Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Sky_diver @ 2009 07 27, 07:04)
Gavau savo MAC mineralize skinfinish natural. Spalva emiau medium plius, vasarai kiek sviesoka, bet kadangi ji bus skirta makiazui pataisyt, tai per daug ir nesimatys. Nei kiek neabejoju, kad bus tikrai gera pudra  thumbup.gif
Kadangi prie jos nebuvo jokio sepetelio, tai man toks klausimas iskilo: su kuo ja tepat? kempinele ar sepeteliu?

sepeteliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2009 07 27, 17:14)
mes turbut ne apie ta pacia pudra kalbam. As pirkau stai tokia, o prie jos nebuvo jokios kempineles smile.gif dabar tepu su mazu kabuki sepeteliu, tai lyg ir nieko, graziai pasidengia. Tikriausiai reikes ir pasilikt prie jo smile.gif

Nu jo, as isijautus i savo biria pudra ir nepagalvoju, kad yra ir kitokiu biggrin.gif Tai tokia tik sepeteliu.
Atsakyti
As siandien gavau savo Mac siuntinuka ir esu nerealiai patenkinta biggrin.gif jau net spejau viska isbandyt blush2.gif Gavau Mineralize skin finish natural ,spalvyte medium plus,labai bijojau kad si nebutu per tamsi,bet atspalvis visai netamsusu,toks prisitaikantis,zodziu tiko idelaliai wub.gif dar studio finish maskuokli,spalvyte emiau nc30 irgi paskui masciaukad bus per tamsi,ir kai atidariau galvojau sakes,kokia geltona ir pan,bet kai uztepiau negalejaU atsidziaugt-tinka idealiai bigsmile.gif ir uzmaskuoja viska kuo puikiausiai.na ir dar sulaukiau dvieju seseliu,spalvyciu espresso ir omega-abi dera idealiai,tik gal tikejausi kad espresso bus siek tiek tamsesne,bet siaip graziai atrodo ax.gif abi matines,ko as labai ir norejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2009 07 27, 09:04)
Gavau savo MAC mineralize skinfinish natural. Spalva emiau medium plius, vasarai kiek sviesoka, bet kadangi ji bus skirta makiazui pataisyt, tai per daug ir nesimatys. Nei kiek neabejoju, kad bus tikrai gera pudra  thumbup.gif
Kadangi prie jos nebuvo jokio sepetelio, tai man toks klausimas iskilo: su kuo ja tepat? kempinele ar sepeteliu?

as turiu sita, joo vasarai ji per sviesi, ziemai as ja naudoju, tepu su mac kabuki sepeteliu smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimuka, gal kas Vilniuje turite MAC skaistalus Peachykeen spalvos. Noriu pirkti, bet dar ir gyvai spalva noreciau paziureti... g.gif

As turiu mineralize blush spalva Hot Planet (puse rozine, puse tokia oranzine su auksais). Ir vis dar svarstau tinka ji man, ar ne. Jei kam reikia spalva pasibandyt, prasom biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos paneles,

Buvau apmokymuose MAC'o produkcijos + esy labai patenkita pamokymais ir supratau akd daug ka sudaro sepetukai bei pagrindai smile.gif

Kad visada reikia naudoti primer, dideli makiazo pagrinda sudaro sepeteliai, kad pirma visa laiak reikia pasidazyti akis, po to primer + foundation. As kazkaip visa laika veida pasidazyvadau o po to tik akis ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 08 03, 16:40-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2009 08 03, 16:40)
Kad visada reikia naudoti primer, dideli makiazo pagrinda sudaro sepeteliai, kad pirma visa laiak reikia pasidazyti akis, po to primer + foundation. As kazkaip visa laika veida pasidazyvadau o po to tik akis  ax.gif

Bet manau cia jau rimtesniam makiazui - kasdienai nepmatau prasmes primer'iu apsunkint oda. Bet to, nematau reikalo ji naudot, o ir siaip kiek bandzius, nera kazkokio superinio efekto.... ax.gif

Del to, kad dazyt akis pirma teke girdet (cia tam, kad jei kartais tektu nuvalyt, tai nesusigadins makiazas), bet paciai man taip nepatogu (aisku jei kazkaip imantriai dazant akis, tai turbut galimybe susigadint didele). ax.gif O ir paciam MAC meistrai taip nedazo.... ax.gif
Atsakyti
KAIP MAC blizgiai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 08 04, 00:47)
Bet manau cia jau rimtesniam makiazui - kasdienai nepmatau prasmes primer'iu apsunkint oda. Bet to, nematau reikalo ji naudot, o ir siaip kiek bandzius, nera kazkokio superinio efekto....  ax.gif

Del to, kad dazyt akis pirma teke girdet (cia tam, kad jei kartais tektu nuvalyt, tai nesusigadins makiazas), bet paciai man taip nepatogu (aisku jei kazkaip imantriai dazant akis, tai turbut galimybe susigadint didele).  ax.gif O ir paciam MAC meistrai taip nedazo....  ax.gif

As kasdien naudoju kad ir be makiazo SPF15 primer'i. Turejau dvi pamokas ir abejuose pira dazo akis, nesvarbu ar tai butu vakarinis makiazas at tai dieninis, kasdieninis.
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 08 04, 10:31)
KAIP MAC blizgiai?  bigsmile.gif

Lipnus, laiko gerai, spalvytes grazios ir kolkas nepastebejau, kad sausintu lupu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 08 04, 09:31)
KAIP MAC blizgiai?  bigsmile.gif

Labai geri. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 08 04, 14:49)
Lipnus, laiko gerai, spalvytes grazios ir kolkas nepastebejau, kad sausintu lupu.  thumbup.gif

ania? o kuris ten fainiausias? daug ten visokiu rusiu rolleyes.gif
ir spalva netu issirtinkti sunkoka, gal zinot kokia faina, nude-coral-peach tonu 4u.gif
Atsakyti