Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

Sveikutes smile.gif, pagaliau atejo jau Baroque Boudoir Compact/Sheer Mystery Powder - Medium Plus - ka galiu pasakyti, nuostabus produktas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suilele :): 09 gruodžio 2009 - 13:22
^ man labiausiai tai pakuote patinka... labai grazi. Gal reiks ir man viena pagriebti.
tik Light Medium nes speju Medium Plus bus per tamsi...
Atsakyti
QUOTE(Legyviel @ 2009 12 09, 18:44)
^ man labiausiai tai pakuote patinka... labai grazi. Gal reiks ir man viena pagriebti.
tik Light Medium nes speju Medium Plus bus per tamsi...

As irgi taip galvojau, bet tikrai tikrai nera per tamsi, bent man gerai, as esu super balta, tepuosi foundation, tada mineralize skinfinish ir tada sita daikciuka, zinok veido oda tai labai grazi, ipakavimas irgi grazus ir kas gerai, net nustebau, kad jie atsiuncia netgi papildyma tos pudros. Turi ateiti sidabrinio ipakavimo pudra, bei juoda tokia lyg kaip dezute su papildymu, kai pagrindinis baigiasi, issiimi ji ir isidedi papilda bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos,

Pasiūlykit, ko man reikia įsigyti iš Mac kosmetikos, kad pasidaryčiau gražų žurnalinį makiažą 4u.gif
Veido oda mišri, šiaip į sausumą, bet dienos eigoje blizgesys išlenda kaktos, barzdos srityje. Mėgstanti raustelti vietomis, paberia, reikia kad gerai maskuotų.

ačiū mirksiukas.gif lauksiu pasiūlymų wub.gif
Atsakyti
suilele, buvau siandien nuejus i MAC parduotuve pamegint tas Mystery powders bet visgi nusprendziau kad neverta... Brangios kad jas kur(!) ir
kazkaip gaila buvo. Ypac kai turiu Mineralize Skinfinish Natural ir blizgesne Mineralize Skinfinish... bet saunu, kad tau tinka ir patinka smile.gif

eryka, man patinka ju studio finish SPF 35 concealer, labai gerai paslepia visus spuogelius.. As kreminiu pudru nenaudoju tai ten patart negaliu
bet labai patinka Mineralize SKinfinish Natural presuota pudryte, nekemsa poru ir gerai paslepia viska ka reikia.

Atsakyti
Laba, o su kuom geriausiai tepti Mineralize SKinfinish Natural pudryte? As kazkaip isivaizdavau, kad ji jau makiazo pabaigai skirta smile.gif . Ar uztenka ja pasipudruoti veiduka ir grazi jau odyte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2009 12 11, 22:03)
Laba, o su kuom geriausiai tepti Mineralize SKinfinish Natural  pudryte? As kazkaip isivaizdavau, kad ji jau makiazo pabaigai skirta  smile.gif . Ar uztenka ja pasipudruoti veiduka ir grazi jau odyte?  ax.gif

jei yra ka maskuoti tai ji tikrai netinkama viena naudoti,nes visikai nieko nepaslepia,net sakyciau,veido odos spalva nelabai sulgyna,gal vos vos ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau MAC Dazzleglass blizgi, paziurejau pries sviesa, tai tubele pasirode nepilna,nuo virsaus truksta beveik centimetro blink.gif kazin taip turi buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meteora_1 @ 2009 12 13, 11:35)
Nusipirkau MAC Dazzleglass blizgi, paziurejau pries sviesa, tai tubele pasirode nepilna,nuo virsaus truksta beveik centimetro  blink.gif  kazin taip turi buti? g.gif

niekada nesu turejus mac blizgiu tai pasakyt negaliu,o is kur pirkot?gal neoriginalus?ar is ebay?gal ne pilna pardave jei is ebay 4u.gif
Atsakyti
Pirkau is cia http://www.allcosmeticswholesale.com del originalumo esu garantuota 100% Hmm, matyt, taip turi but g.gif
Atsakyti
QUOTE(meteora_1 @ 2009 12 13, 13:06)
Pirkau is cia http://www.allcosmeticswholesale.com del originalumo esu garantuota 100% Hmm, matyt, taip turi but  g.gif

pabandyk parasyti jiems mirksiukas.gif esu as rasius,tai labai maloni panele-moteris prie kompo sedi,graziai manmdagiai atrase ax.gif paklausk kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas turejot si dalykiuka antakiams is MAC ir galetumet ka nors pakomentuoti? 4u.gif Gundausi nusipirkti, tik nzn, ar verta ir aplamai, kokia jo paskirtis? ax.gif

http://www.maccosmet...PRODUCT_ID=1406

user posted image
Atsakyti