Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Pampariskinas @ 2009 12 20, 18:46)
Oj..  biggrin.gif Nuo virsaus is kaires zemyn SHROOM, BRULE, NAKED LUNCH,  SOFT BROWN, OMEGA, CORK, SHALE, MULCH, SATIN TAUPE, CHARCOAL BROWN, ESPRESSO, BRUN, PRINT, NEHRU, CARBON. Galejau ir suklysti koki pavadinima, nes is atminties kai kuriuos rasiau  smile.gif

Sveikinimai tokio puikaus pirkinio proga 4u.gif
Kaip kokybe? Verta pinigu?
O del spalvyciu, tai toki pasvarstyma turiu - labai jau visos panasios, is vienos gamos, tik kad sviesesnes ar tamsesnes, blizgesnes... O nesinorejo pora spalvikiu is kitos operos eksperimentams isimesti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 12 21, 11:21)
Sveikinimai tokio puikaus pirkinio proga 4u.gif
Kaip kokybe? Verta pinigu?
O del spalvyciu, tai toki pasvarstyma turiu - labai jau visos panasios, is vienos gamos, tik kad sviesesnes ar tamsesnes, blizgesnes... O nesinorejo pora spalvikiu is kitos operos eksperimentams isimesti? ax.gif

Man tai labai patinka wub.gif
Is tikruju man jos asmeniskai ganetinai skiriasi biggrin.gif be to nemegstu per daug ryskiu spalvu, tai tik apgaule, nes dazniausiai ryskios spalvos graziai ant akiu neatrodo smile.gif O is siu spalvu galima labai daug skirtingu ir uzbaigtu makiaziuku padaryti smile.gif
Atsakyti
Pampariskinas
O mazdaug kiek kainuoja tokia palete blush2.gif as ir labai noriu turetu savo mylimu kokybisku seseliu palete, bet vis nepasidovanoju doh.gif man labai patiko tavo palete, ir spalvytes man tokios ir labai tiktu, gal viena kita pakeisciau, bet cia ne esme biggrin.gif ir dar is kur siuntiesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2009 12 20, 12:24)
Is sios svetaines pirkau MAC sepeteli ir buvo padielka!!!!! Taip kad originalumu nebukit garantuota  mirksiukas.gif

as irgi pirkau is ten,va ir vakar gavai smashbox sepeteli ir benefit maskuokli-ir tikrai manau viskas originalu ir kokybiska ax.gif o jus bandet rasyti jiems ir su jais kalbetis?
ai,dar turiu ir Mac sepeteli SE bet manau irgi originalus nes kokybe nereali thumbup.gif todel vien del sito dalyko nemanau kad neoriginalus 4u.gif o gal foto galit savo sepetelio ideti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 12 22, 10:22)
as irgi pirkau is ten,va ir vakar gavai smashbox sepeteli ir benefit maskuokli-ir tikrai manau viskas originalu ir kokybiska ax.gif o jus bandet rasyti jiems ir su jais kalbetis?
ai,dar turiu ir Mac sepeteli SE bet manau irgi originalus nes kokybe nereali thumbup.gif todel vien del sito dalyko nemanau kad neoriginalus 4u.gif o gal foto galit savo sepetelio ideti ax.gif

Na matote padirbti jie gali buti labai gerai ir jei nera kaip sulyginti su 100% originaliais tai ir nesuprasim tada. Bet mane priverte suabejoti jo originalumu, tai kad ant kotelio nera isgraviruota pagaminimo salis, o ant visu originaliu tai privalo buti, del to as nepasitikiu sia svetaine schmoll.gif Be to pirkdami kosmetika is sios svetaines butinai tikrinkite galiojimo laika, nes labai daznai jie parduoda su pasibaigusiu galiojimo laiku doh.gif
Atskirai zinutes as jiems nerasiau, bet kai keliau dispute per paypala parasiau kad ju parduotas produktas yra fake, jie automatiskai gavo sia zinute is paypalo, bet nieko i tai neatrase, del to man grazino pinigus 4u.gif
Sia sav tureciau gauti 100% originalu toki pati sepeteli tai tada tiksliai galesiu sulyginti su dabar turimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giselle: 22 gruodžio 2009 - 10:48
QUOTE(Giselle @ 2009 12 22, 10:45)
Na matote padirbti jie gali buti labai gerai ir jei nera kaip sulyginti su 100% originaliais tai ir nesuprasim tada. Bet mane priverte suabejoti jo originalumu, tai kad ant kotelio nera isgraviruota pagaminimo salis, o ant visu originaliu tai privalo buti, del to as nepasitikiu sia svetaine  schmoll.gif Be to pirkdami kosmetika is sios svetaines butinai tikrinkite galiojimo laika, nes labai daznai jie parduoda su pasibaigusiu galiojimo laiku  doh.gif
Atskirai zinutes as jiems nerasiau, bet kai keliau dispute per paypala parasiau kad ju parduotas produktas yra fake, jie automatiskai gavo sia zinute is paypalo, bet nieko i tai neatrase, del to man grazino pinigus  4u.gif
Sia sav tureciau gauti 100% originalu toki pati sepeteli tai tada tiksliai galesiu sulyginti su dabar turimu  4u.gif

1. Kodel manai kad privalo buti? Cia tau MAC atstovas pasake, iskur tokia informacija g.gif
2. Tai nepasitiki tik del to kad nebivo parasyta ant koto pagaminimo salis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2009 12 21, 23:28)
Pampariskinas
O mazdaug kiek kainuoja tokia palete blush2.gif as ir labai noriu turetu savo mylimu kokybisku seseliu palete, bet vis nepasidovanoju doh.gif man labai patiko tavo palete, ir spalvytes man tokios ir labai tiktu, gal viena kita pakeisciau, bet cia ne esme biggrin.gif ir dar is kur siuntiesi ax.gif

Siunciaus is mac puslapio per tarpininke. Kainavo mazdaug 480lt su viskuo..
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 12 22, 14:19)
1. Kodel manai kad privalo buti? Cia tau MAC atstovas pasake, iskur tokia informacija  g.gif
2. Tai nepasitiki tik del to kad nebivo parasyta ant koto pagaminimo salis? g.gif

O tu esi isitikinusi, kad gali ir nebuti parasyta? Nes as kiek domejausi kas turi originalius sepetelius tai ant visu YRA!
Atsakyti
Nesupratau kodel tu i paprasta klausima atsakai klausimu, dar ir nelabai draugisku kaip supratau tonu. g.gif
As TESUOG paklausiau, gal tu zinai, gal taui parduotuveje pasake ar dar kur. Nes as tarkim nezinau, todel ir klausiu. Beja mano visi sepeteliai irgi su pagaminimo salim, bet ar tai privaloma. g.gif
Jai cia tik tavo tusti zodziai tai nereik rasyti zodi privalima, o uztenka parasyti kad niekad negirdejai ar vusur kur maciau ir t. t. Del to PRIVALOMA as ir paklausiu iskur zinai... ir viskas.
Bet jai tu nenusiteikusi normaliai bendrauti, tai as daugiau taves nieko ir neklausiu. Atsiprasau.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 12 22, 15:57)
Nesupratau kodel tu i paprasta klausima atsakai klausimu, dar ir nelabai draugisku kaip supratau tonu.  g.gif
As TESUOG paklausiau, gal tu zinai, gal taui parduotuveje pasake ar dar kur. Nes as tarkim nezinau, todel ir klausiu. Beja mano visi sepeteliai irgi su pagaminimo salim, bet ar tai privaloma. g.gif
Jai cia tik tavo tusti zodziai tai nereik rasyti zodi privalima, o uztenka parasyti kad niekad negirdejai ar vusur kur maciau ir t. t. Del to PRIVALOMA as ir paklausiu iskur zinai... ir viskas.
Bet jai tu nenusiteikusi normaliai bendrauti, tai as daugiau taves nieko ir neklausiu. Atsiprasau.

Ne oficialiu atstovu as neklausiau bet parasiau jiem laiska i oficialu ju saita. Be to youtube yra daug filmuku kaip atskirti originala nuo fake ir yra akcentuojama kad ant kotelio turi buti isgraviruota pagaminimo salis. Aisku negaliu tiketi tuo 100%. Bet sakau sia sav gausiu toki pat sepeteli tai galesiu palyginti. Sorry jei tau mano tonas pasirode nedraugiskas blush2.gif
Beje o kur tu pirkai savus sepetelius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giselle: 22 gruodžio 2009 - 15:12
Viskas OK. pravaziavom. mirksiukas.gif

Savo pirkau MAC parduotuveje Amerikoje. Tikrai ant visu yra parasyta kur pagaminti.
Niu tai jai taip tai tada tikrai gali buti kad ten neoriginalus.
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2009 12 22, 15:10)
Ne oficialiu atstovu as neklausiau bet parasiau jiem laiska i oficialu ju saita. Be to youtube yra daug filmuku kaip atskirti originala nuo fake ir yra akcentuojama kad ant kotelio turi buti isgraviruota pagaminimo salis. Aisku negaliu tiketi tuo 100%. Bet sakau sia sav gausiu toki pat sepeteli tai galesiu palyginti. Sorry jei tau mano tonas pasirode nedraugiskas  blush2.gif
Beje o kur tu pirkai savus sepetelius?

del Jusu sepetelio spresti negaliu, nes nematau gyvai. apziurejau savo sepetelius, kurie absoliuciai VISI pirkti MAC parduotuvese, o didzioji dalis dar ir MAC PRO, tai su pagaminimo salies ispaudimu ant kotelio situacija yra labai nevienoda. Ant kai kuriu irasas ispaustas gana giliai ir ispaudas nera "paryskintas" jokiais dazais. kai kur ispaudas ne toks gilus ir raides tarsi apvestos sidabriniais dazais, kurie, aisku, nuo naudojimo jau praktiskai nusitryne. Ant kai kuriu sepeteliu tas ispaudas toks negilus, kad plika akim praktiskai nesimato ir net pervedus pirstu ar net nagu tas isgraviravimas nesimato ir nesijaucia (perejau per visus kambarius ir skirtingus apsvietimus, kad atskirciau, kur yra ispaudas o kur ne). Ispaudai yra tiek ant iprastiniu sepeteliu, tiek ant limituoto leidimo. Bet va normalaus dydzio 190 sepetelio kotelis neturi JOKIO ispaudo, o lygiai taip pat pirktas Paryziaus MAC PRO parduotuvej, tiesiai is boutique'o vedejo ranku. Taigi, manau, negalima teigti, jog absoliuciai VISI turi buti pazymeti ispaudais su kilmes salm 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petite princesse: 22 gruodžio 2009 - 16:01