Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbu! Sukurkime Kalėdų dvasią Kūdikių namuose

cray.gif Jetau kaip gražu,net apsižliumbiau kaip sujaudino...šaunuolės merginos. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, seku vis jusu tema, kievienais metais, kuo galiu tuo prisidedu, taciau ne vienerius metus norejau prisideti prie ejimo i svente aplnakant vaikucius ir taip galbut jiems skiriant bent dalele savo silumos, kadangi vaikuciu tema man yra jautri tai ir neidavau, dabar siuos metus galvojau kad noriu ir galiu dalyvauti, ruosiau save moraliskai, tad labai noreciau siais metais prisideti viskuo, tiek prie organizavimo (aisku jei reikia) tiek prie pacio lankymo, nezinau gal dar siek tiek per anksti pradeti organizavima, bet laikas taip greit eina, tad pamaniau apsireiksiu pati smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Jeigu šiais metais vėl darysite akciją - noriu prisidėti 4u.gif
Atsakyti
Jūs Jutai parašykit , ji visalaika organizavo gal kas ir šiais metais bus . O tuo labaiu visada pačiam padaryti galima .
Atsakyti
Taip, žinoma galima suorganizuoti. Jutai parašiau, bet matau, kad ji paskutinį kartą buvo prisijungus liepos mėnesį, tai kažin ar atsakys.

Kaip sužinoti, kur ir kam reikalingiausia pagalba? Galvoju, gal yra geresnių organizatorių už mane, kurios seniau tuo užsiima ir viską geriau žino. Bet aš galėčiau pakoordinuoti, pakviesti prisijungti visą savo šeimą ir draugus, prisidėti kuo galiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As irgi neisivaizduoju nuo ko pradeti blush2.gif bet jau kaip ir laikas butu pradeti manau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2010 12 03, 11:08)
As irgi neisivaizduoju nuo ko pradeti  blush2.gif  bet jau kaip ir laikas butu pradeti manau  blush2.gif

Šią tema galima uždaryti, kadangi
tai praeitais netais įvykusi akcija.

Nauja, ketvirtoji, Kalėdinė akcija, skirta Vilniaus Kūdikių namų mažyliams šioje nuorodoje

http://www.supermama...?...=674001&hl=
Atsakyti