Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbu! Sukurkime Kalėdų dvasią Kūdikių namuose

Kur atnešti dovanėlę?
Atsakyti
QUOTE(Nimfa* @ 2008 12 10, 10:42)
Kur atnešti dovanėlę?

Širdingai ačiū už norą prisidėti ir už informacijos skleidimą. Gal ir kitos mamytės galėtų nuorodą apie šią akciją įsidėti į parašą. thumbup.gif
Nimfa , kur atnešti dovanėlę paaršiau į a.ž. wub.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu prisideti prie jusu, turiu vaikams dovaneliu, kaip as galeciau jas perduoti?
Atsakyti
Sveiki. Ir man prašom informaciją apie dovanėlių "pristatymą". Manau galim susikooperuotis: keleta mamyčių perduoda lauktuvių vienai, o ta atveža iki jutos2007 ax.gif Esu iš Baltupių, kam patogu ir tinka- prašom ax.gif
Atsakyti
norėčiau ir aš prisidėti prie jūsų gražaus ir svarbaus darbo 4u.gif turiu visą dėžę žaislų (keli mano, kiti iš makdonaldo, bet beveik nauji... kai kurie dar su pakuotėm), ar tiks? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 12 10, 12:28)
Sveiki, noriu prisideti prie jusu, turiu vaikams dovaneliu, kaip as galeciau jas perduoti?

Širdingai ačiū už gražius ketinimus prisidėti. wub.gif Informaciją parašiau į a.ž.
Papildyta:
QUOTE(Aleksiuke @ 2008 12 10, 13:11)
Sveiki. Ir man prašom informaciją apie dovanėlių "pristatymą". Manau galim susikooperuotis: keleta mamyčių perduoda lauktuvių vienai, o ta atveža iki jutos2007 ax.gif Esu iš Baltupių, kam patogu ir tinka- prašom  ax.gif

Ačiukas, Aleksiuke , už iniciatyvą wub.gif Be abejo, kooperuotis pagal mikrorajonus yra žymiai patogiau.

Parašiau į a.ž detaliau.
Papildyta:
QUOTE(remini @ 2008 12 10, 15:22)
norėčiau ir aš prisidėti prie jūsų gražaus ir svarbaus darbo  4u.gif turiu visą dėžę žaislų (keli mano, kiti iš makdonaldo, bet beveik nauji... kai kurie dar su pakuotėm), ar tiks?  4u.gif

Tikrai nuoširdžiai sakau- dėkui už norą prisidėti wub.gif

Tai Kalėdinė gerumo akcija, kuomet vaikui dovanojami nauji žaisliukai. Su pakuotėm, be abejo, tiks. wub.gif
Atsakyti
Gal kuri žinote, kur Vilniuje galima nupirkti kokybiškų dažų, skirtų mažiukams piešti pirštais?
Atsakyti
parasykite kur atvezti dovanele mirksiukas.gif
noriu paklausti ar dalyvausite pacioje vaiku sventeje,kai bus iteiktos dovaneles,ar bus tik perduotos direktorei dovanos?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 12 10, 17:46)
parasykite kur atvezti dovanele mirksiukas.gif
noriu paklausti ar dalyvausite pacioje vaiku sventeje,kai bus iteiktos dovaneles,ar bus tik perduotos direktorei dovanos?

Širdingai dėkui tau už akcijos dalyvių gretų papildymą wub.gif

Matot, planavau jog vaikučius lankysime tarp Kalėdų ir Naujųjų metų. Bet akcija vyksta ne taip sparčiai kaip norėtųsi....

Bet iki Trijų Karalių vaikučius aplankysime wub.gif Jei nebus šventės salėje, dovanėles nunešime į grupes, juolab, kad patys mažiausieji šventėse turbūt nedalyvauja.

Taigi lankymo data priklausys ir nuo akcijos eigos.

Informaciją parašiau į a.ž.
Atsakyti
gautos dovanėlės:

laukiukas - labai nuostabus lauknešėlis kūdikiams, wub.gif o jau batukai...tokie šventiniai thumbup.gif

Sanitex Distribution & Logistics ir geraširdė rūpestingoji Vilma- - dosnus siuntinys iš Kauno wub.gif sauskelnyčių , servetėlių, paklotėlių, seilinukų... wub.gif wub.gif wub.gif

Turim 381,60 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juta2007: 10 gruodžio 2008 - 23:53
Zaislu Planetoje Crayola serija yra. Skirta nuo 1+ piesti pirshtukais. Manau ta Crayola serija ir daugiau kur yra, turbut kas antroje zaislu parduotuveje. Bet Zaislu Planetoje tai tikrai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2008 12 05, 09:16)
cia apie Zolyno gatve kalba? mastau.gif

O ar esme kuriuos vaiku namus paremti? Visiems mažyliams reikia meilės, šilumos.. Visi vaikučiai laukia dovanų.. Ar tai būtu Vilnius, Klaipėda ar Skuodas ar bet kuris kitas pasaulio kampelis visur vaikučiai turi jausmus, nori pajusti tą vaikišką jaunatvišką džiaugsmą.
Atsakyti