QUOTE(shopingas @ 2009 09 25, 18:44)
Na nuo saulutes reikia ne tik atvirai joje bunant saugotis, bet ir bunant pavesyje - ir aplamai istisus metus reikia naudot apsauga (ir nepriklausomai spigina suale ar vesu buna). O del veziniu lasteliu tiesa sakant pirmakart girdziu, netgi keista, nes dazniausiai tos sudetines dalys, kurios saugo nuo saules yra geros kilmes....
Na jo, tą tai žinau, kad reikia teptis net apsiniaukusią dieną, bet tas pasakymas greičiau reklaminis gamintojų triukas.... kažkiek saugo, sutinku, bet iš kito galo ir savo padaro
Na neskleidžiu neoficialios info (nes ji įtariu niekad netaps oficiali) bet draugės sesuo medikė, tai daug blogysčių pripasakoja apie tuos spf,savaiminius, soliariumus ir net kontraceptines. Žodžiu pasiklausius nesistebiu nei kiek, kad vėžys - šio amžiaus maras
Aš jau nebevartojų tų spf, na bent jau stengiuos kad jų nepasitaikytų, netepu savaiminių (nemoku jais tinkamai naudotis ), neinų į soliariumus (tiesiog to ir anksčiau nedariau, nes nemėgstu), na ir net KT atsisakiau, baisuma kai pasiklausiau pasekmes
Sorry už antireklamą, bet kiekvienas galim rinktis - ir aš pasirinkau kaip man atrodo geriau Aišku nežinai žmogus kada ir nuo ko mirsi, bet....
Vidėlto nenukrypstant nuo temos - MAC yra gėris žemėje