QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 01 16, 15:46)
Tik vistiek visos moterys paketus naudoja nes tai butina
ne visos paketus naudoja. kai kurios - tik tamponus. kai kurios - mooncup, ir pan produktus. aš asmeniškai iš vis nemėgstu jokių paketų, nu nemalonu man jaust tuos daiktus prie kūno. naudoju tik todėl, kad kol kas nepripratau pilnai prie mooncupo, o tamponų ištisai naudot nepatartina.
o tie anion, kokie faini jie bebūtų, bet kaina jų yra absoliučiai absurdiška . tikrai pirkčiau jei būtų bent 3 kart pigesni, nu nors dvigubai pigiau nei dabar būtų. o su šiandienine kaina, niekaip negaliu sau leist vien mėnesinėms per mėnesį po keliasdešimt litų suplot. ir nors gyvenu vidutiniškai, nesu paskutinė vargšė, visai nemotyvuotos man tokios išlaidos atrodo. va kai atpigs jie, tada mielai pirksiu
QUOTE(wioletukas @ 2009 01 17, 22:42)
Man atrodo kad jie ne ekologiški., o pagaminti iš natūralių, o ne iš antrinių žaliavų.
sunku čia su tuo ekologiškumu tiesą išsiaiškint. šiaip jie teigia, kad paketai lb natūralūs, želinis sluoksnis iš krakmolo ir pan. bet jokio ekoženklo ant pakuočių nėra. taip kad nori tikėk tuo ekologiškumu / natūralumu, nori ne. man biški nekelia pasitikėjimo, kai prekybininkas kažką teigia, o įrodymais pagrįst savo teiginių negali.
gi amway irgi visiems skalambija, kokia "ekologiška" jų produkcija, neva net lėktuvai neskraido virš jų plantacijų . o panagrinėkit bet kokio produkto sudėtį, tai fantazija iš karto atšoks