Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

Sveikutės, visos temos neįveikiau, nes galvą skaudą baisiai doh.gif tik noriu Jūsų patarimo - kaip MAC tušai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 12 16, 20:01)
Sveikutės, visos temos neįveikiau, nes galvą skaudą baisiai doh.gif  tik noriu Jūsų patarimo - kaip MAC tušai? 4u.gif

as turiu plush lash - man labai patinka, bet toms, kurios noretu, kad labai storintu ir ilgintu, tai nepatiks...jis labai naturaliai atrodantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2009 12 16, 20:46)
as turiu plush lash - man labai patinka, bet toms, kurios noretu, kad labai storintu ir ilgintu, tai nepatiks...jis labai naturaliai atrodantis smile.gif

Visiskai pritariu. Del to ir nemegstu MAC tusu. Man patinka kai matosi tusas ant blakstienu.
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2009 12 16, 21:46)

Ačiū už nuomones drinks_cheers.gif Aš nusižiūrėjau MASCARA X, t.y. va šitą 4u.gif daug firmų išbandžiau, patiko šešėliai MAC, galvoju gal ir tušas šitas nieko, kaina nedidelė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 16 gruodžio 2009 - 22:18
QUOTE(petite princesse @ 2009 10 14, 17:49)
pirkau ne karta, viskas originalu. verta pirkti keleta daiktu iskart nes siuntimo kaina kitaip gana auksta gaunas

O kokia jei ne paslaptis kaina uz siuntima? Na kiek tu sumokejai ir ka siunteisi?
Dekui wink.gif
Atsakyti
All Ages, All Races, All Sexes MAC Cosmetics
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
http://www.temptalia...ollection-photo
Atsakyti
QUOTE(meteora_1 @ 2009 12 13, 14:06)
Pirkau is cia http://www.allcosmeticswholesale.com del originalumo esu garantuota 100% Hmm, matyt, taip turi but  g.gif

Is sios svetaines pirkau MAC sepeteli ir buvo padielka!!!!! Taip kad originalumu nebukit garantuota mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giselle: 20 gruodžio 2009 - 12:31
QUOTE(Giselle @ 2009 12 20, 13:24)
Is sios svetaines pirkau MAC sepeteli ir buvo faikas!!!!! Taip kad originalumu nebukit garantuota  mirksiukas.gif

O gal galetumet smulkiau? Nes nemazai turbut, kas ten perkasi.
Ta prasme, is ko nusprendet, kad fake ir ka jie jums atsake, jei kreipetes del to?
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 12 20, 13:31)
O gal galetumet smulkiau? Nes nemazai turbut, kas ten perkasi.
Ta prasme, is ko nusprendet, kad fake ir ka jie jums atsake, jei kreipetes del to?

Na atskyriau tuo kad ant visu originaliu sepeteliu koto buna nparasyta pagaminimo salis, o ant sito nebuvo, iskeliau disputa per paypala, pardavesjas jokios zinutes neparase matyt pripazino kad prekiauja neoriginaliom prekem, o paypalas grazino pinigus 4u.gif
Atsakyti
Mano pacios sukomplektuota MAC 15 spalvu palete. Idedu foto smile.gif Spalvos is tikruju daugiau skiriasi negu atrodo nuotraukose, vienos blizgesnes, kitos matines wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
be blykstes
user posted image
Atsakyti
[quote=Pampariskinas,2009 12 20, 17:13]
Mano pacios sukomplektuota MAC 15 spalvu palete. Idedu foto smile.gif Spalvos is tikruju daugiau skiriasi negu atrodo nuotraukose, vienos blizgesnes, kitos matines wub.gif

ar gali isvardinti spalvu pavadinimus? blush2.gif labai grazi palete 4u.gif
Atsakyti
[quote=Eveliina,2009 12 20, 18:30]
[quote=Pampariskinas,2009 12 20, 17:13]

ar gali isvardinti spalvu pavadinimus? blush2.gif labai grazi palete 4u.gif
[/quote]

Oj.. biggrin.gif Nuo virsaus is kaires zemyn SHROOM, BRULE, NAKED LUNCH, SOFT BROWN, OMEGA, CORK, SHALE, MULCH, SATIN TAUPE, CHARCOAL BROWN, ESPRESSO, BRUN, PRINT, NEHRU, CARBON. Galejau ir suklysti koki pavadinima, nes is atminties kai kuriuos rasiau smile.gif
Atsakyti