puiki kosmetika tai manau vertetu nauja temele sukurti
Papildyta:
nauja tema cia
http://www.supermama...howtopic=533933
Papildyta:
nauja tema cia
http://www.supermama...howtopic=533933
Gal kas zinote ar Olandijos orouoste duty free yra mac kosmetikos?
Sveikutes,
Paprotinkit mane kaip yra su www.allcosmeticswholesale.com, pora kartų bandžiau atlikti užsakymą: pirmą k. atmestas užsakymas(kortelėje matės, kad rezervuota suma, bet nenuskaitė), antrą k. vėl rašo užsakymas atmestas ir pinigėliai nuskaityti nuo kortelės. Nesuprantu, kitos internetinėse parduotuvėse viskas gerai būna su kortele, visi užsakymai priimami.....o čia kas dabar? Gal kažko aš nežinau, gal dar kokių papildomų sąlygų yra? (susirašau su panele kuri administruoja šį tinklalapį, rašo kad kažkas su kortele)
padėkite, taip noriu mac užsisakyti
Paprotinkit mane kaip yra su www.allcosmeticswholesale.com, pora kartų bandžiau atlikti užsakymą: pirmą k. atmestas užsakymas(kortelėje matės, kad rezervuota suma, bet nenuskaitė), antrą k. vėl rašo užsakymas atmestas ir pinigėliai nuskaityti nuo kortelės. Nesuprantu, kitos internetinėse parduotuvėse viskas gerai būna su kortele, visi užsakymai priimami.....o čia kas dabar? Gal kažko aš nežinau, gal dar kokių papildomų sąlygų yra? (susirašau su panele kuri administruoja šį tinklalapį, rašo kad kažkas su kortele)
Kokios jūs nuomonės apie SE šepetėlius - ar verta juos įsigyti ar verčiau įprastinius?
QUOTE(Victorious @ 2010 01 02, 21:56)
Kokios jūs nuomonės apie SE šepetėlius - ar verta juos įsigyti ar verčiau įprastinius?
tikrai geriau pataupyk ir pamazu nusipirk reikiamus sepetelius normalaus dydzio. trumpesni koteliai gal ir patogu, bet kokybe tikria nera tokia pati, o kai kurie sepeteliai SE isvis slamstas ypac 252 ir 272 akims berods. jei nori daugiau tu sepeteliu, o MACiskart susipirkt brangoka, tai tada jau geriau kokius SIGMA pirkt, ju kokybe kur kas geresne nei SE MAC'u. bet cia, zinoma, tik mano nuomone. zinau, kad ir forumieciu tarpe yra kam labai patinka SE sepeteliai
Kas užsakinėja iš http://www.allcosmeticswholesale.com/ ?
Jei yra tokių mergaičių- praneškit man
Jei yra tokių mergaičių- praneškit man
QUOTE(eryka @ 2009 12 30, 00:19)
Sveikutes,
As visai nesenai prekinaus ir jokiu problemu nebuvo,tik as dariau per paypal
QUOTE(Vanilinėbraškė @ 2010 01 05, 16:44)
as uzsisakinejau bet liktais nieko pavyko rase, kad issiusta dabar tik laukiu siuntinuko ir siuntimo koduka atsiunte i pasta
Sveikos, kreminės pudros nenaudoju, kokią MAC pudrą galite pasiūlyt, kad ne tik nuimtų blizgesį, bet ir šiokią tokią spalvikę priduotų?