Beja, kiek moterų veš perduoti siuntinukus? Ar perduodama tiesiai pvz. direktorei, ar pačios moterys perduota vaikučiams suskirsčiusios? Ar prisijungti yra galimybė? (jei tik sveikata mano leis man).
QUOTE(Samanta @ 2008 12 14, 02:53)
Sveiki
Smagu, kad atsiranda žmonių, kurie imasi iniciatyvos pagelbėjant likimo nuskriaustiesiems.
Sarašiuką mačiau 1 psl. norėčiau bent šiek tiek prisidėti prie akcijos. Lauksiu info, kur ir kaip būtų galima perduoti daikčiukus.
Smagu, kad atsiranda žmonių, kurie imasi iniciatyvos pagelbėjant likimo nuskriaustiesiems.
Sarašiuką mačiau 1 psl. norėčiau bent šiek tiek prisidėti prie akcijos. Lauksiu info, kur ir kaip būtų galima perduoti daikčiukus.
Širdingai dėkui už norą papildyti akcijos dalyvių gretas
Smulkesnę info parašiau į.a.ž.
Papildyta:
QUOTE(Samanta @ 2008 12 14, 03:11)
Beja, kiek moterų veš perduoti siuntinukus? Ar perduodama tiesiai pvz. direktorei, ar pačios moterys perduota vaikučiams suskirsčiusios? Ar prisijungti yra galimybė? (jei tik sveikata mano leis man).
Iki Šv. Kalėdų nelabai spėsim surinkti dovanėles.Tikslią datą paskelbsiu šioje temoje. Akcija skirta vaikučiams, ne direktorei,. Be abejo, datą ir laiką reikės su ja derinti. Taigi. jei tik turit noro, galimybių, prisijunkit, dalyvaukit -
Turim 628 Lt
Jei dar ketinate prisidėti prie akcijos dovanėlėmis, tai vaikučiams trūksta zaislinių indelių komplektų - patvaresnių ,,kad taip greit nesusizaistų,
zaislu-piramidziu - ziedai maunasi vienas ant kito nuo didziausio iki maziausio,
kaladelių- ne Lego
guašo
zaislu-piramidziu - ziedai maunasi vienas ant kito nuo didziausio iki maziausio,
kaladelių- ne Lego
guašo
QUOTE(deimantinė @ 2008 12 16, 16:47)
Na aš turiu drabuželiu6-8 men. vaikams neperdaugiausiai. Dar barškučiu. Bet atvešti man niekaip neišeis, gal kas galetu atvaziuoti paimti.
kur?
Sveikos supermamytės,
labai graži iniciatyva, tiesiog džiugu, kad yra žmonių, kuriems RŪPI!
Paremsiu piramidėmis www.zaislai.lt/product_info.php?cPath=27&products_id=55
ir kaladėlėmis (nėra svetainėje)
.
Šiaip vyresniems (3-6 metų) daugiau turime žaislų, nei kūdikiams.
Jurgita žino kontaktus, galiu pristatyti bet kur Vilniuje.
Kęstutis
www.zaislai.lt
.
Kęstutis
www.zaislai.lt
QUOTE(Amber11 @ 2008 12 16, 19:28)
Sveikos supermamytės,
.
Kęstutis
www.zaislai.lt
.
Kęstutis
www.zaislai.lt
Ačiū uz Jūsų gerumą ir operatyvumą Adresą parašiau į el paštą.
jei juta pasakys, kad tinka, atvažiuočiau
Sveikutes, labai grazi akcija, Laukiu ir as duomenu i kur pervesti ar perduoti,iki sestadienio pabandysiu surinkt kas ka is draugu turi,noreciau gal ir prie lankymo prisidet bet bijau kad per jautri siai temai esu ir galiu asara nubraukt ne viena
QUOTE(amela @ 2008 12 17, 16:32)
Sveikutes, labai grazi akcija, Laukiu ir as duomenu i kur pervesti ar perduoti,iki sestadienio pabandysiu surinkt kas ka is draugu turi,noreciau gal ir prie lankymo prisidet bet bijau kad per jautri siai temai esu ir galiu asara nubraukt ne viena
Nuoširdus ačiukas už akcijos palaikymą ir iniciatyvą įtraukti drauges
Ašarų, matyt, nepavyks išvengti nei vienai, juk ne geležinės esam...
Į a.ž. parašiau visus kontaktinius duomenis
Papildyta:
QUOTE(Aleksiuke @ 2008 12 17, 14:58)
jei juta pasakys, kad tinka, atvažiuočiau
Aleksiuke, , jei turi galimybių nuvažiuoti, gal paimk? Nuvešim važiuodamos, atiduosim.
Papildyta:
QUOTE(juta2007 @ 2008 12 16, 13:50)
Jei dar ketinate prisidėti prie akcijos dovanėlėmis, tai vaikučiams trūksta zaislinių indelių komplektų - patvaresnių ,,kad taip greit nesusizaistų,
kaladelių- ne Lego
guašo
kaladelių- ne Lego
guašo
Gerai būtų dovanėles gauti iki Šv. Kalėdų, kadangi vaikučius lankysime 29 arba 30 dieną ( tikslią datą parašysiu, nes dar derinu)...
Reikia spėt supirkt, viską sudėliot, supakuot