Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

visoms, kurios ji naudojo ilgesni laika (tikrai ne savaite biggrin.gif jis kimsdavo poras rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma: 05 kovo 2009 - 08:42
QUOTE(charisma @ 2009 03 05, 08:41)
visoms, kurios ji naudojo ilgesni laika (tikrai ne savaite biggrin.gif jis kimsdavo poras rolleyes.gif

man irgi kimst pradejo,o taip gaila,nes taip graziai ji ant veido atrodo wub.gif wub.gif gal kas alternatyva zinot kokia pudra taip pat gerai sulygintu oda ,nekimstu poru ir isliktu visa diena?nes man ne viena dar taip ilgai neissilaike kaip studio fix wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 03 05, 10:16)
man irgi kimst pradejo,o taip gaila,nes taip graziai ji ant veido atrodo wub.gif  wub.gif gal kas alternatyva zinot kokia pudra taip pat gerai sulygintu oda ,nekimstu poru ir isliktu visa diena?nes man ne viena dar taip ilgai neissilaike kaip studio fix wub.gif

pabandyk guerlain extreme parure mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 04, 15:21-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2009 03 04, 15:21)
misri oda, ryte dazniausiai sausa, dienos metu truputely rieboka.

o as siulyciau make up store matt foundation su ju biria pudra - issilaiko oda matine visa diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 05, 20:34)
pabandyk guerlain extreme parure mirksiukas.gif

man sita no no biggrin.gif turejau,pardaviau nes uzsitepus kaip su kauke jauciausi,man ji per sunki..mac man kazkaip ant veido nesijaucia ,taip lygiai ,lengvai uzsitepa,o su extreme vargas kazkoks,sausa ji man tokia,nzn ,nepatiko visai biggrin.gif reik ir toliau bandyt,gal rasiu ka nors panasaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 03 06, 10:14)
man sita no no  biggrin.gif turejau,pardaviau nes uzsitepus kaip su kauke jauciausi,man ji per sunki..mac man kazkaip ant veido nesijaucia ,taip lygiai ,lengvai uzsitepa,o su extreme vargas kazkoks,sausa ji man tokia,nzn ,nepatiko visai biggrin.gif reik ir toliau bandyt,gal rasiu ka nors panasaus  ax.gif

jeigu tavo oda ne i riebuma, tai extreme tau tikrai netinka schmoll.gif aqua yra lengvesne, bet ir maskuoja maziau, nes drekina oda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 06, 14:54)
jeigu tavo oda ne i riebuma, tai extreme tau tikrai netinka schmoll.gif aqua yra lengvesne, bet ir maskuoja maziau, nes drekina oda ax.gif

mano labai riebi net sakyciau biggrin.gif bet nzn,man tekstura extreme kazkodel nepatiko ir kaip ant veido atrodo..na gal ir su spalva neataikiau,bet man ji ant veido labai jautesi ax.gif
Atsakyti
Panos gal kas bandet MAC mineral skinfinish natural? cia kaip suprantu mineraline pudryte g.gif
Atsakyti
Gal kasnors buvo Siauliu Akropolio atidaryme ir uzsuko i Douglas parduotuve? Gal yra MAC stendas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2009 03 07, 01:51)
Gal kasnors buvo Siauliu Akropolio atidaryme ir uzsuko i Douglas parduotuve? Gal yra MAC stendas?  ax.gif

douglas neprekiausja mac rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 07, 12:22)
douglas neprekiausja mac rolleyes.gif

Kadangi Vokietijos Douglas pardavineja MAC, as vis dar tikiuosiu kad ir pas mus atsiras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2009 03 07, 14:34)
Kadangi Vokietijos Douglas pardavineja MAC, as vis dar tikiuosiu kad ir pas mus atsiras  ax.gif

deja, deja, lt mac neparduodama, tik flagmane vilniuje kazkas ja parduoda nesamoningom kainom rolleyes.gif
Atsakyti