Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(NORIKA @ 2009 10 28, 13:14)
O kokį siuntimo būdą pasirinkai, nes ten trys international siuntimai yra  g.gif

siunciausi first class mail international-todel kad pigiausias ax.gif siuo siunciuosi ir is coastalscents ,tfu tfu tfu dar nebuvo pradinges nei vienas siuntinukas ax.gif
Atsakyti
Merginos, ar siame puslapyje originalus MAC sepeteliai http://www.allcosmet...com/tools1.html ??? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2009 10 30, 14:22)
Merginos, ar siame puslapyje originalus MAC sepeteliai http://www.allcosmet...com/tools1.html ??? g.gif  verysad.gif

juk jau du puslapius apie sia parduotuve snekam,negi sunku paskaityt doh.gif mirksiukas.gif rase kad originalus,as tuoj tureciau gaut ,tai tada parasysiu savo atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
merginos labai reikia kad parasytumet .. smile.gif kaip kainos Dubline MAC kosmetikos tokios kaip ir puslapyje www.maccosmetics.co.uk ?ar brangiau ? gal kuri ten gyvenat ir ten apsiperkat, parasykit smile.gif labai reikia smile.gif
Atsakyti
Na va, jau gavau savo ilgaaaaai išlauktą blizgesį lūpoms Dazzleglass thumbup.gif
Labai labai patiko, pirksiu tikrai dar. laikosi tikrai gerai, taip tartum prikimba prie lūpų, blizga nepaprastai gražiai, malonus ant lūpų ir svarbiausiai - komplimentai nebestebina kai su juo pasidažius būnu, visi giria wub.gif
Spalvą pirkau Like Venus, dabar kitokią pirksiu, šiek tiek intensyvesnę 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, esu dabar taline, ka tik nusipirkau seselius..smile.gif sedziu rpekybos centre, kur yra spec parduotuve. Kaip uzknisa, akd LT sios kosmetikos nera. Galvoju, gal dar ka nusipirti. Nes esu turejus blizgesiu, eye lineriu ir va abar seseli, gal dar ka galit parekomenduoi?
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 11 16, 20:59)
Sveiki, esu dabar taline, ka tik nusipirkau seselius..smile.gif sedziu rpekybos centre, kur yra spec parduotuve. Kaip uzknisa, akd LT sios kosmetikos nera. Galvoju, gal dar ka nusipirti. Nes esu turejus blizgesiu, eye lineriu ir va abar seseli, gal dar ka galit parekomenduoi?

kokios kainytes taline ? kiek uz seselius mokejot ?
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 11 16, 20:59)

ot kaip! Taline yra, o Lt nera... unsure.gif
kaip manot, Lt atsiras Mac kada nors?
Atsakyti
[quote=bbg23,2009 11 16, 20:59]
Sveiki, esu dabar taline, ka tik nusipirkau seselius..smile.gif sedziu rpekybos centre, kur yra spec parduotuve.

Sveiki, gal galetumet pasakit kas per prekybos centras Taline, kur yra ta spec pard.? Arba netgi gal zinot tos parduotuves pavadinima? Aciu
Atsakyti
QUOTE(green-air @ 2009 11 17, 23:49)
ot kaip! Taline yra, o Lt nera...  unsure.gif
kaip manot, Lt atsiras Mac kada nors?

Siaip LT yra MAC, Vilniuje Flagmane, bet kainytes tai uzkeltos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 11 18, 14:04)
Siaip LT yra MAC, Vilniuje Flagmane, bet kainytes tai uzkeltos  doh.gif

Aha, tik dar reik pridurti kad keli lupdaziai, keli blizgiai ir keliu spalvu seseliai. Ot...yra... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 11 18, 15:07)
Aha, tik dar reik pridurti kad keli lupdaziai, keli blizgiai ir keliu spalvu seseliai. Ot...yra... biggrin.gif

Pas juos dar galima uzsisakyti, jeigu ka... ax.gif Bet kainos-tai min 15 lt. didesnes doh.gif . O siaip po prekiu uzsakymo, tai ten gana nemazai prekyciu buna. Na, bent jau pries 3 men. taip buvo 4u.gif
Atsakyti