Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

Sveikos, prisiskaiciau ne mazai atsiliepimu apie MAC tusus, kad jie blogi ir pan. Is tikruju gavau viena patarima is MAC artistes, kad (kalbesiu apie mano atveji - Po long lash tusa), pirma reikai pasidazyti su paprastu tusu (Teleskopic as dazausi)o tada ant virsaus sita MAC'o tusa, man tai paliko gera ispudi smile.gif, graziai mano akys atrodo dabar:)
Atsakyti
o m.a.c lietuvoj galima kur nors nusipirkt? niekur neteko uzmatyt bigsmile.gif

nes kaune kazkaip niekur neteko uzmatyt man tos m.a.c kosmetikos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hailiee2 @ 2009 10 13, 15:57)
o m.a.c lietuvoj galima kur nors nusipirkt? niekur neteko uzmatyt  bigsmile.gif

Firminiu parduotuviu nera - nebent kazkokiose kitose rasit ju produkcijos. Tikrai stendas yra Vilniuje (berods 'flagman' centre), bet ten aisku ne visa MAC produkcija.
Atsakyti
Sveikos MAC gerbejos,noreciau labai sulaukti is jusu atsakymo group.gif

Naudoju MAC kosmetika , ji man labai patinka wub.gif ,parveza man ja drauges is uzsienio arba nusiperku isparduotuvej s.m .Taigi retai tenka pirkt MAC blush2.gif , o taip noretusi verysad.gif ,neturiu jokiu paypalu ir pan.tik kortele paprasta swedbanko,ar su tokia kortele imanoma atsiskaityti kokiam nors tinklapyje kur siuncia MAC i lithuania.gif ?

Laukiu ziniu geru rolleyes.gif ...
Atsakyti
Tai gi jau kokiu 3000 kartu rase kad nesiuncia MAC i LT. Galma pirkti tik per tarpininkes. doh.gif
Atsakyti
kodėl nesiunčia? siunčia, tik pasiūla labai skurdi:

strawberrynet
thecosmetichouse
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 10 13, 00:57)
'Fresh brew' grazi nude spalvyte, jei nesat baltaode. wink.gif

O gal ką patartumėt šviesios odos žmogeliui? Gal žinot kokią spalvą reiktų rinktis? Irgi domina nude, spavos, į rudumą, rožinę, persiko. Nu kažkas panašaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 10 14, 01:22)
O gal ką patartumėt šviesios odos žmogeliui? Gal žinot kokią spalvą reiktų rinktis? Irgi domina nude, spavos, į rudumą, rožinę, persiko. Nu kažkas panašaus 4u.gif

ne manes klausia bet isikisiu smile.gif
man nuostabi yra MAC slimshine lipstick "Bare" spalvyte. Ji yra labai naturali, kiek paryskina, labai subtiliai blizga (bet be blizguciu). VIenuzodziu man ji viena is universalesniu smile.gif ir tinkanciu beveik visiems.
Pati esu sviesiaode, jei ka smile.gif

p.s. radau swatch'a internete, tai sakyciau daug maz atitinka, Bare - virsutinis
user posted image
Atsakyti
Mergiukai, o čia kaži tikra MAC kosmetika, ar ...? http://www.allcosmet...le.com/mac.html
Kainos skirasi porą dolerių, bet jei perki keturis, penkis daiktus, galima litukų sutaupyt.
Kiek skaičiau atsiliepimus, lyg ir originali g.gif
Nelabai aš moku atsirinkt kur tikra kur ne, tik dėl jų pačių tinklapio produktų esu garantuota biggrin.gif
Ačiū patarusioms, o gal kam ir užsisakinėt teko iš to psl.?
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 10 14, 16:24)
Mergiukai, o čia kaži tikra MAC kosmetika, ar ...? http://www.allcosmet...le.com/mac.html
Kainos skirasi porą dolerių, bet jei perki keturis, penkis daiktus, galima litukų sutaupyt.
Kiek skaičiau atsiliepimus, lyg ir originali  g.gif
Nelabai aš moku atsirinkt kur tikra kur ne, tik dėl jų pačių tinklapio produktų esu garantuota  biggrin.gif
Ačiū patarusioms, o gal kam ir užsisakinėt teko iš to psl.?

pirkau ne karta, viskas originalu. verta pirkti keleta daiktu iskart nes siuntimo kaina kitaip gana auksta gaunas
Atsakyti
issirinkau is MAC MINERALIZE SKINFINISH NATURAL mineraline pdryte, tik nezinau del spalvu ar medium ar medium plius rinktis, gal kas turite parasykite kaip tos spalvos
ir seselius nusiziurejau MINERALIZE EYE SHADOW DUO family silver spalvyte
dar aisku noreciau ir kremines pudros, bet jau visai bijau prasauti pro sali
esu gelsvo atspavio odos ir turiu pigmentiniu demiu kurias reikia pamaskuot...
Atsakyti
QUOTE(ivakara @ 2009 10 18, 10:57)
ir seselius nusiziurejau MINERALIZE EYE SHADOW DUO  family silver spalvyte

Turiu juos, būtent tą spalvytę, labai jais esu patenkinta thumbup.gif Su sidabrine spalva galima dažytis labai neryškiai, vos blizgesys gaunasi, o jei dedi tamsesnę spalvą - gaunasi ryškiau ir tinka net vakariniam makiažui, o jei teptuku "makaluoji" per abi spalvas - šėšėliai kaip chameleoniniai atrodo, nei to pilki, nei to sidabriniai....
Žodžiu man labai patinka, ir laikosi puikiai thumbup.gif Nesubėga į raukšleles 4u.gif
Atsakyti