Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbu! Sukurkime Kalėdų dvasią Kūdikių namuose

QUOTE(ingakalnis @ 2008 12 20, 20:58)
as laukiu dar i  az kaip galeciau perduoti dovana mergaitei 3-4m turiu  4u.gif  ar supakuoti ar geriau i maisuka kad matytusi kas ten gal  klystu  del amziaus.

parašiau į a.ž. Geriau nepakuokit, nes dovanos bus pakuojamos kiekvienai grupei atskirai.

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sweikos,

as taip pat noreciau prisideti prie bent mazos kiekvieno vaikiuko sypseneles smile.gif
gal galima butu daugiau suzinot i az ?
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2008 12 21, 03:37)
Sweikos,

as taip pat noreciau prisideti prie bent mazos kiekvieno vaikiuko sypseneles smile.gif
gal galima butu daugiau suzinot i az ?

Puiku wub.gif

Parašiau Jyms į a.ž.

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
turiu pampersu tik pradėta poką, drabužėlių mergytėms iki 2 metukų.
galiu atvežti, tik sakykit kur g.gif (devėti , bet ne per daug)
Atsakyti
Merginos, as turiu dovana nupirkusi bet i pasilaicius man labai nepakeliui, gal kuri buna netoli zveryno ar lazdynu? ir galetu perduoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 12 21, 15:44)
Merginos, as turiu  dovana nupirkusi  bet i pasilaicius man labai nepakeliui, gal kuri  buna netoli zveryno ar lazdynu?  ir galetu perduoti  blush2.gif

rašau až 4u.gif
Atsakyti
[quote=juta2007,2008 12 11, 01:45]
gautos dovanėlės:

laukiukas - labai nuostabus lauknešėlis kūdikiams, wub.gif o jau batukai...tokie šventiniai thumbup.gif
Sanitex Distribution & Logistics ir geraširdė rūpestingoji Vilma- - dosnus siuntinys iš Kauno wub.gif sauskelnyčių , servetėlių, paklotėlių, seilinukų... wub.gif wub.gif wub.gif
Samanta - higienos reikmenukų rinkinys, priemonės piešimui wub.gif ,
Vitaliuks- nuostabūs žaisliukai mažiesiems, šampuniukai wub.gif
Kalvarijų pagr. m-kyklos 2a, wub.gif 6a, wub.gif 9a wub.gif šaunuoliai - žaisliukai, knygutės, piešimo reikmenukai, sauskelnės..... wub.gif
Gabijos gimnazija- - daug visko wub.gif

Atsakyti
Man prašau banko sąskaitą į AŽ. Ačiū.
Atsakyti
Laba diena, kaip sekasi del DVD grotuvo? kokios firmos nusiziurejote>? ar pavyko ismusti nuolaida? nes vienas mano pazistamas dirba elektromarkete, tai galeciau per ji pabandyti, reikalui esant. Nieko negarantuoju, bet gal pabandyti verta>?
Atsakyti
QUOTE(MamaMia @ 2008 12 22, 14:06)
Laba diena, kaip sekasi del DVD grotuvo? kokios firmos nusiziurejote>? ar pavyko ismusti nuolaida? nes vienas mano pazistamas dirba elektromarkete, tai galeciau per ji pabandyti, reikalui esant. Nieko negarantuoju, bet gal pabandyti verta>?

Dar vyksta derybos wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Magi @ 2008 12 22, 13:41)
Man prašau banko sąskaitą į AŽ. Ačiū.

Širdingai ačiū wub.gif
Parašiau į a.ž.
Atsakyti
ar tiktu knygeles dovanu? tokios, kur klijuoti lipdukus - apie princeses ir tt ?jei taip- kiek imti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaMia @ 2008 12 22, 14:53)
ar tiktu knygeles dovanu? tokios, kur  klijuoti lipdukus - apie princeses ir tt ?jei taip- kiek imti? blush2.gif

Knygelės tai tikrai labai tinka wub.gif O kiek... g.gif Paklausiu kiek maždaug yra darbštuolėlių, mėgstančių klijuoti wub.gif
Atsakyti