O geras.
Tada reiskes gali buti be uzraso. Nagi paneles, istraukit savo sepetukus ir apziurekit. Labai smalsu ar dar kuri turi sepeteli be uzraso.
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 12 22, 17:15)
O geras.
Tada reiskes gali buti be uzraso. Nagi paneles, istraukit savo sepetukus ir apziurekit. Labai smalsu ar dar kuri turi sepeteli be uzraso.
O kas turi buti uzrasyta? pas mane tik mac ir numeris
QUOTE(Pampariskinas @ 2009 12 22, 22:10)
O kas turi buti uzrasyta? pas mane tik mac ir numeris
ant sepetelio galiuko turi buti ispaustas pavadinimas salies, kurioje jis pagamintas. Iprasto leidimo sepeteliai turi ispauda JAPAN, FRANCE arba USA. kai kurie limituoto leidimo sepeteliai is rinkiniu turi ispauda CHINA.
QUOTE(petite princesse @ 2009 12 22, 22:21)
ant sepetelio galiuko turi buti ispaustas pavadinimas salies, kurioje jis pagamintas. Iprasto leidimo sepeteliai turi ispauda JAPAN, FRANCE arba USA. kai kurie limituoto leidimo sepeteliai is rinkiniu turi ispauda CHINA.
man sesuo pirko MAC pardej JAV, tai paziurejau yra ispaudas JAPAN
QUOTE(Eirea @ 2009 12 23, 01:37)
man sesuo pirko MAC pardej JAV, tai paziurejau yra ispaudas JAPAN
Sveikutes, as pirkau savo sepetelius tiesiog is MAC atstovybes ir nera gale salies pavadinimo, tik MAC is sepetelio numeris
Papildyta:
Tikrai neprivalo buti niekas ispauzdinta and koto galo !!!
Ne karta buvau MAC pamokose ir nei pas viena makiazo darytoja ne buvo isspauzdinta !!!
+2009 12 23, 10:51-->
O tai tu apziurinejai pas visas makiazo darytojas ju sepetelius?
QUOTE(suilele @ 2009 12 23, 10:51)
Sveikutes, as pirkau savo sepetelius tiesiog is MAC atstovybes ir nera gale salies pavadinimo, tik MAC is sepetelio numeris
Papildyta:
Ne karta buvau MAC pamokose ir nei pas viena makiazo darytoja ne buvo isspauzdinta !!!
Papildyta:
O tai tu apziurinejai pas visas makiazo darytojas ju sepetelius?
As pati po pamoku nusipirkau komplekta bei maciau kai mane mokino kad ant galo nieko nera. Taip kad as esu rami del tu uzrasu
QUOTE(petite princesse @ 2009 12 22, 16:59)
del Jusu sepetelio spresti negaliu, nes nematau gyvai. apziurejau savo sepetelius, kurie absoliuciai VISI pirkti MAC parduotuvese, o didzioji dalis dar ir MAC PRO, tai su pagaminimo salies ispaudimu ant kotelio situacija yra labai nevienoda. Ant kai kuriu irasas ispaustas gana giliai ir ispaudas nera "paryskintas" jokiais dazais. kai kur ispaudas ne toks gilus ir raides tarsi apvestos sidabriniais dazais, kurie, aisku, nuo naudojimo jau praktiskai nusitryne. Ant kai kuriu sepeteliu tas ispaudas toks negilus, kad plika akim praktiskai nesimato ir net pervedus pirstu ar net nagu tas isgraviravimas nesimato ir nesijaucia (perejau per visus kambarius ir skirtingus apsvietimus, kad atskirciau, kur yra ispaudas o kur ne). Ispaudai yra tiek ant iprastiniu sepeteliu, tiek ant limituoto leidimo. Bet va normalaus dydzio 190 sepetelio kotelis neturi JOKIO ispaudo, o lygiai taip pat pirktas Paryziaus MAC PRO parduotuvej, tiesiai is boutique'o vedejo ranku. Taigi, manau, negalima teigti, jog absoliuciai VISI turi buti pazymeti ispaudais su kilmes salm .
Nu nieko sau dabar visai susibalamutinau Pas mane tas pats Mac 190 be jokio uzraso Na veliau pabandysiu ikelti foto
Pas mane visi sepeteliai be uzrasu tik MAC ir numeriukas kaip ir minejau anksciau ir del to esu laaaaabai rami !!!
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 12 23, 12:37)
Keista, nes pas mane visi su uzrasu.
As padariau uzklausa jiems, paziuresim ka atsakys