Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

laukiu pareinant user posted image kazkaip azartas ebejuj uzejes buvo, kaina nieko bet siuntimas brungus doh.gif dabar galvoju ar man jos reikejo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 18 lapkričio 2009 - 15:27
Spalvos grazios, bet man asmeniskai butu per raudonos tos dvi, ruda - matine, as apskritai nemegstu matiniu o va ta sviesi tai labai grazi. ax.gif
Neperdivenk, jai nepatiks galesi parduoti ir tiek. smile.gif
Atsakyti
AS tai visa apsipatenkinus sedziu doh.gif ...sesuo buvo Amerikoj, pries isskirsdama paprase, kad surasyciau, ka paziuret is MAC...tai as toki nespietna sarasiuka padariau, kad galetu paziuret, ko jai reikia, ko nereikia...surasiau ir ta, kas man labai prie sirdies...

tai moteriske grizus atvelka maisioka ir sako...viska pagal sarasa nupirkau - po 2 vnt...ir tau ir sau... lotuliukas.gif
tai jauciuos apsimakinus...ir per daug net...
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2009 11 18, 17:48)

Sirdingai sveikinu. biggrin.gif Zinau ta jausma.
Dabar prasau smulkiau aprasyti ka ten gero parovei ir prideti nuotraukas kad mum cia seile nutyyystu. tongue.gif
Atsakyti
aha smile.gif

seseliukus tik YogurtSoft pale pink spalvytes
user posted image

Paint pot - soft ochre spalvyte
A highly pigmented eye colour that goes on creamy but dries to an intense, vibrant finish. Long-wearing, colourfast. Creates seamless coverage without weight or caking. Blends smoothly over the lids. Cream-based, can be mixed with M·A·C shadows and liners.
user posted image

juoda piestuka ir droztuka smile.gif
user posted image

plush lash mascara - juodas
user posted image

brow set - beguile spalvyte
user posted image

prep+prime eye -light spalvyte
A light textured cream to wear on the eyes as an undercoat to eye makeup. Primes the lids. Smooths textures, neutralizes lid colour. Use under eye shadow, pigments, paints and concealers.
user posted image

studio fix fluid - NC20 spalvyte
user posted image

face and body foundation - C2 spalvyte
user posted image

Powder blush skaistalai - harmony spalvyte Muted rose-beige brown
user posted image

187 duo fibre brush
user posted image

bet va kai dabar reikia uz viska susimoket doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eirea: 18 lapkričio 2009 - 18:24
anafi,

kainavo 14.7 eur. Stai tokei seseliai, mineraliniai su 2 spalvom http://2.bp.blogspot...thly-Riches.JPG

Papildyta:
Anletika,

Taline paciam centre yra prekybos centras Virus Keskus(labai populiarus).. Tai pirmam aukste, priesais the body shop ir loccitane yra kosmetikos parduotuve nu tipo kaip kristiana, douglas ir ten yra MAC labai labai didelis stendas:)

Tik vat nezinau kokios amerikoje kainos to MAC< tia negaliu paskayti, brangu ar ne. Gal galit su kainom koki linka mestelti?

Eirea,

turiu as eye liner kaip pas tave buteliuka 2 paveiksliukas. nerealus dalykas! bet turiu ri spec teptuka, tai "strelkas" pasidarau per 2 min:)
o kam tau tokia spalva melyna? idomu kaip atrodys:/
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 11 19, 00:02)
Tik vat nezinau kokios amerikoje kainos to MAC< tia negaliu paskayti, brangu ar ne. Gal galit su kainom koki linka mestelti?

Va cia yra JAV MAC puslapis su kainom: http://www.maccosmetics.com/ - praktiskai tas pats manau iseina, o jei dar siuntimas is JAV, tarpininkiu paslaugos, tai gal ir net brangiau...
Atsakyti
bbg23 pas eirea ne eye liner ten o paint pot, buteliukas panasus labai bet skirtingi dalykai ten wink.gif

bbg23 noriu taves pasiteirauti o kaip tau tas eye liner? jis fluidline vadinasi taip? jis vandeniui atsparus? kaip laikosi man idomu?kokia spalva turi? koks nr tavo sepetelio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 11 18, 23:02)
Eirea,
o kam tau tokia spalva melyna? idomu kaip atrodys:/

ten tik paveiksliuko tokia spalva, parasiau, kad kita spalva...

QUOTE(sher @ 2009 11 19, 09:27)
bbg23 pas eirea ne eye liner ten o paint pot, buteliukas panasus labai bet skirtingi dalykai ten  wink.gif

aha smile.gif
Atsakyti
sher,

pas mane yo fluidline, tamsiai rudos spalvos-dipdown. Vandeniui neatsparus, bet laikosi gerai.. Visa diena, bet as visada dedu base'a, gal del to? Nes siaip man ne vienu seseliu nelaiko, nes mano akiu vokai linke stipriai rebaluotis(nors tie mac kur nusipirkau, superiskai laiko thumbup.gif )
o sepetelis pas mane Nr.210.. Labai lengva, viens du ir nusipaisai, kazkaip galvojau, kad niekada gyvenime nemokesiu "strelku" piestis, bet su siuo sepetuku tai nerealu:)
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 11 18, 15:04)
Siaip LT yra MAC, Vilniuje Flagmane, bet kainytes tai uzkeltos  doh.gif

o tai kokioj vietoj? niekada neteko matyti flagmane... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(green-air @ 2009 11 19, 22:19)
o tai kokioj vietoj? niekada neteko matyti flagmane...  blush2.gif

Treciam aukste yra kirpykla. Iskart salia eskalatoriaus is desines.
Atsakyti