Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

Naudoju šią kosmetiką ir tikrai galiu pasakyti kad ne "fuflo". Aišku kaina kandi, tačiau kokybė thumbup.gif . Aš tai iš anglijos atsivežiau, kadangi per ebay'jų kažkaip nesinori užsisakynėt. ax.gif
Atsakyti
As ir pradejau naudoti MAC kosmetika smile.gif
tai prisipirkau visko...
ir man ji labai tinkama, ypac krempudra smile.gif

tiesiog savo malonumui pradejau lankyti visazistu kursus, tai supratau, kiek as neturiu doh.gif
Atsakyti
Labai patiko
user posted image
user posted image
Atsakyti
Niu va Tiffany jau pasake. blush2.gif
Aha, turiu seselius, tikrai ispudingi ir ju spalva ir beabejo dezute. Metaline su perliukais int virsaus. Paemi tokia i rankas tai net pulsas padazneja. hihihi.gif
Atsakyti
eirea jeigu nepaslaptis kur lankei ar lankai visazistu kursus? 4u.gif as irgi labai noriu, maciau femina bona yra, bet kazin ar gerai ten viska supazindina... g.gif
Atsakyti
isbandziau tusa Plush Lash ir pirmus kartus nepatiko, nes nepakankamai ilgino ir storino, bet ismokau dabar juo pasidazyt ir labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
ir man tusas nelabai patiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solidi: 23 gruodžio 2008 - 19:48
Noreciau pagalbos ax.gif .Kiek mazdaug kainuoja MAC 187?
Atsakyti
QUOTE(rasmoskis @ 2009 01 02, 17:53)
Noreciau pagalbos ax.gif .Kiek mazdaug kainuoja MAC 187?

$42.00 smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted imageuser posted image

Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Noriu 214 sepeteli. Pirksiu. O ziuriu niekas nerase apie MAC piestukus. As turiu ir akiu ir lupu piestukus ivairiu spalvu. Labai geri, minksti, gerai piesia, pakankamai ilgai issilaiko, spalvos nerealiai grazios. Jai kas sumastis pirkti, tikrai rekomenduoju.
Atsakyti