Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbu! Sukurkime Kalėdų dvasią Kūdikių namuose

Mergaitės, būtinai padėkit kas tik galit Jutai nuvažiuoti mirksiukas.gif Tikrai vienai rankų neužteks, tie vaikučiai ropščiasi ant kelių, kaba apsikabinę ant kaklo ir nieko kito neprileidžia, bėga pasigirti, pasipasakoti smile.gif Aš deja negaliu važiuoti, nes kas dvi valandas krūtimi maitinu savo mažąją.
Atsakyti
del filmuku,tai parasysiu ka musiske ziuri /1.9 men./
labai patinka:?Bremeno muzikanatai"
"Aviukas Sonas"
"Mike pukuotukas"
dar rasiau apie Hayao Miyazaki filmus esam nusipirke 5,bet ziuri labiausiai:
"Musu kaimynas Totoro"-labai grazus!
"Kikes siuntu tarnyba"- labai grazus!
"Dangaus pilis Laputa" - cia gal vyresniems,nes dabar labiausiai varda -
Sita isimine...
Labai maziems buvo filmukas"Cotoons",jie visi igarsinti lietuviskai.
Dar"ledynmeti" ziurim... biggrin.gif

kitos mamytes,gal parasys ka ju vaikiukai ziuri. schmoll.gif
Atsakyti
mes ziurime
Undinele
Pelene
grazuole ir pabaisa
Vienu zodziu mergina blush2.gif
Atsakyti
pas mus teletabiai ir mike pūkuotukas (rusiškas)... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2008 12 23, 11:01)
Kaip liuks wub.gif
Merginos, dar patarkit kokius filmukus pirkti- nupirksiu ivairiu, gales tarpusavy dalintis wub.gif
Pirmadienį dalyvavimas būtinas. Vargiai viena viską nusivešiu- vien tik dėžės kiek vietos užima- vienu reisu niekaip. Juolab, iš pat ryto reikės į Kirtimus lėkti- geros tetos vaisių pažadėjo wub.gif

Taigi pagalba tikrai labai reikalinga....Ir rankos...vaikučių daug, kaip visus išmyluoti...

Aš padėsiu nuvežti ir iškrauti ir perkrauti ir t.t. ir pan. Tik rašyk, kur ir kada. Pasiimsiu diiidelį džipą - viska turėtų tilpti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaMia @ 2008 12 23, 13:09)
Mes irgi gyvename Pasilaiciuose, tai galime su dezem padeti 4u.gif
Mano vyras nori sudalyvauti - ar galima? blush2.gif

Tiesiog Būtina :4u
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2008 12 23, 14:49)
Aš padėsiu nuvežti ir iškrauti ir perkrauti ir t.t. ir pan. Tik rašyk, kur ir kada. Pasiimsiu diiidelį džipą - viska turėtų tilpti  mirksiukas.gif

thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juta2007: 23 gruodžio 2008 - 16:03
Na va prisidejome ir mes dalele nors ir mazyte. o del vaziavimo tai noreciau prisideti, tik turbut tai bus darbo valandom, deja niekaip tada neiseitu sudalyvauti. verysad.gif
Atsakyti
juta2007, parašyk man sąskaitėlės nr. į až 4u.gif
QUOTE(juta2007 @ 2008 12 23, 11:01)
Kaip liuks wub.gif
Merginos, dar patarkit kokius filmukus pirkti- nupirksiu ivairiu, gales tarpusavy dalintis wub.gif
Pirmadienį dalyvavimas būtinas. Vargiai viena viską nusivešiu- vien tik dėžės kiek vietos užima- vienu reisu niekaip. Juolab, iš pat ryto reikės į Kirtimus lėkti- geros tetos vaisių pažadėjo wub.gif

Taigi pagalba tikrai labai reikalinga....Ir rankos...vaikučių daug, kaip visus išmyluoti...

Liūtas Karalius wub.gif
Princesė gulbė
Snieguolė ir septyni nykštukai
Tomas ir Džeris thumbup.gif
Mauglis..

juta2007, aš pirmadienį būtinai važiuosiu iš darbo (Laisvės pr.), tai jeigu reikia kažką paimti, padėti (iš anksto turbūt), tu tik sakyk help.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2008 12 24, 00:24)
juta2007, parašyk man sąskaitėlės nr. į až  4u.gif

Liūtas Karalius  wub.gif
Princesė gulbė
Snieguolė ir septyni nykštukai
Tomas ir Džeris  thumbup.gif
Mauglis..

juta2007, aš pirmadienį būtinai važiuosiu iš darbo (Laisvės pr.), tai jeigu reikia kažką paimti, padėti (iš anksto turbūt), tu tik sakyk  help.gif

Ačiukas, rūpestingosios wub.gif

Tutia wub.gif , Mamamia wub.gif , Magi wub.gif - prisižadėjot smile.gif
Atsakyti
[quote=juta2007,2008 12 21, 19:16]
[quote=juta2007,2008 12 11, 01:45]
gautos dovanėlės:

laukiukas - labai nuostabus lauknešėlis kūdikiams, wub.gif o jau batukai...tokie šventiniai thumbup.gif
Sanitex Distribution & Logistics ir geraširdė rūpestingoji Vilma- - dosnus siuntinys iš Kauno wub.gif sauskelnyčių , servetėlių, paklotėlių, seilinukų... :wub
Samanta - higienos reikmenukų rinkinys, priemonės piešimui wub.gif ,
Vitaliuks- nuostabūs žaisliukai mažiesiems, šampuniukai wub.gif
Kalvarijų pagr. m-kyklos 2a, wub.gif 6a, wub.gif 9a wub.gif šaunuoliai - žaisliukai, knygutės, piešimo reikmenukai, sauskelnės..... wub.gif
Gabijos gimnazija- - daug visko wub.gif
Virginija J. - mieli mediniai žaisliukai mažiukams wub.gif
Elija07 su drauge Rita M.-dėžė loginių žaisliukų kūdikėliams "Antytės", "Dramliukai", žaisliukai- piramidės- wub.gif
Mamamia - - tikriausiai pusę prekybos centro "iššlavė" smile.gif - sauskelnės, buteliukai, barškaliukai smile.gif lėliukai- kūdikėliai...papuošaliukai mergaitėms...knygutės...vienžo. -.grožybių visokių pilna bagažinė tikrai:wub: ,
Kęstučio Mikolajūno prekybos įmonė - dėžė plastikinių piramidžių, statybinių kaladėlių, dėlionių mažiukams http://www.zaislai.lt/ wub.gif
UAB "Daisena" - - 30 kukurūzų AHA dėžučių vaikiukams paskanauti http://www.daisena.lt/ wub.gif

Sąskaitoje 1989,60 LT

Kiek mūsų daug, visų indėlis LABAI DIDELIS, visų ketinimai patys geriausi, jausmai mažiukams patys šilčiausi...
Džiaugiasi širdis wub.gif
Pusę pridėtų šypsenėlių teko ištrinti- administratorius nebeleidžia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juta2007: 24 gruodžio 2008 - 00:42