Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(meteora_1 @ 2009 08 26, 17:44)
tai va, o pas mane dvigubai didesni kieki raso-6g blink.gif manau isdure kaip reikiant, na ka, kita kart atidziau rinksiuos.

Visada perku TIK iš jų puslapio, ne iš ebėjų, ne iš kitokių pardavėjų, todėl problemų nekyla 4u.gif nes žinau, kad gaunu originalią ir kokybišką prekę, vertą sumokėtų pinigų thumbup.gif
Atsakyti
mergaites,o gal kuri turi skaistalus(blush)is mac?niekaip spalvytes neissirenku is ju puslapio,reiketu rausvos su vos vos persikiuko ar tik rausvos,bet tokios baby,nzn net kaip paasikint,na svelnios tokios blush2.gif labai ieskau kazko tokio,bet niekaip nerandu doh.gif
Atsakyti
Pagaliau isigijau sepetelius 239 ir 217, negaliu atsidziaugti, kad gaunasi taip graziai pasidaryt akiu makiaza wub.gif
Dar prigriebiau akiu ir lupu piestukus. Taip pat geris thumbup.gif
Aplamai MAC'as superinis, nemazai sios kosmetikos turiu
Atsakyti
Aha, MAC piestukus as irgi labai megstu. biggrin.gif tikrai labai geri.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 08 30, 11:13)
Visada perku TIK iš jų puslapio, ne iš ebėjų, ne iš kitokių pardavėjų, todėl problemų nekyla  4u.gif  nes žinau, kad gaunu originalią ir kokybišką prekę, vertą sumokėtų pinigų  thumbup.gif

As jau kuri laika svajoju isigyti mac kosmetikos, bet niekaip nenusprendziu kaip. Paskaiciau ju puslapy, kad jie siuncia prekes tik JAV, o i Europa ne. Tai noreciau suzinoti is kur butu galima parsisiusti originalios mac kosmetikos? blink.gif
Atsakyti
Siusk per tarpininkes, dauguma cia taip daro.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 09 06, 14:30)
Siusk per tarpininkes, dauguma cia taip daro.

Gal galit man tundrai paaiskint, kaip susirast tas tarpininkes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2009 09 06, 15:35)
Gal galit man tundrai paaiskint, kaip susirast tas tarpininkes?  blush2.gif

Pagrindiniame sm puslapyje einate i apacia, kur bus skyrelis 'skelbimu lenta', o ten poskyris 'internetines parduotuves' - va ten savo temas turi tarpininkes.
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal kas turite kokiu atsiliepimu apie Studio Moisture Tint SPF 15 ? ax.gif
Atsakyti
isigijau 5 refilus i savo palete, tai galiu pasakyt kad nesilaiko man jie vieni ilgai o ir su sephora primeriu iri nesilaiko, geriausia laikosi su urban decay primer potion. siaip faini seseliukai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 17 rugsėjo 2009 - 20:16
QUOTE(Eveliina @ 2009 09 17, 21:11)
isigijau 5 refilus i savo palete, tai galiu pasakyt kad nesilaiko man jie vieni ilgai o ir su sephora primeriu iri nesilaiko, geriausia laikosi su urban decay primer potion. siaip faini seseliukai  wub.gif
user posted image

Labai mielos spalvos thumbup.gif . Kasdienai liuks. Butu idomu pamatyti ant akiu ar bent ant rankos, jie nesunku. Kiek suprantu, tie magnetiniai seseliai yra tik is pagrindiniu MAC spalvu? Tiesa, kiek kainavo palete ir atskiri seseliai? Ir kiek kainuoja UD baze (atsiprasau, kad truputi ne i tema) smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 09 17, 21:40)
Labai mielos spalvos  thumbup.gif . Kasdienai liuks. Butu idomu pamatyti ant akiu ar bent ant rankos, jie nesunku. Kiek suprantu, tie magnetiniai seseliai yra tik is pagrindiniu MAC spalvu? Tiesa, kiek kainavo palete ir atskiri seseliai? Ir kiek kainuoja UD baze (atsiprasau, kad truputi ne i tema) smile.gif.

pacia tuscia 15 vietu palete parsisiunciau is ebay, kainavo 80 lt, refilus pirkau stambule, kainavo kiekviena po 26 turkiskas lyras kazkur, pagal mane ~13 euru g.gif taip, yra tik is pagrindiniu MAC spalvu, nes mielai dar kokius tris buc nugriebus is naujos kolekcijos, tai pajamaiu tik violetini full size ax.gif o parodyt kada jei dienos sviesoj pavyks nufotografuot ant rankos, nes akiu makiazo tai nemoku fotografuot o ir tai spalvos siek tiek iskraipomos doh.gif
UDPP turiu tik meginuka, gavau kartu su UD palete, siaip apie 11 + siuntimas svaru kainuoja full size, jei siustis is UK lookfantastic.com (gal kas zinot pigiau? blush2.gif )
dar pirkau pushglass blizgi spalva fullfilled, spalvos praktiskai nesuteikia, saldo, ai nieko ypatingo ax.gif pagal mane yra geresniu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 17 rugsėjo 2009 - 20:56