QUOTE(v-i-k-a @ 2009 11 28, 22:21)
kaip jau mynejau pas mane 2 SE sepeteliai, tai vieno tie ipjovimai stipriai ispausti o va kito vos vos.
na kol kas kiek skaiciau apie si puslapi visur tai atsiliepimai geri,kad originalais prekiauja ir nemanau kad tik is foto galima sprest kad originalus ar neman tai matosi kad jsi atrodo kokybiskai,gerai tepa,su neoriginalais tikrai taip nebuna
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 11 28, 12:49)
Lauksiu atsiliepimu. Kokia oda pas pacia
Oda pas mane mišri, žiemą išsausėja dažniausiai.
Na, man studio tech sculpt patiko - ji riebesnė, skirta sausesnei odai. Gražiai padengia, neblogai maskuoja (nors pas mane oda nėra spuoguota, tai daug ko maskuoti ir nereikia). Taipogi ši krempudra drėkina odą (na, bent jau taip rašo, kol kas dar didžiulio efekto nepajutau).
Na, studio fix laiko ilgiau nei ši kreminė pudrytė, bet man žiemą oda tiesiog sugeria studio fix pudrą ir lieku plėmuota . Tai jei neišbers (nors dar nėra manęs išbėrę dėl kreminės pudros) tai ši pudra taps naudojama rudens-žiemos sezoną. Plius dar jos NW15 yra šviesesnė nei studio fix NW15, kas yra gerai žiemai, nes vasarą man studio fix NW15 yra kaip tik.
Dar parašysiu kai daugiau būsiu panaudojus šios pudros, kaip ji su mano oda draugaus.
Tikrai galima isimti. Paziurek sioje temoje kazkur buvau idejusi nuoroda kaip jas isimti. jai nerasi galiu dar pajieskoti ir ideti. Tik nekrapstik su peiliu, nes jie ant magneto ir priklijuoti, tai taip paprastai neisimsi o tik gali sugadinti refila.
O dar buvau idejusi kaip tuos pigmentus supresuoti kad butu kaip seseliai. Niu kad neterliotis su pigmentais nes jie labai byra...
O dar buvau idejusi kaip tuos pigmentus supresuoti kad butu kaip seseliai. Niu kad neterliotis su pigmentais nes jie labai byra...
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 12 02, 21:49)
Labai grazu! O tu violetiniu seseliu koks pavadinimas? O gal dar ka turejai is MAC? Kas labai patiko.
violetiniai seseliai vadinasi fashion groupie starflash...labiausiai tai man patinka seseliai, ypac tie refilai i trasa eina...dar noriu labai daug, artimiausios spalvos jauciu bus idol eyes ir phloof! ir greensmoke ir dar lupdazio myth labai noriu su pigmentasi dar padoriai nesusipazinau ir dar lupdazis amplified blankety patinka, zinoma dar ir honey bare tendertone, malonus ant lupu , daugiau kaip ir nieko neturiu, na nebent kelis sepetelius
QUOTE(Eveliina @ 2009 12 02, 19:23)
nu va parejo mano seseliai is ebay, patenkinta kolkas, tik norejau paklaust..ar is tu paleciu galima isimt spalvas, nes as bandau, tai lyg pritvirtinta gerai, nesijudina ne is vietos, galvojau susisodint i savo 15 vietu palete , dar idejo tris meginukus pigmentu, ne nesitikejau, kad pasiulys
is quad'o spalvytes galima isimti su trupuciu 70% ar stipresnio alkoholio ("medicininio"). reikia tiesiog uzlasinti jo ant peilio ar dildes galiuko ir po to i tarpa tarp seselio "pan" ir pacios paletes. palikti pora minuciu, kol alkoholis istirpdys klijus ir tada svelniai isimt su tuo paciu peiliu ar dilde atsargiai
Sveikos merginos, gal kas bandet Baroque Boudoir Compact/Sheer Mystery Powder - Medium Plus ? uzsisakiau sita ir labai laukiu