AS tai visa apsipatenkinus sedziu ...sesuo buvo Amerikoj, pries isskirsdama paprase, kad surasyciau, ka paziuret is MAC...tai as toki nespietna sarasiuka padariau, kad galetu paziuret, ko jai reikia, ko nereikia...surasiau ir ta, kas man labai prie sirdies...
tai moteriske grizus atvelka maisioka ir sako...viska pagal sarasa nupirkau - po 2 vnt...ir tau ir sau...
tai jauciuos apsimakinus...ir per daug net...
tai moteriske grizus atvelka maisioka ir sako...viska pagal sarasa nupirkau - po 2 vnt...ir tau ir sau...
tai jauciuos apsimakinus...ir per daug net...
QUOTE(Eirea @ 2009 11 18, 17:48)
Sirdingai sveikinu. Zinau ta jausma.
Dabar prasau smulkiau aprasyti ka ten gero parovei ir prideti nuotraukas kad mum cia seile nutyyystu.
aha
seseliukus tik YogurtSoft pale pink spalvytes
Paint pot - soft ochre spalvyte
A highly pigmented eye colour that goes on creamy but dries to an intense, vibrant finish. Long-wearing, colourfast. Creates seamless coverage without weight or caking. Blends smoothly over the lids. Cream-based, can be mixed with M·A·C shadows and liners.
juoda piestuka ir droztuka
plush lash mascara - juodas
brow set - beguile spalvyte
prep+prime eye -light spalvyte
A light textured cream to wear on the eyes as an undercoat to eye makeup. Primes the lids. Smooths textures, neutralizes lid colour. Use under eye shadow, pigments, paints and concealers.
studio fix fluid - NC20 spalvyte
face and body foundation - C2 spalvyte
Powder blush skaistalai - harmony spalvyte Muted rose-beige brown
187 duo fibre brush
bet va kai dabar reikia uz viska susimoket
seseliukus tik YogurtSoft pale pink spalvytes
Paint pot - soft ochre spalvyte
A highly pigmented eye colour that goes on creamy but dries to an intense, vibrant finish. Long-wearing, colourfast. Creates seamless coverage without weight or caking. Blends smoothly over the lids. Cream-based, can be mixed with M·A·C shadows and liners.
juoda piestuka ir droztuka
plush lash mascara - juodas
brow set - beguile spalvyte
prep+prime eye -light spalvyte
A light textured cream to wear on the eyes as an undercoat to eye makeup. Primes the lids. Smooths textures, neutralizes lid colour. Use under eye shadow, pigments, paints and concealers.
studio fix fluid - NC20 spalvyte
face and body foundation - C2 spalvyte
Powder blush skaistalai - harmony spalvyte Muted rose-beige brown
187 duo fibre brush
bet va kai dabar reikia uz viska susimoket
anafi,
kainavo 14.7 eur. Stai tokei seseliai, mineraliniai su 2 spalvom http://2.bp.blogspot...thly-Riches.JPG
Papildyta:
Anletika,
Taline paciam centre yra prekybos centras Virus Keskus(labai populiarus).. Tai pirmam aukste, priesais the body shop ir loccitane yra kosmetikos parduotuve nu tipo kaip kristiana, douglas ir ten yra MAC labai labai didelis stendas:)
Tik vat nezinau kokios amerikoje kainos to MAC< tia negaliu paskayti, brangu ar ne. Gal galit su kainom koki linka mestelti?
Eirea,
turiu as eye liner kaip pas tave buteliuka 2 paveiksliukas. nerealus dalykas! bet turiu ri spec teptuka, tai "strelkas" pasidarau per 2 min:)
o kam tau tokia spalva melyna? idomu kaip atrodys:/
kainavo 14.7 eur. Stai tokei seseliai, mineraliniai su 2 spalvom http://2.bp.blogspot...thly-Riches.JPG
Papildyta:
Anletika,
Taline paciam centre yra prekybos centras Virus Keskus(labai populiarus).. Tai pirmam aukste, priesais the body shop ir loccitane yra kosmetikos parduotuve nu tipo kaip kristiana, douglas ir ten yra MAC labai labai didelis stendas:)
Tik vat nezinau kokios amerikoje kainos to MAC< tia negaliu paskayti, brangu ar ne. Gal galit su kainom koki linka mestelti?
Eirea,
turiu as eye liner kaip pas tave buteliuka 2 paveiksliukas. nerealus dalykas! bet turiu ri spec teptuka, tai "strelkas" pasidarau per 2 min:)
o kam tau tokia spalva melyna? idomu kaip atrodys:/
QUOTE(bbg23 @ 2009 11 19, 00:02)
Va cia yra JAV MAC puslapis su kainom: http://www.maccosmetics.com/ - praktiskai tas pats manau iseina, o jei dar siuntimas is JAV, tarpininkiu paslaugos, tai gal ir net brangiau...
bbg23 pas eirea ne eye liner ten o paint pot, buteliukas panasus labai bet skirtingi dalykai ten
bbg23 noriu taves pasiteirauti o kaip tau tas eye liner? jis fluidline vadinasi taip? jis vandeniui atsparus? kaip laikosi man idomu?kokia spalva turi? koks nr tavo sepetelio?
bbg23 noriu taves pasiteirauti o kaip tau tas eye liner? jis fluidline vadinasi taip? jis vandeniui atsparus? kaip laikosi man idomu?kokia spalva turi? koks nr tavo sepetelio?
QUOTE(bbg23 @ 2009 11 18, 23:02)
ten tik paveiksliuko tokia spalva, parasiau, kad kita spalva...
QUOTE(sher @ 2009 11 19, 09:27)
bbg23 pas eirea ne eye liner ten o paint pot, buteliukas panasus labai bet skirtingi dalykai ten
aha
sher,
pas mane yo fluidline, tamsiai rudos spalvos-dipdown. Vandeniui neatsparus, bet laikosi gerai.. Visa diena, bet as visada dedu base'a, gal del to? Nes siaip man ne vienu seseliu nelaiko, nes mano akiu vokai linke stipriai rebaluotis(nors tie mac kur nusipirkau, superiskai laiko )
o sepetelis pas mane Nr.210.. Labai lengva, viens du ir nusipaisai, kazkaip galvojau, kad niekada gyvenime nemokesiu "strelku" piestis, bet su siuo sepetuku tai nerealu:)
pas mane yo fluidline, tamsiai rudos spalvos-dipdown. Vandeniui neatsparus, bet laikosi gerai.. Visa diena, bet as visada dedu base'a, gal del to? Nes siaip man ne vienu seseliu nelaiko, nes mano akiu vokai linke stipriai rebaluotis(nors tie mac kur nusipirkau, superiskai laiko )
o sepetelis pas mane Nr.210.. Labai lengva, viens du ir nusipaisai, kazkaip galvojau, kad niekada gyvenime nemokesiu "strelku" piestis, bet su siuo sepetuku tai nerealu:)
QUOTE(GinMintė @ 2009 11 18, 15:04)
Siaip LT yra MAC, Vilniuje Flagmane, bet kainytes tai uzkeltos
o tai kokioj vietoj? niekada neteko matyti flagmane...
QUOTE(green-air @ 2009 11 19, 22:19)
o tai kokioj vietoj? niekada neteko matyti flagmane...
Treciam aukste yra kirpykla. Iskart salia eskalatoriaus is desines.