Įkraunama...
Įkraunama...

"Winalite" įklotai moterims

QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 01 16, 15:46)
Tik vistiek visos moterys paketus naudoja nes tai butina

ne visos paketus naudoja. kai kurios - tik tamponus. kai kurios - mooncup, ir pan produktus. aš asmeniškai iš vis nemėgstu jokių paketų, nu nemalonu man jaust tuos daiktus prie kūno. naudoju tik todėl, kad kol kas nepripratau pilnai prie mooncupo, o tamponų ištisai naudot nepatartina.
o tie anion, kokie faini jie bebūtų, bet kaina jų yra absoliučiai absurdiška blink.gif . tikrai pirkčiau jei būtų bent 3 kart pigesni, nu nors dvigubai pigiau nei dabar būtų. o su šiandienine kaina, niekaip negaliu sau leist vien mėnesinėms per mėnesį po keliasdešimt litų suplot. ir nors gyvenu vidutiniškai, nesu paskutinė vargšė, visai nemotyvuotos man tokios išlaidos atrodo. va kai atpigs jie, tada mielai pirksiu biggrin.gif

QUOTE(wioletukas @ 2009 01 17, 22:42)
Man atrodo kad jie ne ekologiški., o pagaminti iš natūralių, o ne iš antrinių žaliavų.

sunku čia su tuo ekologiškumu tiesą išsiaiškint. šiaip jie teigia, kad paketai lb natūralūs, želinis sluoksnis iš krakmolo ir pan. bet jokio ekoženklo ant pakuočių nėra. taip kad nori tikėk tuo ekologiškumu / natūralumu, nori ne. man biški nekelia pasitikėjimo, kai prekybininkas kažką teigia, o įrodymais pagrįst savo teiginių negali.
gi amway irgi visiems skalambija, kokia "ekologiška" jų produkcija, neva net lėktuvai neskraido virš jų plantacijų lotuliukas.gif . o panagrinėkit bet kokio produkto sudėtį, tai fantazija iš karto atšoks doh.gif
Atsakyti
Taip jie brangus, (bet ju reikia maziau nei iprastu, lyginu su always pvz.kuriuos naudodavau) taciau kiti del saves rasosi licenzija , ir isigyja pigiau lagamina del saves, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 01 19, 09:50)
bet ju reikia maziau nei iprastu, lyginu su always pvz.

nu netiesa tai, pati išbandžiau. nereikia rašyt nesąmonių. kas kad jie sugeria teoriškai daugiau skysčio - tai nieko nereiškia, nes bėga tai iš vieno taško, o ne tolygiai po visą paketo plotą skystis skirstosi. todėl ilgiau palaikius pradeda leist per šonus. o ir paviršius apsigleivėja taip nemaloniai. tikrai reik keist taip pat dažnai kaip ir neekologiškus. nieko čia nesutaupysi ant to kiekio, nu gal kokiu 1 vnt mažiau per visas mmm sunaudosi lotuliukas.gif
Atsakyti
nu kad man tikrai ju reikia maziau, kaip kitom nezinau, kalbu is savo patirties.
gal kam labai gausios naktinius geraiu naudoti, man kazkaip dieniniu ir kasdieniniu pabaigimui uztenka..smile.gif
Atsakyti
o man po visokiu "pampersiniu" iklotu, tie su anijonais (ar ten velniai zhino su kuo) labai patiko. valio. pagaliau tom laimingiausiom gyvenimo dienom (mm) niekas neshunta. labai malonus jausmas, o jei dar kam nors ir padeda tai tik pasidziaugt belieka. Juk kiekvienas zhiuri i savo poreikius ir galimybes. Man patiko - as perku. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 01 19, 16:05)
nu kad man tikrai ju reikia maziau, kaip kitom nezinau, kalbu is savo patirties.
gal kam labai gausios naktinius geraiu naudoti, man kazkaip dieniniu ir kasdieniniu pabaigimui uztenka..smile.gif

Nu labai idomu kokia cia higiena ir geris, jei reciau reikia keist paketus?? tai ka su vienu ir buni kol "uzsipildo". Kaip tik reikia kuo dazniau keist paketus, net jei jie ir anijoniniai.
Atsakyti
o kaip dėl kitų ekologiškų įklotų pvz iimse vimse flanelinių arba pvz natracare? Ar kas naudojo? Ar patenkintos?
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 01 20, 01:46)
Nu labai idomu kokia cia higiena ir geris, jei reciau reikia keist paketus?? tai ka su vienu ir buni kol "uzsipildo". Kaip tik reikia kuo dazniau keist paketus, net jei jie ir anijoniniai.

biggrin.gif jeigu jau taip taupyciau kad vaiksciociau su "vienu" tai tikrai nepirkciau sau iklotu uz 15lt smile.gif)
normaliai naudojant man ju maziau reik, gal juos naudojant sumazejo mm nesigilinau perdaug, svarbu patogu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 01 20, 01:16)
o kaip dėl kitų ekologiškų įklotų pvz iimse vimse flanelinių arba pvz natracare? Ar kas naudojo? Ar patenkintos?

Aš naudoju "Natracare", man jie visai patinka. Minusas būtų tik toks, kad jie lengviau atlimpa nuo kelnaičių ir mėgėjai "susisukti" doh.gif Todėl jei labai gausus kraujavimas nelabai jaukiai jausčiausi pvz. mieste, o jei dar rūbai šviesūs..
Bet namie tinka, visai paprastučiai. Tiesa, keisti reikia dažnai, nes jie man išvis kažkuom panašūs į medvilną ar vatą apsuktą ligninu biggrin.gif

Imse vimse nebandžiau smile.gif

Tie anijoniniai įklotai prilimpa geriau, bet "susisuka" irgi, ypač jei labai daug judėt tenka. Sugeria labai gerai ir bent jau man ar sutapimas, ar ne bet pirmosios mėnesinės po gimdymo buvo tik 3 dienas ir labai negausios g.gif Nežinau čia gerai ar blogai..pamiršau ginekologės paklausti ax.gif Kadangi man rado cistukių, o tų anijoninių įklotų dar turiu iš anksčiau, bus puiki proga įsitikinti, kiek jie "gydo" tongue.gif
Atsakyti

imse vimse nebandžiau.
natracare labai malonūs, paprasti, vidut. gausumo kraujavimui.
anion taip pat švelnūs, malonūs, galbūt truputį labiau patikimesni už natracare dėl apatinio sluoksnio, kuris nepraleidžia drėgmės.
minusas vienas - brangoka, bet aš tikrai sunaudoju mažiau nei ankstesnių eilinių įklotų.
bet reikalas - požiūryje 4u.gif
Atsakyti
Aš naudojau tik natracare ir flanelinius, galiu pasakyt, kad palyginus su pvz always natracare tikrai nelaiko dregmės, jie pagal pojuti yra daugiau panašus į pirmus pas mus atėjusius įklotus ax.gif (kas atsimena apie ką aš kalbu smile.gifsmile.gif) Tai man yra įdomu, jeigu tie reklamuojami įklotai sulaiko skystį viduje (kaip suprantu, panašiai kaip always), tai greičiausiai ten be sintetikos negali būti... Nes ir "ekologiškos" vienkartinės sauskelnės, kuriose kūdikis jaučiasi sausas nors ir greičiau suira, vis tiek yra sintetines. O daugkartines natūralių medžiagu vystyklus reikia keisti kiekvieną kartą kai vaikas pasišlapina, nes vis gi... jam šlapia... nepatogumo pojutį šiek tiek sumažina vėl gi sintetinis poperiukas arba nebent labai švelnios vilnos įklotukas, kurį ne visi kūdikiai toleruoja g.gif
Atsakyti

natracare tai tikrai geri, man patinka. bet kaina dabar jų irgi jau yra astronominė doh.gif . tai jau ir nebežinau, ką čia naudoti doh.gif . pratinuosi prie mooncup. na dar daugkartiniai skalbiami būtų nebloga alternatyva, bet nemažai vargo su jais schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Natuke @ 2009 01 20, 23:08)
Tai man yra įdomu, jeigu tie reklamuojami įklotai sulaiko skystį viduje (kaip suprantu, panašiai kaip always), tai greičiausiai ten be sintetikos negali būti... Nes ir "ekologiškos" vienkartinės sauskelnės, kuriose kūdikis jaučiasi sausas nors ir greičiau suira, vis tiek yra sintetines. O daugkartines natūralių medžiagu vystyklus reikia keisti kiekvieną kartą kai vaikas pasišlapina, nes vis gi... jam šlapia... nepatogumo pojutį šiek tiek sumažina vėl gi sintetinis poperiukas arba nebent labai švelnios vilnos įklotukas, kurį ne visi kūdikiai toleruoja g.gif

drinks_cheers.gif va man irgi kyla įtarimas dėl to viršutinio sluoksniio. labai jau įtartinai gerai jis sugeria biggrin.gif , ir paskui atgal nepraleidžia skysčio. o viduj tai kiek supratau yra kažkokių javų krakmolo pagrindu pagaminta medžiaga, kuri prisigėrus skysčio virsta drebučiais. apatinis sluoksnis taip pat kaip ir kitų paketų kažkoks celofaninis (na gal jis ir pagamintas iš natūralių žaliavų, nieks nežino tiksliai biggrin.gif ), o klijai atseit maistiniai (dėl šitų tai patikėčiau, nes limpa tikrai daug prasčiau negu kitokių paketų). ir dar man dėl jų ekologiškumo nerimą kelia nesvietiškas baltumas. nes šiaip jau ir ekologiškos sauskelnės ir natracare nėra tokie balti. paprastai taip puikiai išbalint įmanoma tik cheminių medžiagų pagalba g.gif
Atsakyti