del filmuku,tai parasysiu ka musiske ziuri /1.9 men./
labai patinka:?Bremeno muzikanatai"
"Aviukas Sonas"
"Mike pukuotukas"
dar rasiau apie Hayao Miyazaki filmus esam nusipirke 5,bet ziuri labiausiai:
"Musu kaimynas Totoro"-labai grazus!
"Kikes siuntu tarnyba"- labai grazus!
"Dangaus pilis Laputa" - cia gal vyresniems,nes dabar labiausiai varda -
Sita isimine...
Labai maziems buvo filmukas"Cotoons",jie visi igarsinti lietuviskai.
Dar"ledynmeti" ziurim...
kitos mamytes,gal parasys ka ju vaikiukai ziuri.
labai patinka:?Bremeno muzikanatai"
"Aviukas Sonas"
"Mike pukuotukas"
dar rasiau apie Hayao Miyazaki filmus esam nusipirke 5,bet ziuri labiausiai:
"Musu kaimynas Totoro"-labai grazus!
"Kikes siuntu tarnyba"- labai grazus!
"Dangaus pilis Laputa" - cia gal vyresniems,nes dabar labiausiai varda -
Sita isimine...
Labai maziems buvo filmukas"Cotoons",jie visi igarsinti lietuviskai.
Dar"ledynmeti" ziurim...
kitos mamytes,gal parasys ka ju vaikiukai ziuri.
pas mus teletabiai ir mike pūkuotukas (rusiškas)...
QUOTE(juta2007 @ 2008 12 23, 11:01)
Kaip liuks
Merginos, dar patarkit kokius filmukus pirkti- nupirksiu ivairiu, gales tarpusavy dalintis
Pirmadienį dalyvavimas būtinas. Vargiai viena viską nusivešiu- vien tik dėžės kiek vietos užima- vienu reisu niekaip. Juolab, iš pat ryto reikės į Kirtimus lėkti- geros tetos vaisių pažadėjo
Taigi pagalba tikrai labai reikalinga....Ir rankos...vaikučių daug, kaip visus išmyluoti...
Merginos, dar patarkit kokius filmukus pirkti- nupirksiu ivairiu, gales tarpusavy dalintis
Pirmadienį dalyvavimas būtinas. Vargiai viena viską nusivešiu- vien tik dėžės kiek vietos užima- vienu reisu niekaip. Juolab, iš pat ryto reikės į Kirtimus lėkti- geros tetos vaisių pažadėjo
Taigi pagalba tikrai labai reikalinga....Ir rankos...vaikučių daug, kaip visus išmyluoti...
Aš padėsiu nuvežti ir iškrauti ir perkrauti ir t.t. ir pan. Tik rašyk, kur ir kada. Pasiimsiu diiidelį džipą - viska turėtų tilpti
QUOTE(MamaMia @ 2008 12 23, 13:09)
Mes irgi gyvename Pasilaiciuose, tai galime su dezem padeti
Mano vyras nori sudalyvauti - ar galima?
Mano vyras nori sudalyvauti - ar galima?
Tiesiog Būtina :4u
QUOTE(Magi @ 2008 12 23, 14:49)
Aš padėsiu nuvežti ir iškrauti ir perkrauti ir t.t. ir pan. Tik rašyk, kur ir kada. Pasiimsiu diiidelį džipą - viska turėtų tilpti
Na va prisidejome ir mes dalele nors ir mazyte. o del vaziavimo tai noreciau prisideti, tik turbut tai bus darbo valandom, deja niekaip tada neiseitu sudalyvauti.
juta2007, parašyk man sąskaitėlės nr. į až
Liūtas Karalius
Princesė gulbė
Snieguolė ir septyni nykštukai
Tomas ir Džeris
Mauglis..
juta2007, aš pirmadienį būtinai važiuosiu iš darbo (Laisvės pr.), tai jeigu reikia kažką paimti, padėti (iš anksto turbūt), tu tik sakyk
QUOTE(juta2007 @ 2008 12 23, 11:01)
Kaip liuks
Liūtas Karalius
Princesė gulbė
Tomas ir Džeris
Mauglis..
juta2007, aš pirmadienį būtinai važiuosiu iš darbo (Laisvės pr.), tai jeigu reikia kažką paimti, padėti (iš anksto turbūt), tu tik sakyk
QUOTE(Tutia @ 2008 12 24, 00:24)
juta2007, parašyk man sąskaitėlės nr. į až
Liūtas Karalius
Princesė gulbė
Tomas ir Džeris
Mauglis..
Liūtas Karalius
Princesė gulbė
Tomas ir Džeris
Mauglis..
Ačiukas, rūpestingosios
Tutia , Mamamia , Magi - prisižadėjot
[quote=juta2007,2008 12 21, 19:16]
[quote=juta2007,2008 12 11, 01:45]
gautos dovanėlės:
laukiukas - labai nuostabus lauknešėlis kūdikiams, o jau batukai...tokie šventiniai
Sanitex Distribution & Logistics ir geraširdė rūpestingoji Vilma- - dosnus siuntinys iš Kauno sauskelnyčių , servetėlių, paklotėlių, seilinukų... :wub
Samanta - higienos reikmenukų rinkinys, priemonės piešimui ,
Vitaliuks- nuostabūs žaisliukai mažiesiems, šampuniukai
Kalvarijų pagr. m-kyklos 2a, 6a, 9a šaunuoliai - žaisliukai, knygutės, piešimo reikmenukai, sauskelnės.....
Gabijos gimnazija- - daug visko
Virginija J. - mieli mediniai žaisliukai mažiukams
Elija07 su drauge Rita M.-dėžė loginių žaisliukų kūdikėliams "Antytės", "Dramliukai", žaisliukai- piramidės-
Mamamia - - tikriausiai pusę prekybos centro "iššlavė" - sauskelnės, buteliukai, barškaliukai lėliukai- kūdikėliai...papuošaliukai mergaitėms...knygutės...vienžo. -.grožybių visokių pilna bagažinė tikrai:wub: ,
Kęstučio Mikolajūno prekybos įmonė - dėžė plastikinių piramidžių, statybinių kaladėlių, dėlionių mažiukams http://www.zaislai.lt/
UAB "Daisena" - - 30 kukurūzų AHA dėžučių vaikiukams paskanauti http://www.daisena.lt/
Sąskaitoje 1989,60 LT
Kiek mūsų daug, visų indėlis LABAI DIDELIS, visų ketinimai patys geriausi, jausmai mažiukams patys šilčiausi...
Džiaugiasi širdis
Pusę pridėtų šypsenėlių teko ištrinti- administratorius nebeleidžia...
[quote=juta2007,2008 12 11, 01:45]
gautos dovanėlės:
laukiukas - labai nuostabus lauknešėlis kūdikiams, o jau batukai...tokie šventiniai
Sanitex Distribution & Logistics ir geraširdė rūpestingoji Vilma- - dosnus siuntinys iš Kauno sauskelnyčių , servetėlių, paklotėlių, seilinukų... :wub
Samanta - higienos reikmenukų rinkinys, priemonės piešimui ,
Vitaliuks- nuostabūs žaisliukai mažiesiems, šampuniukai
Kalvarijų pagr. m-kyklos 2a, 6a, 9a šaunuoliai - žaisliukai, knygutės, piešimo reikmenukai, sauskelnės.....
Gabijos gimnazija- - daug visko
Virginija J. - mieli mediniai žaisliukai mažiukams
Elija07 su drauge Rita M.-dėžė loginių žaisliukų kūdikėliams "Antytės", "Dramliukai", žaisliukai- piramidės-
Mamamia - - tikriausiai pusę prekybos centro "iššlavė" - sauskelnės, buteliukai, barškaliukai lėliukai- kūdikėliai...papuošaliukai mergaitėms...knygutės...vienžo. -.grožybių visokių pilna bagažinė tikrai:wub: ,
Kęstučio Mikolajūno prekybos įmonė - dėžė plastikinių piramidžių, statybinių kaladėlių, dėlionių mažiukams http://www.zaislai.lt/
UAB "Daisena" - - 30 kukurūzų AHA dėžučių vaikiukams paskanauti http://www.daisena.lt/
Sąskaitoje 1989,60 LT
Kiek mūsų daug, visų indėlis LABAI DIDELIS, visų ketinimai patys geriausi, jausmai mažiukams patys šilčiausi...
Džiaugiasi širdis
Pusę pridėtų šypsenėlių teko ištrinti- administratorius nebeleidžia...