Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(makeup @ 2009 10 07, 19:16)
Oho koks geras dalykelis wub.gif  ir jauciu geras bus,o kada pasirodo?  g.gif

Prancuzijoje si kolekcija parduodama nuo praeito ketvirtadienio (spalio 1d.)
UK puslapy nei Dsquared² nei Style Black nemaciau 4u.gif
Atsakyti
Noriu Jūsų patarimo - turiu Mac studio fix, štai tokią -
user posted image
iki šiol tepiau ta kepinėle ją, bet kažkaip man tai neatrodo nei higieniška, nei taupu, nes matau, kaip pudra geriasi į kempinėlę. Kuo dar galima ją tepti? Ar galima tą kemtinėlę plauti? O gal geriau keletą tokių dviem/trim kartam kaip vienkartinių kempinėlių nusipirkti ir po to išmesti?
Atsakyti
Gal bandykit su teptuku pudrą tokią?
Aš kažkada kempinėle bandžiau kreminę tept, bet ir nemokėjau aš niekaip tolygiai užtept, ir neskalsu pasirodė, nes daug pudros kempinė "suėda" unsure.gif O pudra neišpigiūjų vistik.... g.gif
Dabar įsigijau BE teptuką, tai patenkinta, nors pirmus kelis kart irgi nusivyliau, nes nelabai pavyko gražiai užsitept, ir po kelių mėginimų matyt ranka įgudo ir dabar tik taip dedu pudrą, gražiausiai užsimaskuoja kiekvienas tarpelis, raukšlelė ir t.t. Net pirštais nebenoriu tepliotis 4u.gif
Atsakyti
tai vat, kad jinai tokia kietokos konsistencijos, tai net neisivaizduoju, su kokiu čia šepetėliu ją pakabinti ir kaip ten paskui...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 10 07, 21:52)
Butu labai saunu jai ismeginum ir mums papasakotum. mirksiukas.gif

Nu ka, einam siandien pro MAC, as vyra isitempiu siaip ne taip ikalbejus, kad tik trumpam, o mano norimos lako spalvos ir nera verysad.gif Tai kitas tik ant serveteles patepliojau spalvas, nes kaip tycia vakar uzsimirsau ir nusilakavau nagus doh.gif

QUOTE(Zydre @ 2009 10 10, 19:56)
tai vat, kad jinai tokia kietokos konsistencijos, tai net neisivaizduoju, su kokiu čia šepetėliu ją pakabinti ir kaip ten paskui...?  g.gif

Taigi pudros sepeteliu pamakaluokit per ja ir tepkit ant veido - nugi nebus tokia kieta, kad sepetelis nepakabintu. As taip visas presuotas naudoju - kempinele turbut ne nemokeciau, o ir nepatogu. Sepetelis geriau ir graziau uztepa. wink.gif
Atsakyti
Aš tai supratau, kad čia kalba apie kreminę pudrą tokioj pakuotėj.... g.gif
Jei čia prespudra, tai tada aišku kaip diena,kad tepama paprastu šepetėliu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 10 10, 23:52)
Aš tai supratau, kad čia kalba apie kreminę pudrą tokioj pakuotėj.... g.gif
Jei čia prespudra, tai tada aišku kaip diena,kad tepama paprastu šepetėliu  ax.gif  4u.gif

Nu as nezinau apie kokia kalbama, nes MAC pudrose visai nesigaudau.... ax.gif Bet kad minejo, jog kietoka, tai manau ne kremine.... Nors velnias zino kokia is tikro. Vistiek net kremine siulyciau sepeteliu kreminei pudrai skirtu - tikrai maziau susinaudoja nei kempinele.
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 10 07, 08:20)
P.S. gal kas galit palygint MAC seselius su Bobby Brown?  4u.gif

turejau viena BB palete - man ji patiko. Sakyciau antri seseliai po Dior buvo, nes dior man patys paciausi. Lyginant su MAC - gal siek tiek minkstesne tekstura, kas, man atrodo, duoda geresne, ryskesne spalva. Nors gal be reikalo mac iskritikavau - pati blankiausia tai Vanila spalva, o kiti mano turimi tamsus atspalviai tai visai ryskus. Ypac gerai gaunasi su mac 219 sepetuku (na, tuo pagrindiniu seseliams, tikiuosi numeriuko nesumaisiau). Tai sakyciau gal su BB panasiai.
Atsakyti
isbandziau seselius mineralize (duo) ir dazzleglass blizgesi, na esu labai patenkinta, blizgesys superinis, ilgai laikosi ir graziai atrodo, seseliu spalvos ir blizguciai ju labai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, prisijungsiu ir as prie jusu. mokinuos sio metu dekoratyvines kosmetikos kursose, zadu toliau dirbt sioj sryty ir nauduot MAC kosmetika, labai jau ja gyria.
Atsakyti
merginos, norėčiau mac lupdazio nude atspalvio (arba rožinio pieninio) prie smokey eyes makiažo... Gal kuri naudojat ir galit patarti su spalva?
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2009 10 13, 00:13)
merginos, norėčiau mac lupdazio nude atspalvio (arba rožinio pieninio) prie smokey eyes makiažo... Gal kuri naudojat ir galit patarti su spalva?

'Fresh brew' grazi nude spalvyte, jei nesat baltaode. wink.gif
Atsakyti