Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

Užsisakiau vakar MAC blizgesiuką dazzleglass - like venus, žiūrėsiu koks bus ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
na man irig nesilaiko ilgai, bet spalvos labai grazios ax.gif atsiprasau v-i-k-a, kad taip ir neidejau nuotraukos kaip atrodo gyvai, nu kiek bandziau fotkint blynai kazkoki matos tik doh.gif
P.S. gal kas galit palygint MAC seselius su Bobby Brown? 4u.gif
Atsakyti
gal kuri turi ir zino kokia butent funkcija atlieka 272 teptukas akims nes puslapyje nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 10 07, 08:20)
na man irig nesilaiko ilgai, bet spalvos labai grazios  ax.gif atsiprasau v-i-k-a, kad taip ir neidejau nuotraukos kaip atrodo gyvai, nu kiek bandziau fotkint blynai kazkoki matos tik  doh.gif
P.S. gal kas galit palygint MAC seselius su Bobby Brown?  4u.gif

Viskas gerai. biggrin.gif mirksiukas.gif
Parasiau posta apie BB ir MAC sepetelius, o tik poto pastebejau kad tu klausiai apie seselius. hihihi.gif Matyt dar iki galo neatsibudau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 07 spalio 2009 - 09:14
QUOTE(NORIKA @ 2009 10 07, 10:00)
Užsisakiau vakar MAC blizgesiuką dazzleglass - like venus, žiūrėsiu koks bus  ax.gif  rolleyes.gif

Mane irgi sitie blizgesiukai vilioja, bet vis del spalvytes neapsisprendziu. Bet turetu buti jie geruliai, turetu graziai blizgeti, bent is paveikslelio taip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2009 10 07, 13:31)
Mane irgi sitie blizgesiukai vilioja, bet vis del spalvytes neapsisprendziu. Bet turetu buti jie geruliai, turetu graziai blizgeti, bent is paveikslelio taip atrodo  smile.gif

Turiu viena toki blizgesiuka, tai tikrai graziai blizga.
Atsakyti
Kompanija MAC ir brendas DSquared² isliaidzia nauja produkta:
Sculpt & Shape Powder. Tai kompaktine pudra tam kad koreguoti veido ovala. Limituotas leidinis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vanessa @ 2009 10 07, 09:24)
gal kuri turi ir zino kokia butent funkcija atlieka 272 teptukas akims nes puslapyje nera g.gif

Tepti seselius, jis kirstas kampu ('MAC • #272 Small Angled Shader').

Papildyta:
O man iskilo klausimas kaip MAC nagu lakai? Verti kainos? Kolkas mano mylimiausi OPI, bet viena MAC spalva vilioja....
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 10 07, 19:15)
Kompanija MAC ir brendas  DSquared² isliaidzia nauja produkta:
Sculpt & Shape Powder. Tai kompaktine pudra tam kad koreguoti veido ovala. Limituotas leidinis.
user posted image

Oho koks geras dalykelis wub.gif ir jauciu geras bus,o kada pasirodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2009 10 07, 19:16)
Oho koks geras dalykelis wub.gif  ir jauciu geras bus,o kada pasirodo?  g.gif

Parasyta kad rudeni 2009m. Tai gal jau yra kur prekyboje.
Del MAC nagu lako tai man irgi labai smalsu. Neturejau, bet noriu isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 10 07, 20:23)
Del MAC nagu lako tai man irgi labai smalsu. Neturejau, bet noriu isbandyti.

Gal teks man paciai pirmai isbandyt ir pasidalint ispudziais... as vis noriu ji pabandyt, tai mieste budama paziuriu i MAC parduotuve, lyg zinau, kad kazko reikia, bet neprisimenu, o namie gryzus atsimenu, kad va lakus paziuret ruosiausi lotuliukas.gif
Atsakyti
Butu labai saunu jai ismeginum ir mums papasakotum. mirksiukas.gif
Atsakyti