Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(NORIKA @ 2009 10 18, 12:31)
Turiu juos, būtent tą spalvytę, labai jais esu patenkinta  thumbup.gif  Su sidabrine spalva galima dažytis labai neryškiai, vos blizgesys gaunasi, o jei dedi tamsesnę spalvą - gaunasi ryškiau ir tinka net vakariniam makiažui, o jei teptuku "makaluoji" per abi spalvas - šėšėliai kaip chameleoniniai atrodo, nei to pilki, nei to sidabriniai....
Žodžiu man labai patinka, ir laikosi puikiai  thumbup.gif  Nesubėga į raukšleles  4u.gif

Super drinks_cheers.gif tokiu ir ieskojau, o pudru neteko isbandyt?
Atsakyti
QUOTE(ivakara @ 2009 10 18, 13:42)
Super drinks_cheers.gif  tokiu ir ieskojau, o pudru neteko isbandyt?

Dar nea, ateitį tikrai išbandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ivakara @ 2009 10 18, 10:57)
issirinkau is MAC MINERALIZE SKINFINISH NATURAL mineraline pdryte, tik nezinau del spalvu ar medium ar medium plius rinktis, gal kas turite parasykite kaip tos spalvos
ir seselius nusiziurejau MINERALIZE EYE SHADOW DUO  family silver spalvyte
dar aisku noreciau ir kremines pudros, bet jau visai bijau prasauti pro sali
esu gelsvo atspavio odos ir turiu pigmentiniu demiu kurias reikia pamaskuot...

Turiu Mac Mineralize Skinfinish Natural medium plius. Oda mano irgi i gelsvuma, taip pat turiu ka pamaskuoti, tai man si spalvyte wub.gif O vat seseliukai is Mineralize visai nelaiko schmoll.gif -po poros valandu ju jau nera verysad.gif Bet, cia gal tik man taip doh.gif ?
Atsakyti
issirinkau is MAC MINERALIZE SKINFINISH NATURAL mineraline pdryte, tik nezinau del spalvu ar medium ar medium plius rinktis

Aš iš šios pudros turiu MEDIUM spalvą. Tai ji labai labai šviesi, vos vos į ružavumą. Maskuoja labai nedaug, matiškumo suteikia irgi nelabai daug. Jei oda į gelsvumą, siūlau vistik MEDIUM PLUS 4u.gif
Atsakyti
mineralize seseliams reikia baze gera pasidaryti, tada ir laikosi gerai ir uzsideda ant voko graziai smile.gif
Atsakyti
issirinkau is MAC MINERALIZE SKINFINISH NATURAL mineraline pdryte, tik nezinau del spalvu ar medium ar medium plius rinktis, gal kas turite parasykite kaip tos spalvos
ir seselius nusiziurejau MINERALIZE EYE SHADOW DUO  family silver spalvyte
dar aisku noreciau ir kremines pudros, bet jau visai bijau prasauti pro sali
esu gelsvo atspavio odos ir turiu pigmentiniu demiu kurias reikia pamaskuot...

Turiu abidvi spalvytes, bet labiausiai naudoju Medium Plus smile.gif

Papildyta:
QUOTE(neris @ 2009 10 18, 22:44)
Turiu Mac Mineralize Skinfinish Natural medium plius. Oda mano irgi i gelsvuma, taip pat turiu ka pamaskuoti, tai man si spalvyte  wub.gif O vat seseliukai is Mineralize visai nelaiko schmoll.gif -po poros valandu ju jau nera verysad.gif Bet, cia gal tik man taip doh.gif ?

Su seseliais naudoju MAC eye primer - labai gerai issilaiko bigsmile.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
cia mano pirkiniai ax.gif
Nu ka mergaites smile.gif ir as save palepinau siandiena nupirkau studio fix powder plus foundation ir bronzing powder biggrin.gif biggrin.gif Vienu zodziu padaze mane ir negalejau atsispirti nes veidelis taip graziai atrode wub.gif likau labai patenkinta .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaz: 24 spalio 2009 - 21:49
user posted image
O kas cia per geris bigsmile.gif
Atsakyti
taigi parašė bronzing powder smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2009 10 25, 02:32)
O kas cia per geris  bigsmile.gif

Jo cia bronzatas, bet jis nera labai tamsaus atspalvio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 26 spalio 2009 - 17:05
Sveikos, praeita savaitgali pabandziau pasidazyti kai website momina smoky eyes by Luc smile.gif - puikiai gavosi smile.gif esu patenkinta rezultatais smile.gif))
Atsakyti
gal kuri bandet mac makiazo bazes?
Atsakyti