Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbu! Sukurkime Kalėdų dvasią Kūdikių namuose

QUOTE(MamaMia @ 2008 12 22, 14:53)
ar tiktu knygeles dovanu? tokios, kur  klijuoti lipdukus - apie princeses ir tt ?jei taip- kiek imti? blush2.gif

Lipdukus į knygeles klijuoja maždaug dešimt vaikučių wub.gif
Atsakyti
Juta, brūkštelk man kai tik žinosi kiek tų dvd galėtų būti, nežinau dėl kiek derybas vesti biggrin.gif Gali į emeilą (man per jį šiaip patogiausia bendrauti) - daiva@altss.com (i mobilu neatsakineju, jei vaikai miega).
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 12 22, 19:14)
Juta, brūkštelk man kai tik žinosi kiek tų dvd galėtų būti, nežinau dėl kiek derybas vesti biggrin.gif Gali į emeilą (man per jį šiaip patogiausia bendrauti) - daiva@altss.com (i mobilu neatsakineju, jei vaikai miega).

Parasšiau į el.p. wub.gif
Atsakyti
Norėčiau prisidėti prie jūsų - gal galima gauti informaciją kur ir kam atvežti dovanėles. Arba sąskaitos numeriuką. Ir kaip geriau, ar nupirkti dovanėlių ar pervesti pinigais.
Atsakyti
QUOTE(vakare @ 2008 12 22, 19:40)
Norėčiau prisidėti prie jūsų - gal galima gauti informaciją kur ir kam atvežti dovanėles. Arba sąskaitos numeriuką. Ir kaip geriau, ar nupirkti dovanėlių ar pervesti pinigais.

Širdingai ačiū, wub.gif jog galvojate apie mažuosius, augančius neturinčius savo šeimos... doh.gif

Kokiu būdu prisidedate, tikrai nėra labai svarbu- gražiomis mintimis, dovanomis ar pinigėliais....

wub.gif
Atsakyti
Akcijos atomazga- vaikučių lankymas, dovanėlių teikimas gruodžio 29 d. Šventės pradžia 10,30 val.

Rinksimės prieš valandą, nes reiks viską susinešti, pripūsti balionus.

Gal kas važiuos nuo Kirtimų pusės?

Norintys ir galintys dalyvauti rašykit į e.paštą
jurgav@mail.tele2.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juta2007: 22 gruodžio 2008 - 20:16
Sąskaitoje turime 1593,20 Lt.

(Forume kol kas rašau tik dovanėlių sąrašiuką, kad būtų lengviau orientuotis, ką jau turime. Išsamų geradarių sąrašėlį ir finansinę ataskaitą padarysiu po akcijos).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juta2007: 22 gruodžio 2008 - 23:49
Jau sutariau dėl dviejų DVD leistuvų Elektromarkt parduotuvėje, nuolaida 75 proc. mirksiukas.gif
Atsakyti
o thumbup.gif
o tai dabar filmuku pirkti ar pacios uzrasysime?
Atsakyti
Juta parasyk i AZ sask nr. pervesiu pinigeliu, bijau su dovananele nieko man neiseis. verysad.gif Vyras dirba istiesas dienas ir as lieku be masinos su lelia.
Mazoji tokia reikli demesiui pasidare, kad net prie kompo neturiu laiko kada prisesti doh.gif O dar sventes ant nosies doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupulia: 23 gruodžio 2008 - 10:58
QUOTE(Daiva @ 2008 12 23, 12:21)
Jau sutariau dėl dviejų DVD leistuvų Elektromarkt parduotuvėje, nuolaida 75 proc. mirksiukas.gif

Kaip liuks wub.gif

Merginos, dar patarkit kokius filmukus pirkti- nupirksiu ivairiu, gales tarpusavy dalintis wub.gif

Pirmadienį dalyvavimas būtinas. Vargiai viena viską nusivešiu- vien tik dėžės kiek vietos užima- vienu reisu niekaip. Juolab, iš pat ryto reikės į Kirtimus lėkti- geros tetos vaisių pažadėjo wub.gif

Taigi pagalba tikrai labai reikalinga....Ir rankos...vaikučių daug, kaip visus išmyluoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juta2007: 23 gruodžio 2008 - 11:05
Mes irgi gyvename Pasilaiciuose, tai galime su dezem padeti 4u.gif
Mano vyras nori sudalyvauti - ar galima? blush2.gif
Atsakyti