Bandau ikelti nuotrauka Mac 190 kas toki turit gal galit pakomentuoti
http://s656.photobuc...rent=mac190.jpg
+2009 12 23, 11:56-->
O kam?? Tai gi tu tikrai zinai kad nebutinai turi buti tas uzrasas... Ir pas mkijazininkes nera ir pas tave nera, ir tu rami del to uzraso, tai kam klausti?
Papildyta:
Giselle
labai maza nuotrauka, neimanoma nieko isziureti, reik dydesnes.
QUOTE(suilele @ 2009 12 23, 11:56)
As padariau uzklausa jiems, paziuresim ka atsakys
O kam?? Tai gi tu tikrai zinai kad nebutinai turi buti tas uzrasas... Ir pas mkijazininkes nera ir pas tave nera, ir tu rami del to uzraso, tai kam klausti?
Papildyta:
Giselle
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 12 23, 13:08)
Papildyta:
Giselle
Papildyta:
Giselle
Aga bet va nuoroda dar auksciau imeciau turetu rodyt didesne
Papildyta:
Nu bet kaip idomiai kazin kodel jie taip daro ant vienu raso ant kitu ne, nes siaip labai daug yra padielku ir perkant is neoficialiu atstovu negali buti tikras kas nusiperki tikrai kokybiska daikta ir verta tu pinigu
Idomu kas dar turite Mac 190 ar pas visu nera to uzraso?
Papildyta:
+2009 12 23, 12:56-->
Butinai parasyk jie jie tau ka nors atrasys, nes as jiems irgi parasiau, bet dar negavau atsakymo
Papildyta:
+2009 12 23, 12:56-->
QUOTE(suilele @ 2009 12 23, 12:56)
As padariau uzklausa jiems, paziuresim ka atsakys
Butinai parasyk jie jie tau ka nors atrasys, nes as jiems irgi parasiau, bet dar negavau atsakymo
QUOTE(Giselle @ 2009 12 23, 12:14)
Aga bet va nuoroda dar auksciau imeciau turetu rodyt didesne
Papildyta:
Nu bet kaip idomiai kazin kodel jie taip daro ant vienu raso ant kitu ne, nes siaip labai daug yra padielku ir perkant is neoficialiu atstovu negali buti tikras kas nusiperki tikrai kokybiska daikta ir verta tu pinigu
Papildyta:
na, man neatrodo Jusu sepetelis itartinas. tik ar seniai jau naudojate? nuo originaliu sepeteliu uzrasas MAC ir numeriukas nusitrina labai greitai, net pakrapscius su nagu tie dazai labai lengvai nueina.
as manau, kad ispaudas turi buti. bet kadangi maniskis pirktas is normalios MAC PRO parduotuves, tai esu tikra jo orginialumu. manau, kad tai gali buti tiesiog gamybos "brokas" : mazdaug karts nuo karto paleidzia gal kokia serija neapsiziureje be to zenklinimo. nezinau. bet manau, kad jei Jums sepetelis savo darba atlieka, tai daugiau nera ko aiskintis nes as turiu 190 normalaus dydzio ir 190 SE, tai pastarasis nei is tolo neprilygsta iprastiniam sepeteliui, nes jo sereliai ne taip apdoroti, jie ne tokie tankus ir siaip darba jis atlieka, bet tikrai ne taip gerai ir "effortlessly" kaip normalus 190
QUOTE(petite princesse @ 2009 12 23, 13:25)
na, man neatrodo Jusu sepetelis itartinas. tik ar seniai jau naudojate? nuo originaliu sepeteliu uzrasas MAC ir numeriukas nusitrina labai greitai, net pakrapscius su nagu tie dazai labai lengvai nueina.
as manau, kad ispaudas turi buti. bet kadangi maniskis pirktas is normalios MAC PRO parduotuves, tai esu tikra jo orginialumu. manau, kad tai gali buti tiesiog gamybos "brokas" : mazdaug karts nuo karto paleidzia gal kokia serija neapsiziureje be to zenklinimo. nezinau. bet manau, kad jei Jums sepetelis savo darba atlieka, tai daugiau nera ko aiskintis nes as turiu 190 normalaus dydzio ir 190 SE, tai pastarasis nei is tolo neprilygsta iprastiniam sepeteliui, nes jo sereliai ne taip apdoroti, jie ne tokie tankus ir siaip darba jis atlieka, bet tikrai ne taip gerai ir "effortlessly" kaip normalus 190
Ne as jis naudoju visai neseniai, bet nzn kaip jis turi atlikti savo darba Nes nera su kuo sulyginti. Man tik keista kad po naudojimo tie sereliai buna tokie sulipe nuo pudros? Ar taip ir turi buti?
QUOTE(Giselle @ 2009 12 23, 12:30)
Ne as jis naudoju visai neseniai, bet nzn kaip jis turi atlikti savo darba Nes nera su kuo sulyginti. Man tik keista kad po naudojimo tie sereliai buna tokie sulipe nuo pudros? Ar taip ir turi buti?
normalu. priklauso, aisku, nuo pacios pudros konsistencijos, bet maniskio sulimpa. tai as po kiekvieno panaudojimo stengiuos bent su tuo purskiamu antibakteriniu sepeteliu valikliu "nupraust", o karta per savaite jau kaip reikiant isplaut
kiek esu bandzius tokio tipo krempudros sepeciu (TBS, DIOR ir dar keli "be pavadinimo"), visi sulipdavo, taigi cia nera pozymis, kad sepetelis neoriginalus
mano sepeteliai visi parduotuveje Londone pirkti tai visi su uzrasu
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 12 24, 10:25)
Uzdaviau klausima del to uzraso ant sepetelio koto viename rusu forme. Tai visos kas atsake pasake kad pas visas tas uzrasas yra. O jos ten perka tesiogiai nes Rusijoje yra MAC parduotuves.
Pas mane ant visu (kol kas 5) yra ispaudai su salimi, nors ir vos matomi. Silpniausiai ispaustas yra USA. Geriau matosi JAPAN ir FRANCE.
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 12 24, 10:25)
Uzdaviau klausima del to uzraso ant sepetelio koto viename rusu forme. Tai visos kas atsake pasake kad pas visas tas uzrasas yra. O jos ten perka tesiogiai nes Rusijoje yra MAC parduotuves.
as taip pat pirkau visus tiesiogiai is oficialios MAC parduotuves Paryziuje. ant visu kitu ispaudas yra, ant vieno - ne