Kazin 165 cia kokius gerius atlieka ant veidelio?
man plush lash nepatiko - sualergizavo akis
QUOTE(Bitute32 @ 2009 01 12, 21:29)
Ovajeau, o as da buvau i planuojamu pirkti prekiu sarasa isimetus
brauksiu lauk, nors man atrodo kad kaip kam, ne visiems gal alergizuoja
brauksiu lauk, nors man atrodo kad kaip kam, ne visiems gal alergizuoja
ne visoms pudra kemsa poras, tas pats ir su tusais - ne visoms gali netikti
v-i-k-a, o kam jis skirtas?
Kaip supratau jis suminkstina spalva kada pereina is tamsesnes i svesesne. Beto raso kad su juo potogu tepti prie pat blakstienu. Kaip supratau jis atlieka panasia funkciaj kaip 219 sepetelis. Kuris tarkim man begalo nepotogus. Pirksiu 214 ir ziuresiu, manau kad man jis bus potogesnis. Kada gausiu, galesiu pasidalint ispudziais.
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 01 13, 19:45)
Kaip supratau jis suminkstina spalva kada pereina is tamsesnes i svesesne. Beto raso kad su juo potogu tepti prie pat blakstienu. Kaip supratau jis atlieka panasia funkciaj kaip 219 sepetelis. Kuris tarkim man begalo nepotogus. Pirksiu 214 ir ziuresiu, manau kad man jis bus potogesnis. Kada gausiu, galesiu pasidalint ispudziais.
Nagi nagi, sekmingo eksperimento
Turiu 217 akims , nezinau, kad nelabai ka ir padarau gero su juo, nors ji labai giria kaip viena is pagrindiniu must have
Turiu Mac mineralize kremine pudra, tai nieko ypatingo, nepatinka, kad tepa rubus ir kemsa poras, bet kaip sakant, dovanotam arkliui i dantis neziuresi ai, ir dar pora sepeteliu, seseliams ir kita, krempudrei tepti. Tai panaudojus ta kreminei pudrai, kartais reik plaukelius nuo veido nusirinkinet, nu bet irgi dovanotas arklys . Siaip tai paziurejus i paveikslelius internete tos kolekcijos wow atrodo, ir siaip giriama visu kosmetika, bet as ten kazko wow dar nepastebejau. kol kas tokia nuomone apie si branda
Norejau pasiteirauti-o ir jum buna, kad serias MAC sepetelis krempudrai 187 .1-ma karta tai visas veidas juodas nuo plaukeliu, o kai ploviau-bego juodas vanduo
QUOTE(rasmoskis @ 2009 01 25, 09:03)
Norejau pasiteirauti-o ir jum buna, kad serias MAC sepetelis krempudrai 187 .1-ma karta tai visas veidas juodas nuo plaukeliu, o kai ploviau-bego juodas vanduo
mano irgi šerias, tik gal ne taip baisiai. Kokį turit? SE gal?