Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

Man MACuose dar labai patinka piestukai ir lupu ir akiu. Dabar ziuriu jau mazai kas juos naudoja, bet as megeja ju. Tai va MAC piestukai labai geri. Gerai piesia, minksti ir visokiu spalvu buna. Poto man patinka dar kompaktine pudra. Ateiti turiu gauti antakiu geli ir nagu lako dziovikli. Tai paziuresimar geri. O va tusas sud... Man visai nepatinka.
Atsakyti
O tie MAC skaistalai labiau šilto ar šalto atspalvio. Nes tas pasakymas natūralus atspalvis nelabai aiškus. Jis labiau tinka šviesiaodėms ar tamsesnei odai. Ar ir vienoms ir kitoms atrodys natūraliai?

--------
redaguota moderatoriaus: ištrinta citata ne į temą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 06 spalio 2009 - 17:04
QUOTE(Ferrari @ 2009 02 12, 13:51)
O tie MAC skaistalai labiau šilto ar šalto atspalvio. Nes tas pasakymas natūralus atspalvis nelabai aiškus. Jis labiau tinka šviesiaodėms ar tamsesnei odai. Ar ir vienoms ir kitoms atrodys natūraliai?

O del to kam naturaliai atrodys, tai as nezinau. As ne eksperimentavau kaip jie atrodo ant kitu odos spalvu. Zinau tik kad ant manes atrodo naturaliai. Ant taves irgi atrodo naturaliai. Va kaip ant F_A atrodis as nezinau, pas ja odos spalva tamsesne. Bet jai tamstai labai idomu, tai rytoi galiu ismeginti.
Atsakyti
Bitute specially for you zadetos MAC skaistalu nuotraukos.

user posted image
user posted image
Spalva geriau aisku ziureti gyvai, bet stengiausi kad kuo tiksliau parodyti spalva.
Atsakyti
Labai dekui v-i-k-a user posted image

Na zodziu saltas atspalvis ir man jis visai patinka thumbup.gif , tik
bandau iziureti bet nematau naudojimo pedsaku lens.gif
arba labai skalsus arba nenaudoji daznai tongue.gif
Atsakyti
centifolija, ilindau i rusu foruma i MAC tema, tai zinai labai gyria ta sepetuka. Pas jas ten Maskvoj kaip supratau tik pasirode kolekcija (Blond Brunette Redhead Collection) Tai visos ten alpsta. Labai smagu paskaityti.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 02 12, 20:48)
centifolija, ilindau i rusu foruma i MAC tema, tai zinai labai gyria ta sepetuka. Pas jas ten Maskvoj kaip supratau tik pasirode kolekcija (Blond Brunette Redhead Collection) Tai visos ten alpsta. Labai smagu paskaityti.

Kuri sluotrazi, ups, atsiprasau sepeteli biggrin.gif cia taip giria tame forume?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 02 12, 19:48)

Ania? bigsmile.gif O tu dar nenusipirkai? tongue.gif

Žiūrėjau Diorą, kur tu turi. Ką aš žinau, gal man jo visai nereikia g.gif Dabar laukiu parkeliaujant NARS #14 ax.gif

Iš MACu man patinka tik 239. Kiti šepetėliai nelabai. Geriau BB arba Shu. Ir šešėliai kažkaip nelimpa. Neseniai vaikščiojau po MAC pardę, visi kažkokie purvini atrodė.

O tu nebandžius MAC Strobe Cream? Jau kurį laiką į jį žiūriu, bet atsiliepimai - nuo garbinimo iki neapykantos lotuliukas.gif Buvau jau nusitaikiusi pirkti Duty Free, bet laiko turėjau mažai, o konsultantė buvo lėtų apsukų. Pritrūko kantrybės ax.gif
Atsakyti
Ne MAC Strobe Cream nebandziau tai ir neturiu ka pasakyti.
Sepetuko dar negavai, ir maza to dar ji sese ir ne nupirko. Nes jie kaip limituoti tai tik internetu arba big butique reik jieskoti. Bet as jo noriu ir gausiu. Anksciau ar veliau. Radau to sepetuko nuotrauka kartu su Dior tu kur as turiu:
user posted image
Forume skaiciau kad Dior minkstesnis nei MACas. Tai dar labiau jo noriu, turesiu ir Dior ir MAC.
O seip MACo sepeteliai man patinka, turiu visokiu o 239 mano milimukas. Ir dar labai myliu 316 lupu su dangteliu. Labai patinka dar 129, naudoju ji skaistalams. O pudrai naudoju dydeli BB pudros sepeteli.
Atsakyti
Labai gera nuotraukele, MAC didesnis ir atrodo minkstesnis, bet matai, sakai Dior minkstesnis, ale koks man skirtumas , vistiek tokio tipo gi nepirksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Noreciau isgirti MAC Fluidline in Blacktrack su #266 sepeteliu - nuostabus dalykas, super grazi juoda spalva, islieka visa diena, o sepetelis padeda susikurti ivairiausias linijas, isimylejau wub.gif wub.gif niekad nebenaudosiu nei piestuku, nei kitu laineriu
Atsakyti
QUOTE(Vavs @ 2009 02 14, 11:37)
Noreciau isgirti MAC Fluidline in Blacktrack su #266 sepeteliu - nuostabus dalykas, super grazi juoda spalva, islieka visa diena, o sepetelis padeda susikurti ivairiausias linijas, isimylejau  wub.gif  wub.gif niekad nebenaudosiu nei piestuku, nei kitu laineriu

turiu ta sepeteli g.gif tau iseina su juo padaryti siulo plonumo linija? g.gif
as mastau apie ta:user posted image
Atsakyti