Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(shopingas @ 2009 07 22, 00:59)
Oho kokios nenormalios kainos  doh.gif Tada jau per tarpininke zymiai labiau apsimoka siustis.

nu zinokit man per tarpininke studio fix parsisiust kainavo brangiau, nei pirkau flagmane...
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 07 21, 22:34)
Esu pirkus Flagmane smile.gif tikrai originalai. Bet kainos uzkeltos. Uz blizgi mokejau 85 lt  4u.gif

Aciu! mirksiukas.gif

As nusipirkau sian seseliuka (labai reikejo 1 spalvos), tai jis man kainavo apie 54 lt (cia 20% nuolaida pritaikyta). Tik asortimentas nedidelis.
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 07 22, 09:48)
Aciu!  mirksiukas.gif

As nusipirkau sian seseliuka (labai reikejo 1 spalvos), tai jis man kainavo apie 54 lt (cia 20% nuolaida pritaikyta). Tik asortimentas nedidelis.

O kur cia taip brangiai pirkai g.gif , nes as uz seselius moku 11 eur, tiksliau be dezutes, o su dezute 14 eur
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 21, 18:57)
Gal netiksliai parasiau. Norejau pasakyt, kad kemsa pora, o tai, kad joje nera talko man patiko sudetimi. Butent bismutas ir kemsa...

taip, bismutas kemsa, ne talkas rolleyes.gif

QUOTE(Dovkyte @ 2009 07 21, 21:27)
o mac mineralinej yra bismuto? ax.gif

yra unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 07 22, 07:34-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2009 07 22, 07:34)
g.gif kaip keista, vede paskaita MAC artistai MAC'o salone

Tai gal taip ir tinka, bet as uzklausiau ju tik apie tuos 3 produktus, nes juos turiu, kitu Jusu isvardintu neturiu, tai man patare kaip is ju triju isgauti gera rezultata  verysad.gif

tai matyt patare kaip butent jums tiktu naudot, nes gi pas mus visas odos tipai/bukle/poreikiai ir siekiamas galutinis rezultatas skiriasi smile.gif
bet kalbant apie makiaza, o ypac skirta foto ir show, fantazija neturi ribu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _IRIS_: 22 liepos 2009 - 14:40
QUOTE(zogu @ 2009 07 22, 11:28)
O kur cia taip brangiai pirkai  g.gif , nes as uz seselius moku 11 eur, tiksliau be dezutes, o su dezute 14 eur

o kur perkate?
Atsakyti
Aš per tarpininkę užsakiau mineralinius šėšėlius, tai 54Lt berods gavosi g.gif
Čia už vieną spalvytę, tai nžn ar brangu, ar pigu, bet kaip už vieną atspalvį - nepigu manyčiau....
Bet kap žinia - geras daiktas niekad pigiai nekainuoja... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 07 22, 20:33)
Aš per tarpininkę užsakiau mineralinius šėšėlius, tai 54Lt berods gavosi  g.gif
Čia už vieną spalvytę, tai nžn ar brangu, ar pigu, bet kaip už vieną atspalvį - nepigu manyčiau....
Bet kap žinia - geras daiktas niekad pigiai nekainuoja...  biggrin.gif

MAC parduotuvej su dezute seseliukai po 14,50$, be dezutes 11$ (ir dar bent mano valstijoj 5% taxu yra) - tai su atsiuntimu, tarpininkes % taip ir gaunasi. Brangoka, kai verti i litus ir lygini su LT atlyginimais, bet va uzsienyje lyginant kaina $ su atlyginimu $, tai labai normali kaina. Nors man akytems netinka MAC seseliai verysad.gif Labai gaila, nes spalvu pasakisku yra...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 22, 23:47)
MAC parduotuvej su dezute seseliukai po 14,50$, be dezutes 11$ (ir dar bent mano valstijoj 5% taxu yra) - tai su atsiuntimu, tarpininkes % taip ir gaunasi. Brangoka, kai verti i litus ir lygini su LT atlyginimais, bet va uzsienyje lyginant kaina $ su atlyginimu $, tai labai normali kaina. Nors man akytems netinka MAC seseliai  verysad.gif Labai gaila, nes spalvu pasakisku yra...

Jo.... su mūsų lietuviškom algom nepigu, bet vistiek perkam, iš paskutiniųjų gražinamės biggrin.gif

O kodėl šešėliai netinka? Alergizuoja gal?
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 07 22, 23:48)
Jo.... su mūsų lietuviškom algom nepigu, bet vistiek perkam, iš paskutiniųjų gražinamės  biggrin.gif

O kodėl šešėliai netinka? Alergizuoja gal?

Nuverkia akys juos (kartais isvis asaru nebuna) - dingsta visa spalva per kokias 10min. doh.gif Ir ne vieni seseliai man taip, nepriklausomai su pagrindu ar be tepta. doh.gif Kolkas is naturaliu atrasus esu Cargo Plantlove, kurie tinka, o is paprastu Elizabeth Arden, Maybelline ir Ruby Rose kolkas geriausi. Nors tiesa sakant ir su siais pasitaiko nuverkt vienos akies krasteli (tai neisivaizduoju kas cia yra, kad tik viena akis ir tik vienas krastas)... ax.gif
Atsakyti
O kaip MAC skaistalai? Pudriniai. Susvaigau, kaip noriu vienos spalvos... g.gif
Atsakyti
Na va, pirmieji įspūdžiai pasipiešus su MAC šešėliais....
Spalvytė gaunasi labai neryški, tačiau blizga puikiai thumbup.gif Dengiasi lengvai, gražiai, tik ant veido kažkiek pribyra tų žėručių, bet čia ne problema.... rolleyes.gif
Žodžiu nuspręsta, dar imsiu ir kitokių spalvyčių thumbup.gif
Atsakyti