MAC Cosmetics Warm & Cozy Collection
(December 26th, 2009)
http://www.temptalia...ter-2009-photos
QUOTE(lauryna @ 2009 11 28, 15:36)
Kur Vilniuje galima MAC nusipirkti be Flagmano ?
manau, kad tik ten...
ir supermamose turbut...
merginos, reikia jūsų ekspertinio vertinimo šiandien pagaliau sulaukiau savo pirmojo MAC šepetuko iš allcosmeticswholesale.com. Pirkau nr. 129 special edition. Kadangi nesu turėjusi MAC šepetėlių, gal galite įvertinti, ar daiktas originalus? Įmetu foto. Rankenėlė atrodo medinė, MAC129SE paprastai nagu nenusigramdo (nors daug kur aptikau, kad originaliuose šepetukuose turėtų gramdytis), kitoje rankenėlės pusėje yra įrėžtas žodis "CHINA." Taip pat neįprasta, neva paprastai jų šepetukai gaminami JAV, Prancūzijoje ar Japonijoje. Bet originalumo naudai pliusas, kad china yra ne nudažyta, o tiesiog įspausta, tokios pačios spalvos kaip rankenėlė.. Dar įtarimas dėl šerelių - jie man pasirodė sintetiniai, ganėtinai šiurkštūs (lyginau su TBS švelnučiu viso kūno šepetėliu), ar galbūt mišrūs, nes dalis plaukelių rusvai - rausvos spalvos, nors šiaip šepetėlis tamsus. Na, gal aiškiau iš foto bus. Laukiu nuomonių
Apziurejau savo sepeteliu (turiu 129SE net dvejus), mano tikrai originalus nes pirkau MAC parduotuveje.
Tai va. Ant abieju parasyta CHINA. Plaukeliai irgi su truputi raudonumu. Bet nesiurkstus. O minksti. Del dazu gramdino, patikek visiska nesamane. As neeksperte, todel negaliu taip paprastai atpazinti padirbta nuo originalaus. Reik surasti internete is kokios jis kolekcijos, tada gal lengviau bus paliginti.
Tai va. Ant abieju parasyta CHINA. Plaukeliai irgi su truputi raudonumu. Bet nesiurkstus. O minksti. Del dazu gramdino, patikek visiska nesamane. As neeksperte, todel negaliu taip paprastai atpazinti padirbta nuo originalaus. Reik surasti internete is kokios jis kolekcijos, tada gal lengviau bus paliginti.
QUOTE(Puslyte @ 2009 11 28, 18:25)
merginos, reikia jūsų ekspertinio vertinimo
Nezinau ar ka pades, nes 129 esu turejus tik paprasta (ne SE) - pirkau MAC poarduotuvej, del uzraso nepamenu, nors turbut ir neziurejau, bet gerai pamenu del sereliu, nes man jie seresi ir pasirode siurkstus (kelis kartus pasidaziau, bet negalejau pakest to odos jautrinimo), tai grazinau atgal i parduotuve. Taip kad del originalumo jo ne nebuvo jokiu dvejoniu, bet siurkstus tikrai. Su TBS ne nepalyginama svelnumu.
Dabar is MAC turiu tik seseliu sepeteli (239 berods, pirktas ten pat MAC firminej) - MAC uzrasas ir numeriukas jau seniai apsitryne (po keliu kartu naudojimo, like vos kelios zymeles, bet jos nagu gramdosi), toj pacioj pusej gale kotelio yra ispausta 'Japan' (ar sis uzrasas buvo uzdazytas nebepamenu).
Na o siaip nezinant is kokios jis kolekcijos sunku kazka taip nusprest - man nesinori tiket, kad padirbinetu SE leidimo sepetelius, bet turbut visko buna...
QUOTE(Puslyte @ 2009 11 28, 17:25)
merginos, reikia jūsų ekspertinio vertinimo šiandien pagaliau sulaukiau savo pirmojo MAC šepetuko iš allcosmeticswholesale.com. Pirkau nr. 129 special edition.
lygiai toki pat pirkau is ten manau kad originalas
QUOTE(Puslyte @ 2009 11 28, 17:25)
merginos, reikia jūsų ekspertinio vertinimo
aš manau, kad neoriginalas
susiradau foto jų puslapyje (žinoma, jei čia tas apie kurį kalba eina). Į foto žiūrint tas galas, kur šerelius suspaudžia - blizgantis. Tas "žiedelis", einantis aplink kotelį, nėra toks lygus kaip jūsų foto jis iškilęs.
kiek esu susidūrus, tai padirbtų šepetėlių tie "žiedeliai" lygus, neiškilę
QUOTE(Dovkyte @ 2009 11 28, 21:34)
lygiai toki pat pirkau is ten manau kad originalas
šiaip savo funkciją atrodo atlieka puikiai, tik šiurkštokas, bet pasiskaičiau, kad išplovus bus minkštesnis ir puresnis, ko labai tikiuosi ačiū už komentarus, merginos
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2009 11 28, 21:43)
aš manau, kad neoriginalas
susiradau foto jų puslapyje (žinoma, jei čia tas apie kurį kalba eina). Į foto žiūrint tas galas, kur šerelius suspaudžia - blizgantis. Tas "žiedelis", einantis aplink kotelį, nėra toks lygus kaip jūsų foto jis iškilęs.
ne visai tas. Tas apie kurį eina kalba, yra toks:
http://ep.yimg.com/c...1_2080_14480534
Be to, dar kitame psl. radau foto to paties šepetuko (mergina kolekcionuoja juos, tai tikiuosi pas ją originalas). Sunku taip nuspręsti, net nežinau. Na tikiuosi, kad maniškis originalus:
Puslapis http://www.musingsof...006-vs-mac.html
---------------
redaguota moderatoriaus: sumažinta foto
jūsų šepetėlio įpjovimai ne tokie gilūs kaip to, kurį įdėjot
QUOTE(Vitulka @ 2009 11 28, 22:11)
jūsų šepetėlio įpjovimai ne tokie gilūs kaip to, kurį įdėjot
jei tai yra požymis, tuomet braukiam allcosmeticswholesale.com iš originalais prekiaujančiųjų sąrašiuko nors aš neapsiimu griežtai spręsti
O tokių problemų neklitų, jei MAC už padorią kainą siųstų savo produkciją į EU