Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Zvirblis @ 2009 07 23, 07:04)
O kaip MAC skaistalai? Pudriniai. Susvaigau, kaip noriu vienos spalvos...  g.gif

geri, bent jau man laiko visa diena thumbup.gif
Atsakyti
Kokią skystą pudrą pudrą patartumėt riebiai odai? 4u.gif Nes kiek skaičiau tai Studio Fix nelabai riebiai odai tinka, labai daug kam ir spuogų atsiranda... Nors kai konsultantė užtepė, tai atrodė išties gražiai, tik pastebėjau, jog bizgesys ganėtinai greit išlenda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 07 24, 17:39)
Kokią skystą pudrą pudrą patartumėt riebiai odai? 4u.gif  Nes kiek skaičiau tai Studio Fix nelabai riebiai odai tinka, labai daug kam ir spuogų atsiranda... Nors kai konsultantė užtepė, tai atrodė išties gražiai, tik pastebėjau, jog bizgesys ganėtinai greit išlenda doh.gif

studio sculpt, studio tech arba mineraline foundation irgi netiks riebiai odai schmoll.gif
g.gif studio fix + blot powder manyciau, arba studio fix presuota gal daugiau, bet vistiek dienos begy teks pataisyt makiaza su blot powder, kuri bent jau man yra nereali thumbup.gif
Atsakyti
isbandziau siandien mineraline thumbup.gif
aprasiau daugiau apie ja mineralinej temoj biggrin.gif tik galiu pasirodyt kaip atrodo ant veiduko rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 07 25, 01:13)
studio sculpt, studio tech arba mineraline foundation irgi netiks riebiai odai schmoll.gif
g.gif studio fix + blot powder manyciau, arba studio fix presuota gal daugiau, bet vistiek dienos begy teks pataisyt makiaza su blot powder, kuri bent jau man yra nereali thumbup.gif

Supratau, tai visgi reiks tą išgirtą Studio Fix bandyti smile.gif Dėl mineralkės tai jau atradau labai gerą, manau ant viršaus būtų visai nieko su ja dar praeiti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 25, 18:49)
isbandziau siandien mineraline thumbup.gif
aprasiau daugiau apie ja mineralinej temoj biggrin.gif tik galiu pasirodyt kaip atrodo ant veiduko rolleyes.gif
user posted image

Spicas praziopsojau tave verysad.gif
bet svarbiausia kad patenkinta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Povila$ @ 2009 07 25, 21:02)
Supratau, tai visgi reiks tą išgirtą Studio Fix bandyti smile.gif  Dėl mineralkės tai jau atradau labai gerą, manau ant viršaus būtų visai nieko su ja dar praeiti.  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif tikrai siulyciau studio fix + gera makiazo pagrinda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _IRIS_: 26 liepos 2009 - 01:51
Gavau savo MAC mineralize skinfinish natural. Spalva emiau medium plius, vasarai kiek sviesoka, bet kadangi ji bus skirta makiazui pataisyt, tai per daug ir nesimatys. Nei kiek neabejoju, kad bus tikrai gera pudra thumbup.gif
Kadangi prie jos nebuvo jokio sepetelio, tai man toks klausimas iskilo: su kuo ja tepat? kempinele ar sepeteliu?
Atsakyti
Sveikos merginos,

Ar nebandet uzsisakineti tiesiai is www.maccosmetics.com ? Kiek zinau jei susidaro prekiu skaicius uz 60$ Shippingas nemokamas..
Atsakyti
QUOTE(My_Self @ 2009 07 27, 13:06)
Sveikos merginos,

Ar nebandet uzsisakineti tiesiai is www.maccosmetics.com ? Kiek zinau jei susidaro prekiu skaicius uz 60$ Shippingas nemokamas..

Man atrodo jie is ten i LT nesiuncia. g.gif
Atsakyti
Kaip gaila.. o is kur gauti tada? :/ reikia gal Ebejuje tarpininku ieskot?
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2009 07 27, 09:04)
Kadangi prie jos nebuvo jokio sepetelio, tai man toks klausimas iskilo: su kuo ja tepat? kempinele ar sepeteliu?

Galit pasibandyt ivairiais budais ir ziuret kaip jums smagiau. Ta prideta kempinele (ant kamstelio) gerai tepa, bet man smagiau su kabuki ar pudros sepeteliu.

QUOTE(My_Self @ 2009 07 27, 14:06)
Sveikos merginos,

Perkant virs 60$ siuntimas nemokamas tik JAV wink.gif I LT nesiuncia...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 27, 15:13)
Galit pasibandyt ivairiais budais ir ziuret kaip jums smagiau. Ta prideta kempinele (ant kamstelio) gerai tepa, bet man smagiau su kabuki ar pudros sepeteliu.

mes turbut ne apie ta pacia pudra kalbam. As pirkau stai tokia, o prie jos nebuvo jokios kempineles smile.gif dabar tepu su mazu kabuki sepeteliu, tai lyg ir nieko, graziai pasidengia. Tikriausiai reikes ir pasilikt prie jo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_diver: 27 liepos 2009 - 16:15