Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbu! Sukurkime Kalėdų dvasią Kūdikių namuose

QUOTE(MamaMia @ 2008 12 19, 20:05)
pasikartosiu - kas yra zaislai "Antis", "Laivas", "Dramblys"? Sorry, bet nelabai  suprantu zaisluose. blush2.gif
ten kaip suprantu vaikuciai nuo 0 iki 3-4 metu?gal mergaitems kokiu leliu? dabar Rimi 40 proc nuolaida zaislams

Nuolaidos dar Žoržike, Thomas Philips, Senukuose. Aišku, galima ir lėlytę.Sveiki vaikiukai iki 4 metukų, o su negalia ik 6.
"Antis", "Laivas", "Dramblys"- loginiai žaisliukai kūdikiams. wub.gif
Atsakyti
Sveiki,
Negavau az nes pacios az buvo perpildyta, dabar prasitryniau tai galite vel persiusti domintu ko leliukams reikia(ar padeveti drabuzeliai tiktu kokiu higienoiniu reikmenu/ ir panasiai), ir aisku saskaiteles numerio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2008 12 19, 21:55)
Sveiki,
Negavau az nes pacios az buvo perpildyta, dabar prasitryniau tai galite vel persiusti domintu ko leliukams reikia(ar padeveti drabuzeliai tiktu kokiu higienoiniu reikmenu/ ir panasiai), ir aisku saskaiteles numerio 4u.gif

Higienos reikmenys- sauskelnės, drėgnos servetėlės, prausimosi priemonės, aliejukai, kremai...Gertuvės, buteliukai, kramtukai...

Galima nuvežti ir padėvėtus, bet geros būklės išskalbtus drabužėlius. Ypač trūksta šliaužtukų, nes ropojantys lėliukai greičiau juos sudėvi :bigsmile.gif Jei sauskelnių pakelis praimtas- nieko tokio : mirksiukas.gif

Sąskaitėlę parašiau į a.ž. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2008 12 19, 17:40)
Merginos, kolei kas vaikiukai neturi galimybės žiūrėti filmukų, nes nėra DVD leistuvo..

Viso pervesta 628 Lt,( iš jų nupirkau 4 magnetolas) , nes 4 grupėse vaikiukai be muzikso gyveno. Muzikytės prirašėm visoms grupėms wub.gif
Paprastututis DVD leistuvas išeitų nupirkti, nuolaidėlę dar padarytų....kaip manot, ar pirkti?

dar as ir Puikute prisidesim smile.gif svarbu kad TV yra smile.gif

QUOTE(juta2007 @ 2008 12 19, 17:51)
Kol rašiau, atsirado pritariančių wub.gif  wub.gif  wub.gif  Jau kreipiausi, ir net į kelias firmas..atsakymas vienas- paramos limitas jau išnaudotas...!!!! Geriausias pasiūlymas- padaryti 20 proc. nuolaidą.

Jei perkam, ryt turėčiau eiti tartis, išsirinkt modelį, o pirmadienį vadovai pasakys tikslią nuolaidą...

Iki darbuotojų, atsakingų už paramų skyrimą, "prisikasti" nesunku, tik kad dauguma bėdavoja, jog prašytojų- eilės. biggrin.gif  Reikia metų pradžioje užsirašyt į  prašančiųjų eilutę, tai tuomet gal ir pavyktų ką gauti biggrin.gif

Nors nuolaidas įmanoma išsiderėti- ir tai gerai....

aisku tai ok, as irgi i AZ dar parasiau, bet jau matau procesas pajudejas smile.gif
QUOTE(juta2007 @ 2008 12 19, 21:33)
Higienos reikmenys- sauskelnės, drėgnos servetėlės, prausimosi priemonės, aliejukai, kremai...Gertuvės, buteliukai, kramtukai...

Galima nuvežti ir padėvėtus, bet geros būklės išskalbtus drabužėlius. Ypač trūksta šliaužtukų, nes ropojantys lėliukai greičiau juos sudėvi :bigsmile.gif Jei sauskelnių pakelis praimtas- nieko tokio  : mirksiukas.gif

Sąskaitėlę parašiau į a.ž. wub.gif

pedkelnytes dar labai sueina, o vyresniems vaikiukams kojinytes, triusikiukai taip pat smile.gif
Atsakyti
Pavedimas padarytas turetu ikristi pirmadieni smile.gif mergaites nupirkite paciem maziausiem koki barskuti ar ka ax.gif Gyvenciau lt tikrai pati tuo pasirupinciau bet kolkas tik pinigeliais galiu pasirupinti, na aisku ir zadu higienos reikmenu atsiusti tik gautumet apie vasari 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, esu buvusi šiuose kūdikių namuose porą kartų, bet labai labai senai..
norėčiau ir dabar prisijungti 4u.gif kiek suprantu bus lankymas 29-30 d. ir dovanėles reikia perduoti iki to laiko, gal galima smulkiau į až? O gal su savo dovanėle galima tiesiai atkeliauti?
Labai norėčiau prisijungti ir būtent prie lankymo (jeigu darbas išleis), nes tiems vaikučiams svarbiau už viską bendravimas, šiluma, nors ir svetimų žmonių wub.gif

Vienžo, laukiu visos informacijos 4u.gif

QUOTE(juta2007 @ 2008 12 19, 16:40)
Merginos, kolei kas vaikiukai neturi galimybės žiūrėti filmukų, nes nėra DVD leistuvo..

Viso pervesta 628 Lt,( iš jų nupirkau 4 magnetolas) , nes 4 grupėse vaikiukai be muzikso gyveno. Muzikytės prirašėm visoms grupėms wub.gif
Paprastututis DVD leistuvas išeitų nupirkti, nuolaidėlę dar padarytų....kaip manot, ar pirkti?

Kaip smagu girdėt thumbup.gif aš pritariu dėl DVD drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labuciai supermamos,
atsiuskit man saskaitos nr pervesiu siek tiek pinigeliu; bandysiu dar nupirkt zaislu ir stengciausi prisideti prie vizito, labai noriu nors labai bijau... Man dar buvo 17 metu (dabar 33) kai organizavau draugu kelione i Viesviles vaiku namus, rodem jiems savo programa, jie mums savo. Zaidem su vaikais visa diena, buvo jie ivairaus amziaus, bet kai reikejo isvaziuoti ir apsikabine kojas vaikai verke ir prase pasiimti kartu... sis randas liko man visam gyvenimui... Niekada nesupratau kaip taip galima pulti, kad palikti savo vaikus...
Siemet sausi gime mano trecioji dukryte, glaudziau ja prie saves dvigubai silciau, nes zinau kad pasauly yra daug vaikuciu kurie to apkabinimo negauna... rodos tuo apkabinimu apkabinu ir kitus...
Parsiau kad isivaizduotumet kas dar nebuve vaiku namuose... Turit ten nuvaziuoti tvirtos, kai grysit - tada paverksit, ten bukit tvritos ir siltos 4u.gif

Jei nesunku - parasykit i az kai zinosit tikslia lankymo data.Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat norėčiau prisidėti, turiu dovanėlę bei noriu sąskaitos į až kad žinočiau kam pervesti pinigus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Su artiejanciom sventem!labai noreciau prisideti prie Jusu,ir dovanom, ir pinigeliais.
noreciau aplankyt vaikucius,bet jau dabar vos parasiau zinute,vyras salia ramina.
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2008 12 20, 15:17)
Sveikutės, esu buvusi šiuose kūdikių namuose porą kartų, bet labai labai senai..
norėčiau ir dabar prisijungti  4u.gif  kiek suprantu bus lankymas 29-30 d. ir dovanėles reikia perduoti iki to laiko, gal galima smulkiau į až? O gal su savo dovanėle galima tiesiai atkeliauti?
Labai norėčiau prisijungti ir būtent prie lankymo (jeigu darbas išleis), nes tiems vaikučiams svarbiau už viską bendravimas, šiluma, nors ir svetimų žmonių  wub.gif

Vienžo, laukiu visos informacijos  4u.gif
Kaip smagu girdėt  thumbup.gif  aš pritariu dėl DVD drinks_cheers.gif

Kaip smagu, kad norinčių pradžiuginti likimo nuskriaustus mažylius gretos gausėja thumbup.gif

Kaip minėjau, tikslią lankymo ir šventės datą parašysiu po išeiginių. Tuomet pasidarysime lankytojų sąrašiuką ir pranešiu kūdikių namams kiek "snieguolių" ir "kalėdų senių" atvyks wub.gif

Papildyta:
QUOTE(1JULIANA6 @ 2008 12 20, 17:02)
Sveiki 4u.gif Su artiejanciom sventem!labai noreciau prisideti prie Jusu,ir dovanom, ir pinigeliais.
noreciau aplankyt vaikucius,bet jau dabar vos parasiau zinute,vyras salia ramina.

Nesijaudinkit taip bigsmile.gif Juk ruošiatės juos nudžiuginti, o ne įskaudinti smile.gif Dovaną reik ruošti su šypsena, kad teigiama energija dovanėlėje "apsigyventų" wub.gif

Tikrai nuoširdus ačiū, kad jungiatės prie šventės vaikiukams.
Info parašiau į a.ž.

wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ingakalnis @ 2008 12 20, 16:20)
Aš taip pat norėčiau prisidėti, turiu dovanėlę bei noriu  sąskaitos į až kad žinočiau kam pervesti pinigus mirksiukas.gif

Širdingai dėkui, tik drauge mes galim nors šiek tiek pradžiuginti vaikiukus wub.gif wub.gif wub.gif

Parašiau į a.ž.
Papildyta:
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 12 20, 15:33)
Labuciai supermamos,
atsiuskit man saskaitos nr pervesiu siek tiek pinigeliu; bandysiu dar nupirkt zaislu ir  stengciausi prisideti prie vizito, labai noriu nors labai bijau... Man dar buvo 17 metu (dabar 33) kai organizavau draugu kelione i Viesviles vaiku namus, rodem jiems savo programa, jie mums savo. Zaidem su vaikais visa diena, buvo jie ivairaus amziaus, bet kai reikejo isvaziuoti ir apsikabine kojas vaikai verke ir prase pasiimti kartu... sis randas liko man visam gyvenimui... Niekada nesupratau kaip taip galima pulti, kad palikti savo vaikus...
Siemet sausi gime mano trecioji dukryte, glaudziau ja prie saves dvigubai silciau, nes zinau kad pasauly yra daug vaikuciu kurie to apkabinimo negauna... rodos tuo apkabinimu apkabinu ir kitus...
Parsiau kad isivaizduotumet kas dar nebuve vaiku namuose... Turit ten nuvaziuoti tvirtos, kai grysit - tada paverksit, ten bukit tvritos ir siltos  4u.gif

Jei nesunku - parasykit i az kai zinosit tikslia lankymo data.Aciu  4u.gif

Nuoširdžiai dėkui wub.gif Džiugu džiugu....., kad yra tiek mamų, sielos šiluma apgaubiančių svetimus mažylius.

Nors, kita vertus, matyt, nėra jie mums svetimi, juk visos ( visi) prisidedantys prie akcijos, indivudualiai aplankantys vaikučius bet kuriuose vaikų namuose, atiduoda dalelę širdies... 4u.gif

Info parašiau į a.ž.
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Berods, nieko nepraleidau, visoms geradarėms atsakiau į a.ž. wub.gif
Atsakyti
as laukiu dar i az kaip galeciau perduoti dovana mergaitei 3-4m turiu 4u.gif ar supakuoti ar geriau i maisuka kad matytusi kas ten gal klystu del amziaus.
Atsakyti