Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(NORIKA @ 2009 10 14, 16:24)
Mergiukai, o čia kaži tikra MAC kosmetika, ar ...? http://www.allcosmet...le.com/mac.html
Kainos skirasi porą dolerių, bet jei perki keturis, penkis daiktus, galima litukų sutaupyt.
Kiek skaičiau atsiliepimus, lyg ir originali  g.gif
Nelabai aš moku atsirinkt kur tikra kur ne, tik dėl jų pačių tinklapio produktų esu garantuota  biggrin.gif
Ačiū patarusioms, o gal kam ir užsisakinėt teko iš to psl.?

o sakykit,kam teko is cia uzsisakineti,per kiek laiko siuntinukas ateina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 10 26, 22:22)
o sakykit,kam teko is cia uzsisakineti,per kiek laiko siuntinukas ateina? ax.gif

Aš per tarpininkes užsakinėjau, man taip ramiau ir patikimiau - savim nepasitikiu, nes anglų k. žinios skystos tongue.gif
Pasijamiau blizgesiuką, bet dar laukiu, jau turėtų būt pakeliui į LT rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 10 26, 22:25)
Aš per tarpininkes užsakinėjau, man taip ramiau ir patikimiau - savim nepasitikiu, nes anglų k. žinios skystos  tongue.gif
Pasijamiau blizgesiuką, bet dar laukiu, jau turėtų būt pakeliui į LT  rolleyes.gif

is kurio puslapio per tarpininkes darote uzsakyma ? ar yra ten tax'ai ?
Atsakyti
http://www.allcosmeticswholesale.com
Iš šito, o siuntimo mokestį ten prie vietos tai pakaičiavo, ir dar plius svoris į LT (bet ten blizgesys gramelius tesveria), tai litas kitas tik prisidėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 10 27, 10:41)
http://www.allcosmeticswholesale.com
Iš šito, o siuntimo mokestį ten prie vietos tai pakaičiavo, ir dar plius svoris į LT (bet ten blizgesys gramelius tesveria), tai litas kitas tik prisidėjo  biggrin.gif

uzsisakiau siandien is ju tiesiogiai ax.gif idomu per kiek laiko ateis ax.gif labai laukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 10 27, 16:38)
uzsisakiau siandien is ju tiesiogiai ax.gif  idomu per kiek laiko ateis ax.gif labai laukiu blush2.gif

O čia į LT tiesiogiai siunčia bigsmile.gif Kažkaip net nesigilinau, siunčiau užsakymą iškart tarpininkėm g.gif
Kiek siuntimas kainavo ir kiek prekių ėmėt, nuo ko skaičiuoja tą siuntimo mokestį?
Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 10 27, 18:03)
O čia į LT tiesiogiai siunčia  bigsmile.gif  Kažkaip net nesigilinau, siunčiau užsakymą iškart tarpininkėm  g.gif
Kiek siuntimas kainavo ir kiek prekių ėmėt, nuo ko skaičiuoja tą siuntimo mokestį?
Ačiū už info  4u.gif

taip taip-siuncia mirksiukas.gif siuntimas kainavo4,75 pirkau limituoto leidimo sepeteli ir pigmento pabandymui nupilto i maza induka ax.gif viskas su siuntimu man kainavo 24,73.Beja,sumaisiau viena skaiciuka adrese ir iskart jiem parasiau tai uz 15min gal atrase,maloniai labai ,kad pakeite viskas ok ax.gif kazkaip malonu kad taip skubiai atraso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 10 27, 20:09)
taip taip-siuncia mirksiukas.gif siuntimas kainavo4,75 pirkau limituoto leidimo sepeteli ir pigmento pabandymui nupilto i maza induka ax.gif viskas su siuntimu man kainavo 24,73.Beja,sumaisiau viena skaiciuka adrese ir iskart jiem parasiau tai uz 15min gal atrase,maloniai labai ,kad pakeite viskas ok ax.gif kazkaip malonu kad taip skubiai atraso ax.gif

Geras thumbup.gif
Tai man jaučiu reik prisiregistruot, kad matyt viską sudėjus į krepšą, nes šiaip sumetus tai nesimato jokių siuntimo mokesčių ir pan.. g.gif
Tik kažin per kiek laiko prekės iki LT pareis g.gif Ir kaži ar neužklius muitinės tetoms, jei dėžutė susidarytų didesnė g.gif Nes jei maža, tai jos nekimba, bet jei didesnė, tai ir tąso žmogų pagavusios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 10 27, 19:19)
Geras  thumbup.gif
Tai man jaučiu reik prisiregistruot, kad matyt viską sudėjus į krepšą, nes šiaip sumetus tai nesimato jokių siuntimo mokesčių ir pan..  g.gif
Tik kažin per kiek laiko prekės iki LT pareis  g.gif  Ir kaži ar neužklius muitinės tetoms, jei dėžutė susidarytų didesnė  g.gif  Nes jei maža, tai jos nekimba, bet jei didesnė, tai ir tąso žmogų pagavusios  doh.gif

del muitines tai abejoju ar uzklius,mano turetu buti nedidelisž verte litais tik 56 ax.gif dolerio kursas dabar super mazas,gera ir pirkt biggrin.gif ateis manau per 2savaites kazkur ,per tiek is jav atkeliauja,kartais ilgiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 10 27, 20:59)
del muitines tai abejoju ar uzklius,mano turetu buti nedidelisž verte litais tik 56 ax.gif dolerio kursas dabar super mazas,gera ir pirkt biggrin.gif ateis manau per 2savaites kazkur ,per tiek is jav atkeliauja,kartais ilgiau ax.gif

o ten tikrai originalai, nes kainos kai kuriu produktu , regis, mazesnes...
Atsakyti
jau rase kazkas kad originalai tikrai mirksiukas.gif be to ne super daug ir kainos skiriasi-keliais doleriais ax.gif aisku perkant daugiau jauciasi skirtumas 4u.gif bvet man aktualiausia kad jei siuncia i lietuva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 10 28, 10:28)
jau rase kazkas kad originalai tikrai mirksiukas.gif be to ne super daug ir kainos skiriasi-keliais doleriais ax.gif aisku perkant daugiau jauciasi skirtumas 4u.gif bvet man aktualiausia kad jei siuncia i lietuva biggrin.gif

O kokį siuntimo būdą pasirinkai, nes ten trys international siuntimai yra g.gif
Atsakyti