiu
Atsakyti
biggrin.gif kaip linksma pasidare kai prisimiau tuos laikus, kai paketai buvo prabanga smile.gif))
ash tom dienom tai irgi labai didzhiuodavausi, bet bijojau pajudet, kad kokia nelaime nenutiktu smile.gif)) ir kalikiai uzknisdavo skalbti doh.gif siaubas kazhkoks....

P.S. o ten tie su knopkem tai jie kaip kasdieniniai ikloteliai ar jau tie super duper atominem mm dienom? blink.gif
Atsakyti
nu gal as jau to "greitesnio vartojimo" prekiu, panaudojai ismetei ir negaisti tam laiko. na bet kaip kam, gal kam sitie patinka neturiu neiko pries, man patinka anijoniniai kolkas geriausiai:)
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 01 21, 15:58)
nu gal as jau  to "greitesnio vartojimo" prekiu, panaudojai ismetei ir negaisti tam laiko. na bet kaip kam, gal kam  sitie patinka neturiu neiko pries, man patinka anijoniniai kolkas geriausiai:)

bet kad taip parašysi, buvo aišku nuo tavo pirmos žinutės - reklama ir daugiau nieko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 01 20, 21:43)

Tie anijoniniai įklotai prilimpa geriau, bet "susisuka" irgi, ypač jei labai daug judėt tenka. Sugeria labai gerai ir bent jau man ar sutapimas, ar ne bet pirmosios mėnesinės po gimdymo buvo tik 3 dienas ir labai negausios g.gif Nežinau čia gerai ar blogai..pamiršau ginekologės paklausti ax.gif Kadangi man rado cistukių, o tų anijoninių įklotų dar turiu iš anksčiau, bus puiki proga įsitikinti, kiek jie "gydo" tongue.gif

Sveiki 4u.gif

Taip, pirmą mėnesį naudojant "Anion"mėnesinės būna 3 dienas (man taip pat tik tiek truko). Jei naudosite toliau, kitus tris mėnesius valysis gimda, todėl mėnesinės bus gausesnės, bus daugiau išskyrų, gleivių ir plėvelių, o 5-6 mėnesį mėnesinės vėl ims trupėti, nes moteris ir turi sirgti 2-3 dienas (užbėgant už akių komentarams, paklauskite savo ginekologių, kiek turi trukti normalios mėnesinės ir jūsų ginekologė atsakys, kad moteriai kraujuoti normalu dvi-tris dienas, jei mėnesinės trukla 5-7-10 dienų, tai nėra super gerai....).

Kyla klausimas, kaip suprasti - valysis gimda? Taip ir valysis - anionai stabdo bakterijų dauginimąsi, todėl organizmui nereikia saugotis bakterijų ir su jomis kovoti, todėl liaudiškai tariant, galima ilsėtis ir valytis, daugiau laiko skirti nereikalingų ir gimdoje susikaupusių "atliekų" atsikratymui...

Žinau, kad rizikuoju sulaukti begalės skeptikių komentarų, bet mėginsiu atsilaikyti ir "atsikomentuoti" 4u.gif

Atsakyti