Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

Kazin 165 cia kokius gerius atlieka ant veidelio? g.gif
Atsakyti
Cia matyt veido konturu formavimui.
Papildyta:
Medium-sized tapered brush with soft, natural bristles. Provides perfect application and blending of powder products. Can be used to highlight the cheeks or for all over the face.
Va matai biriai pudrai, formuoti skrustus...
Atsakyti
man plush lash nepatiko - sualergizavo akis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 01 12, 21:29)
Ovajeau, o as da buvau i planuojamu pirkti prekiu sarasa isimetus doh.gif
brauksiu lauk, nors man atrodo kad kaip kam, ne visiems gal alergizuoja unsure.gif

ne visoms pudra kemsa poras, tas pats ir su tusais - ne visoms gali netikti
Atsakyti
Radau nuotraukas kur geriau matosi sepetukai. Dabar tikrai zinau kad pirksiu 214 sepetuka. ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
v-i-k-a, o kam jis skirtas? 4u.gif
Atsakyti
Kaip supratau jis suminkstina spalva kada pereina is tamsesnes i svesesne. Beto raso kad su juo potogu tepti prie pat blakstienu. Kaip supratau jis atlieka panasia funkciaj kaip 219 sepetelis. Kuris tarkim man begalo nepotogus. Pirksiu 214 ir ziuresiu, manau kad man jis bus potogesnis. Kada gausiu, galesiu pasidalint ispudziais.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 01 13, 19:45)
Kaip supratau jis suminkstina spalva kada pereina is tamsesnes i svesesne. Beto raso kad su juo potogu tepti prie pat blakstienu. Kaip supratau jis atlieka panasia funkciaj kaip 219 sepetelis. Kuris tarkim man begalo nepotogus. Pirksiu 214 ir ziuresiu, manau kad man jis bus potogesnis. Kada gausiu, galesiu pasidalint ispudziais.

Nagi nagi, sekmingo eksperimento drinks_cheers.gif

Turiu 217 akims , nezinau, kad nelabai ka ir padarau gero su juo, nors ji labai giria kaip viena is pagrindiniu must have biggrin.gif
Atsakyti
MAC padare nauja saita, ta prasme vietoi seno. Labai graziai, stiliovai atrodo. Ir trumpos pamokeles yra. Mano manimu dabar daug potogiau nei seniau buvo.
www.maccosmetics.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 21 sausio 2009 - 21:44
Turiu Mac mineralize kremine pudra, tai nieko ypatingo, nepatinka, kad tepa rubus ir kemsa poras, bet kaip sakant, dovanotam arkliui i dantis neziuresi ai, ir dar pora sepeteliu, seseliams ir kita, krempudrei tepti. Tai panaudojus ta kreminei pudrai, kartais reik plaukelius nuo veido nusirinkinet, nu bet irgi dovanotas arklys biggrin.gif . Siaip tai paziurejus i paveikslelius internete tos kolekcijos wow atrodo, ir siaip giriama visu kosmetika, bet as ten kazko wow dar nepastebejau. blush2.gif blush2.gif kol kas tokia nuomone apie si branda ax.gif ax.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti-o ir jum buna, kad serias MAC sepetelis krempudrai 187 blink.gif .1-ma karta tai visas veidas juodas nuo plaukeliu, o kai ploviau-bego juodas vanduo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasmoskis @ 2009 01 25, 09:03)
Norejau pasiteirauti-o ir jum buna, kad serias MAC sepetelis krempudrai 187 blink.gif .1-ma karta tai visas veidas juodas nuo plaukeliu, o kai ploviau-bego juodas vanduo  doh.gif

mano irgi šerias, tik gal ne taip baisiai. Kokį turit? SE gal? smile.gif
Atsakyti