Kur atnešti dovanėlę?
QUOTE(Nimfa* @ 2008 12 10, 10:42)
Kur atnešti dovanėlę?
Širdingai ačiū už norą prisidėti ir už informacijos skleidimą. Gal ir kitos mamytės galėtų nuorodą apie šią akciją įsidėti į parašą.
Nimfa , kur atnešti dovanėlę paaršiau į a.ž.
Sveiki. Ir man prašom informaciją apie dovanėlių "pristatymą". Manau galim susikooperuotis: keleta mamyčių perduoda lauktuvių vienai, o ta atveža iki jutos2007 Esu iš Baltupių, kam patogu ir tinka- prašom
norėčiau ir aš prisidėti prie jūsų gražaus ir svarbaus darbo turiu visą dėžę žaislų (keli mano, kiti iš makdonaldo, bet beveik nauji... kai kurie dar su pakuotėm), ar tiks?
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 12 10, 12:28)
Sveiki, noriu prisideti prie jusu, turiu vaikams dovaneliu, kaip as galeciau jas perduoti?
Širdingai ačiū už gražius ketinimus prisidėti. Informaciją parašiau į a.ž.
Papildyta:
QUOTE(Aleksiuke @ 2008 12 10, 13:11)
Sveiki. Ir man prašom informaciją apie dovanėlių "pristatymą". Manau galim susikooperuotis: keleta mamyčių perduoda lauktuvių vienai, o ta atveža iki jutos2007 Esu iš Baltupių, kam patogu ir tinka- prašom
Ačiukas, Aleksiuke , už iniciatyvą Be abejo, kooperuotis pagal mikrorajonus yra žymiai patogiau.
Parašiau į a.ž detaliau.
Papildyta:
QUOTE(remini @ 2008 12 10, 15:22)
norėčiau ir aš prisidėti prie jūsų gražaus ir svarbaus darbo turiu visą dėžę žaislų (keli mano, kiti iš makdonaldo, bet beveik nauji... kai kurie dar su pakuotėm), ar tiks?
Tikrai nuoširdžiai sakau- dėkui už norą prisidėti
Tai Kalėdinė gerumo akcija, kuomet vaikui dovanojami nauji žaisliukai. Su pakuotėm, be abejo, tiks.
Gal kuri žinote, kur Vilniuje galima nupirkti kokybiškų dažų, skirtų mažiukams piešti pirštais?
parasykite kur atvezti dovanele
noriu paklausti ar dalyvausite pacioje vaiku sventeje,kai bus iteiktos dovaneles,ar bus tik perduotos direktorei dovanos?
noriu paklausti ar dalyvausite pacioje vaiku sventeje,kai bus iteiktos dovaneles,ar bus tik perduotos direktorei dovanos?
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 12 10, 17:46)
parasykite kur atvezti dovanele
Širdingai dėkui tau už akcijos dalyvių gretų papildymą
Matot, planavau jog vaikučius lankysime tarp Kalėdų ir Naujųjų metų. Bet akcija vyksta ne taip sparčiai kaip norėtųsi....
Bet iki Trijų Karalių vaikučius aplankysime Jei nebus šventės salėje, dovanėles nunešime į grupes, juolab, kad patys mažiausieji šventėse turbūt nedalyvauja.
Taigi lankymo data priklausys ir nuo akcijos eigos.
Informaciją parašiau į a.ž.
gautos dovanėlės:
laukiukas - labai nuostabus lauknešėlis kūdikiams, o jau batukai...tokie šventiniai
Sanitex Distribution & Logistics ir geraširdė rūpestingoji Vilma- - dosnus siuntinys iš Kauno sauskelnyčių , servetėlių, paklotėlių, seilinukų...
Turim 381,60 Lt
laukiukas - labai nuostabus lauknešėlis kūdikiams, o jau batukai...tokie šventiniai
Sanitex Distribution & Logistics ir geraširdė rūpestingoji Vilma- - dosnus siuntinys iš Kauno sauskelnyčių , servetėlių, paklotėlių, seilinukų...
Turim 381,60 Lt
Zaislu Planetoje Crayola serija yra. Skirta nuo 1+ piesti pirshtukais. Manau ta Crayola serija ir daugiau kur yra, turbut kas antroje zaislu parduotuveje. Bet Zaislu Planetoje tai tikrai.
QUOTE(Frane @ 2008 12 05, 09:16)
cia apie Zolyno gatve kalba?
O ar esme kuriuos vaiku namus paremti? Visiems mažyliams reikia meilės, šilumos.. Visi vaikučiai laukia dovanų.. Ar tai būtu Vilnius, Klaipėda ar Skuodas ar bet kuris kitas pasaulio kampelis visur vaikučiai turi jausmus, nori pajusti tą vaikišką jaunatvišką džiaugsmą.