Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Vitulka @ 2009 01 25, 13:37)
mano irgi šerias, tik gal ne taip baisiai. Kokį turit? SE gal?  smile.gif

Pas mane ne SE.Pirkau SM ax.gif ,MAN NEPATINKA,KAD PLAUNANT JUODAS VANDUO BEGA,KO NEBUDAVO SU JOKIAIS SEPETUKAIS. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasmoskis @ 2009 01 25, 14:09)
Pas mane ne SE.Pirkau SM ax.gif ,MAN NEPATINKA,KAD PLAUNANT JUODAS VANDUO BEGA,KO NEBUDAVO SU JOKIAIS SEPETUKAIS. g.gif

man irgi bėgo, bet tik nuo SE, ir galiukai išplovus juodi likdavo doh.gif su pudra susimaišius visas tas juodumas nuo šerelių likdavo ant veido doh.gif
nusipirkau kitą neištvėrus, standartinį, tokių problemų nebera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasmoskis @ 2009 01 25, 15:09)

blink.gif gal fufliakas? nes turiu standartini 187 - nei seriasi, nei juodas vanduo bega schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, uzsimaniau ir as MAC kosmetikos pasibandyti wub.gif Turesiu galimybe apsilankyti MAC parduotuvej, skaiciau temoj, kad apsimoka paciom "susirinkt paletes". Kaip tai daroma, tiesiog pasirenki atskiras spalvas ir jas konsultantas sukomplektuoja? Ar apsimoka? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti gal kiap nors galima būtų ne internetu šia kosmetiką pirkti? Gal yra tarpininkių? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasmoskis @ 2009 01 25, 15:09)

nu nezinau mergaites, bet mano sepetukas netepa juodai kaip kitos sako. turiu trumpa raudona, pirktas is parduotuves g.gif
Atsakyti
mano turimi nei full size nei SE netepa ir nei vienas nesisheria. Naudoju reguliariai...

ax.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...AzTc3VNI&sdig=1

Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 08, 19:38)

yra ir nordstrome jau smile.gif
Atsakyti
Gal kam pravers renkant sau seselius.
http://www.specktra....alettes-101516/
Atsakyti
v-i-k-a, prasyciau pakomentuoti MAC skaistalu Dame atspalvi,
ar jissvelniai dengia, kaip laikosi? saltas atspalvis? bigsmile.gif kur pirkai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano skaistalu spalva vadinasi Dame Satin. Jie jau senokai pas mane, dar is tu laiku kai mano sese dirbo MAC parduotuves administratore, tai ji man juos ir parvese. Jie atrodo limituoti. Kaip rasiau Shu temoje, geresniu nesu turejusi. Spalva begalo keista, nes dezuteja ji ruzava, kaip Ferrari sake parduotuvei niekad neatkreipciau demesi i tokia spalva. Bet kada pasimaliavoji ant odos visiskai naturalus atspalvis gaunasi. Man laikosi labai gerai. Vienu zodziu juos i nieka nekeisiu. Galiu ideti nuotrauka, bet kas is to sakau spalva visiskai pasikeicia ant odos.
Atsakyti