Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(charisma @ 2009 02 14, 17:07)
turiu ta sepeteli g.gif tau iseina su juo padaryti siulo plonumo linija? g.gif
as mastau apie ta:user posted image

buvau nusprendusi pirkti kaip tik jusu ikelta (#210 rodos), bet pasibandzius parduotuvej pastebejau, kad man kur kas patogiau naudotis #266. Jis man tuo ir patinka, kad galima nubrezti bet kokia linija itin greitai ir tiksliai, tik reikejo siek tiek pasipraktikuoti, nes ir pradziu isejo tik storos g.gif norint plonos, fluidline'o reikia stengtis per daug neuzkabinti, bet del siulo plonumo nesu tikra, nebandziau. Pati breziu kiek storesnes cool.gif
Atsakyti
O as dziaugiuos mac 224 sepetuku thumbup.gif ir tusciom 15 vienetu paletes skylem lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vavs @ 2009 02 14, 22:47)
buvau nusprendusi pirkti kaip tik jusu ikelta (#210 rodos), bet pasibandzius parduotuvej pastebejau, kad man kur kas patogiau naudotis #266.

turiu 266, bet jis man labiau tinkamas antakiams, akiu pravedimui apacioj g.gif
Atsakyti
Gal kam pravers.
http://www.youtube.c...o...=1&index=10
Atsakyti
Nusipirkau MAC studio fix krempudra, spalva nw15, kiek zinau nw turetu buti i rausvuma, bet pas mane i geltonuma g.gif tai taip ir likau nesupratus...
Atsakyti
man studio fix yra blogis, kuris kemsa poras schmoll.gif
Atsakyti
taip, girdejau, kad ji kemsa poras, bet ne kasdien zadu ja naudoti, tai manau nieko blogo neatsitiks rolleyes.gif Bet jau su spalva kaip nepataikiau doh.gif visai ne tokia kaip mac tinklapy parodyta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(meteora_1 @ 2009 02 19, 23:09)
Nusipirkau MAC studio fix krempudra, spalva nw15, kiek zinau nw turetu buti i rausvuma, bet pas mane i geltonuma g.gif tai taip ir likau nesupratus...

buteliuke taip atrodo, bet išsitepus ant veido nėra jinai geltona schmoll.gif
Atsakyti
Norejau paklausti Strobe cream kokiai daugiau odai tinka? Ar riebesnei tiktu?
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2009 02 22, 00:25)
Norejau paklausti Strobe cream kokiai daugiau odai tinka? Ar riebesnei tiktu?

O kokiu tikslu naudosi ant riebios odos g.gif Ji suteikia svytejima. Todel oda atrodo slapia su ja, svytinti. Kiek zinau, dauguma riebios odos savininkiu nemegsta to efekto smile.gif
Atsakyti
sveikos,labai susidomejau sita kosmetika ,bet nzn is kur galma jos gauti verysad.gif verysad.gif tai gal galite pasidalinti informacija is kur jus perkate blush2.gif buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Mane domintu konkretus atspalvis skystos pudros NC40 ar jinai ziauriai tamsi gal kas matet realybej?Nemegstu kad butu ruzava biggrin.gif As vaikstau i soliariuma todel ieskau tamsesnes pudrytes,bet kad neatrodyciau kaip morka lotuliukas.gif
Atsakyti