QUOTE(Tutia @ 2008 12 20, 15:17)
Sveikutės, esu buvusi šiuose kūdikių namuose porą kartų, bet labai labai senai..
norėčiau ir dabar prisijungti
kiek suprantu bus lankymas 29-30 d. ir dovanėles reikia perduoti iki to laiko, gal galima smulkiau į až? O gal su savo dovanėle galima tiesiai atkeliauti?
Labai norėčiau prisijungti ir būtent prie lankymo (jeigu darbas išleis), nes tiems vaikučiams svarbiau už viską bendravimas, šiluma, nors ir svetimų žmonių
Vienžo, laukiu visos informacijos
Kaip smagu girdėt
aš pritariu dėl DVD
Kaip smagu, kad norinčių pradžiuginti likimo nuskriaustus mažylius gretos gausėja
Kaip minėjau, tikslią lankymo ir šventės datą parašysiu po išeiginių. Tuomet pasidarysime lankytojų sąrašiuką ir pranešiu kūdikių namams kiek "snieguolių" ir "kalėdų senių" atvyks
Papildyta:
QUOTE(1JULIANA6 @ 2008 12 20, 17:02)
Sveiki
Su artiejanciom sventem!labai noreciau prisideti prie Jusu,ir dovanom, ir pinigeliais.
noreciau aplankyt vaikucius,bet jau dabar vos parasiau zinute,vyras salia ramina.
Nesijaudinkit taip
Juk ruošiatės juos nudžiuginti, o ne įskaudinti
Dovaną reik ruošti su šypsena, kad teigiama energija dovanėlėje "apsigyventų"
Tikrai nuoširdus ačiū, kad jungiatės prie šventės vaikiukams.
Info parašiau į a.ž.
Papildyta:
QUOTE(ingakalnis @ 2008 12 20, 16:20)
Aš taip pat norėčiau prisidėti, turiu dovanėlę bei noriu sąskaitos į až kad žinočiau kam pervesti pinigus
Širdingai dėkui, tik drauge mes galim nors šiek tiek pradžiuginti vaikiukus
Parašiau į a.ž.
Papildyta:
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 12 20, 15:33)
Labuciai supermamos,
atsiuskit man saskaitos nr pervesiu siek tiek pinigeliu; bandysiu dar nupirkt zaislu ir stengciausi prisideti prie vizito, labai noriu nors labai bijau... Man dar buvo 17 metu (dabar 33) kai organizavau draugu kelione i Viesviles vaiku namus, rodem jiems savo programa, jie mums savo. Zaidem su vaikais visa diena, buvo jie ivairaus amziaus, bet kai reikejo isvaziuoti ir apsikabine kojas vaikai verke ir prase pasiimti kartu... sis randas liko man visam gyvenimui... Niekada nesupratau kaip taip galima pulti, kad palikti savo vaikus...
Siemet sausi gime mano trecioji dukryte, glaudziau ja prie saves dvigubai silciau, nes zinau kad pasauly yra daug vaikuciu kurie to apkabinimo negauna... rodos tuo apkabinimu apkabinu ir kitus...
Parsiau kad isivaizduotumet kas dar nebuve vaiku namuose... Turit ten nuvaziuoti tvirtos, kai grysit - tada paverksit, ten bukit tvritos ir siltos
Jei nesunku - parasykit i az kai zinosit tikslia lankymo data.Aciu
Nuoširdžiai dėkui
Džiugu džiugu....., kad yra tiek mamų, sielos šiluma apgaubiančių svetimus mažylius.
Nors, kita vertus, matyt, nėra jie mums svetimi, juk visos ( visi) prisidedantys prie akcijos, indivudualiai aplankantys vaikučius bet kuriuose vaikų namuose, atiduoda dalelę širdies...
Info parašiau į a.ž.