QUOTE(v-i-k-a @ 2009 09 18, 08:47)
Eveliina grazios spalvites. Jai nesunku tai prie progos idek nuotrauka su pavizdeliais ant rankos. Labai smalsu kaip atrodo. O gal turi kokiu zaliu ar violetiniu spalvu Mac seseliu. Planuoju pirkti tik va is tiek daug spalvu negaliu isrinkti tinkamus. Nes pirksiu ne gyvai o darysiu uzsakima.
turiu tik violetini normalaus dydzio, o is kur darysi uzsakyma, gal ir as dar ko nors norec
QUOTE(Eveliina @ 2009 09 18, 08:49)
turiu tik violetini normalaus dydzio, o is kur darysi uzsakyma, gal ir as dar ko nors norec
O gali parodyti savo violetini? Ar jis blizgantis?
Ne ta prasne uzsakyma, o atvez man dovanu...
Mergaites, ar turi MAC kokia gera pudra riebiai odai? Nusipirkau mineraline, labai graziai atrodo, nepastebima, truputi maskuoja, sulygina veido spalva, nesijauciau ant veido. Bet man riebiaodei visiskai netinka, nes po keliu valandu nuplaukia. Tenka parduot. Gal kuri rekomenduotumet pudra su isvardytom savybem, bet riebiai odai ir kad nebutu sunki.
QUOTE(Milmar @ 2009 09 22, 09:42)
Turbut panasi i tokia palete:
Ju pilna ebay, yra ir amazon.com, spalvu penki variantai, pridedami sepeteliai irgi dvieju rusiu - arba juodas per visa paletes ilgi, arba trumpas permatomas, bet su kempinelem. Kas del tikrumo, tai dauguma pasisakanciu tvirtina, kad tai fake.
Ju pilna ebay, yra ir amazon.com, spalvu penki variantai, pridedami sepeteliai irgi dvieju rusiu - arba juodas per visa paletes ilgi, arba trumpas permatomas, bet su kempinelem. Kas del tikrumo, tai dauguma pasisakanciu tvirtina, kad tai fake.
zinoma, kad fake. MAC neturi tokiu paleciu ir niekada neturejo. be to, prie MAC seseliu NIEKADA nebuna prideta sepeteliu (isskyrus sventines 6spalvu paletes), juolab su kempinelem.
Niu gi kaip tu nesupranti? Prie ko cia spalvos? Tai gi aiskiai pasakyta kad MAC neturi 12 spalvu paletes. jai pas tave 12 spalvu tai jau gali net nedeti savo foto.
Idedi pavizdi kad geriau suprastum.
Cia tuscia MAC 15 spalvu palete. I ja isideda seseliai - papildai (refilai). Tu pati gali ja sukomplektuoti. Perki tuos papildus ir idedi i palete. Bet ji yra 15 spalvu o ne 12. Todel jai pas tave viso 12 tai ji yra neoriginali.
Idedi pavizdi kad geriau suprastum.
Cia tuscia MAC 15 spalvu palete. I ja isideda seseliai - papildai (refilai). Tu pati gali ja sukomplektuoti. Perki tuos papildus ir idedi i palete. Bet ji yra 15 spalvu o ne 12. Todel jai pas tave viso 12 tai ji yra neoriginali.
Man tai išvis atrodo geriau gal pirkt be tų palečių, jami šešėlių spalvas tokias, kokių nori po pakuotė vienos spalvos (ne refilo) ir turi.
Jei kelionė ar kas, tai kartais be reikalo tenka tampytis visą paletę, pasiėmei keletą spalvų kurių tikrai prireiks ir ramu...
Turiu aš paletę (ne MAC), tai ir voliojasi namie, nei į kelionę pasiimsi, nei išsiveši Bet kokiu atveju tenka pirkt arba mažulytę paletėlę arba keletą atskirų šešėlių spalvų.... Išlaidos dvigubėja
Nu nežinau, bet mano mąstymu tai gal taip geriausia
Jei kelionė ar kas, tai kartais be reikalo tenka tampytis visą paletę, pasiėmei keletą spalvų kurių tikrai prireiks ir ramu...
Turiu aš paletę (ne MAC), tai ir voliojasi namie, nei į kelionę pasiimsi, nei išsiveši Bet kokiu atveju tenka pirkt arba mažulytę paletėlę arba keletą atskirų šešėlių spalvų.... Išlaidos dvigubėja
QUOTE(NORIKA @ 2009 09 22, 14:05)
Man tai išvis atrodo geriau gal pirkt be tų palečių, jami šešėlių spalvas tokias, kokių nori po pakuotė vienos spalvos (ne refilo) ir turi.
Yra dar 4 spalvu paletes.
Bet aisku kiekvienas renkasi tai kas jam patogiau. Man asmeniskai 15 spalvu vienoje vietoje patogiau nei 15 atskiru dezuciu.
Nu mat, aš ne taip smarkiai dažausi, tai man ir tų 4 per akis
bet kol kas turiu, tai nesirūpinsiu, o ateičiau tai tikrai gal ir verta tas 4 spalvas įsitaisyt, kažkaip nepasidomėjau kad nedidukių palečių būna, nes kai neaktualu, tai ir nesigilinau
Laukiu skaistalų MAC ir lipstick'o Ryt ryte jau pasiimsiu siuntinuką, kaip rūpi greičiau išbandyt viską
bet kol kas turiu, tai nesirūpinsiu, o ateičiau tai tikrai gal ir verta tas 4 spalvas įsitaisyt, kažkaip nepasidomėjau kad nedidukių palečių būna, nes kai neaktualu, tai ir nesigilinau
Laukiu skaistalų MAC ir lipstick'o Ryt ryte jau pasiimsiu siuntinuką, kaip rūpi greičiau išbandyt viską