Sveikos, prisiskaiciau ne mazai atsiliepimu apie MAC tusus, kad jie blogi ir pan. Is tikruju gavau viena patarima is MAC artistes, kad (kalbesiu apie mano atveji - Po long lash tusa), pirma reikai pasidazyti su paprastu tusu (Teleskopic as dazausi)o tada ant virsaus sita MAC'o tusa, man tai paliko gera ispudi , graziai mano akys atrodo dabar:)
o m.a.c lietuvoj galima kur nors nusipirkt? niekur neteko uzmatyt
nes kaune kazkaip niekur neteko uzmatyt man tos m.a.c kosmetikos
nes kaune kazkaip niekur neteko uzmatyt man tos m.a.c kosmetikos
QUOTE(hailiee2 @ 2009 10 13, 15:57)
o m.a.c lietuvoj galima kur nors nusipirkt? niekur neteko uzmatyt
Firminiu parduotuviu nera - nebent kazkokiose kitose rasit ju produkcijos. Tikrai stendas yra Vilniuje (berods 'flagman' centre), bet ten aisku ne visa MAC produkcija.
Sveikos MAC gerbejos,noreciau labai sulaukti is jusu atsakymo
Naudoju MAC kosmetika , ji man labai patinka ,parveza man ja drauges is uzsienio arba nusiperku isparduotuvej s.m .Taigi retai tenka pirkt MAC , o taip noretusi ,neturiu jokiu paypalu ir pan.tik kortele paprasta swedbanko,ar su tokia kortele imanoma atsiskaityti kokiam nors tinklapyje kur siuncia MAC i ?
Laukiu ziniu geru ...
Naudoju MAC kosmetika , ji man labai patinka ,parveza man ja drauges is uzsienio arba nusiperku isparduotuvej s.m .Taigi retai tenka pirkt MAC , o taip noretusi ,neturiu jokiu paypalu ir pan.tik kortele paprasta swedbanko,ar su tokia kortele imanoma atsiskaityti kokiam nors tinklapyje kur siuncia MAC i ?
Laukiu ziniu geru ...
QUOTE(shopingas @ 2009 10 13, 00:57)
'Fresh brew' grazi nude spalvyte, jei nesat baltaode.
O gal ką patartumėt šviesios odos žmogeliui? Gal žinot kokią spalvą reiktų rinktis? Irgi domina nude, spavos, į rudumą, rožinę, persiko. Nu kažkas panašaus
QUOTE(mocha @ 2009 10 14, 01:22)
O gal ką patartumėt šviesios odos žmogeliui? Gal žinot kokią spalvą reiktų rinktis? Irgi domina nude, spavos, į rudumą, rožinę, persiko. Nu kažkas panašaus
ne manes klausia bet isikisiu
man nuostabi yra MAC slimshine lipstick "Bare" spalvyte. Ji yra labai naturali, kiek paryskina, labai subtiliai blizga (bet be blizguciu). VIenuzodziu man ji viena is universalesniu ir tinkanciu beveik visiems.
Pati esu sviesiaode, jei ka
p.s. radau swatch'a internete, tai sakyciau daug maz atitinka, Bare - virsutinis
Mergiukai, o čia kaži tikra MAC kosmetika, ar ...? http://www.allcosmet...le.com/mac.html
Kainos skirasi porą dolerių, bet jei perki keturis, penkis daiktus, galima litukų sutaupyt.
Kiek skaičiau atsiliepimus, lyg ir originali
Nelabai aš moku atsirinkt kur tikra kur ne, tik dėl jų pačių tinklapio produktų esu garantuota
Ačiū patarusioms, o gal kam ir užsisakinėt teko iš to psl.?
Kainos skirasi porą dolerių, bet jei perki keturis, penkis daiktus, galima litukų sutaupyt.
Nelabai aš moku atsirinkt kur tikra kur ne, tik dėl jų pačių tinklapio produktų esu garantuota
QUOTE(NORIKA @ 2009 10 14, 16:24)
Mergiukai, o čia kaži tikra MAC kosmetika, ar ...? http://www.allcosmet...le.com/mac.html
pirkau ne karta, viskas originalu. verta pirkti keleta daiktu iskart nes siuntimo kaina kitaip gana auksta gaunas
issirinkau is MAC MINERALIZE SKINFINISH NATURAL mineraline pdryte, tik nezinau del spalvu ar medium ar medium plius rinktis, gal kas turite parasykite kaip tos spalvos
ir seselius nusiziurejau MINERALIZE EYE SHADOW DUO family silver spalvyte
dar aisku noreciau ir kremines pudros, bet jau visai bijau prasauti pro sali
esu gelsvo atspavio odos ir turiu pigmentiniu demiu kurias reikia pamaskuot...
dar aisku noreciau ir kremines pudros, bet jau visai bijau prasauti pro sali
esu gelsvo atspavio odos ir turiu pigmentiniu demiu kurias reikia pamaskuot...
QUOTE(ivakara @ 2009 10 18, 10:57)
Turiu juos, būtent tą spalvytę, labai jais esu patenkinta Su sidabrine spalva galima dažytis labai neryškiai, vos blizgesys gaunasi, o jei dedi tamsesnę spalvą - gaunasi ryškiau ir tinka net vakariniam makiažui, o jei teptuku "makaluoji" per abi spalvas - šėšėliai kaip chameleoniniai atrodo, nei to pilki, nei to sidabriniai....
Žodžiu man labai patinka, ir laikosi puikiai Nesubėga į raukšleles