Sveikos, atejo mano Mineralize Skinfinish natural - esu patenkinta , naudoju EZ sepetely ir liuks
Man aiskino, kad skinfinish natural eian kartu su face & body foundation dienos metu.
Vakare geriausiai - Studio Fix foundation & powder su skinfinish natural
Eisiu i dar vienus MAC kursus kaip isgauti geriausia galutini rezultata naudojant MAC produkcija
Tiesa dar sake, kad face & body foundation negerai naudoti kartu su studio fix foundation & powder
QUOTE(shopingas @ 2009 07 20, 00:18)
Ne karta skaiciau, kad kai kam Bare Escentuals mineraline kemsa poras - joje rodos yra talko, o sitoje tik mica. Del to man ji patiko sudetimi, bet ziuresiu kaip naudosis.
man atrodo, kad oda sureaguoja ne i talka, o i bismuta, kuris yra b.e. pudroje
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 21, 18:48)
Gal netiksliai parasiau. Norejau pasakyt, kad kemsa pora, o tai, kad joje nera talko man patiko sudetimi. Butent bismutas ir kemsa...
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 21, 17:48)
o mac mineralinej yra bismuto?
sveikos, atsiprasau, jei jau buvo aptarta (dar visko nespejau perskaityt). noriu paklausti - ar Flagmane parduodami MAC'ai originalus? ar pirkot (girdejau, kad kainos nelabai...)? aciu
QUOTE(Zvirblis @ 2009 07 21, 21:36)
sveikos, atsiprasau, jei jau buvo aptarta (dar visko nespejau perskaityt). noriu paklausti - ar Flagmane parduodami MAC'ai originalus? ar pirkot (girdejau, kad kainos nelabai...)? aciu
Esu pirkus Flagmane tikrai originalai. Bet kainos uzkeltos. Uz blizgi mokejau 85 lt
QUOTE(NORIKA @ 2009 07 21, 10:14)
Aaaaa.... galvojau apie šėšėlius
O lūpų blisgis tai va toks: (ėmiau antrą spalvytę iš tų nurodytų).
http://www.maccosmet...PRODUCT_ID=4450
O lūpų blisgis tai va toks: (ėmiau antrą spalvytę iš tų nurodytų).
http://www.maccosmet...PRODUCT_ID=4450
tai cia is Sugarsweet kolekcijos, blizgesiukai bus labai lengvai pigmentuoti, tai jei norisi spalvos siulyciau rinktis is Color Craft
Papildyta:
+2009 07 21, 12:46-->
QUOTE(suilele @ 2009 07 21, 12:46)
Sveikos, atejo mano Mineralize Skinfinish natural - esu patenkinta , naudoju EZ sepetely ir liuks
Man aiskino, kad skinfinish natural eian kartu su face & body foundation dienos metu.
Eisiu i dar vienus MAC kursus kaip isgauti geriausia galutini rezultata naudojant MAC produkcija
Tiesa dar sake, kad face & body foundation negerai naudoti kartu su studio fix foundation & powder
oi kaip as noriu nesutikti su siais faktais ABSOLICIAI VISAIS
gal galima butu placiau kur ir kas vede?
na kad tinka face&bydy su MSF natural tai taip, bet taip pat kaip ir tinka su studio fix powder, blot powder, loose powder arba jei turit idealia odyte galima naudot ir viena, tik pamaskuot paakius (jei reikia)
vakare kad naudot tik studio fix powder + MSF natural, tai nesutinku jei norisi galima naudot studio fix foundation + studio fix powder, arba studio sculpt su blot powder, full coverage foundation + blot powder etc etc etc......
OBJECTION!! kodel? pati naudoju kaip buvo patarta MA ir priekaistu neturiu
TRuputi gal ne i tema, bet pasipasakosiu, nes piktoka esu... Truputi per sona apsipirkau MAC'e, tai nunesiau atgal skaistalus ir viena blizgi - pirkau is MAC stendo 'Saks 5th Avenue' parduotuvej (nes patingejau iki pacios MAC firmines nueit). Tai pradzioj prisoka tokia moterele (konsultante) ir klausia kuo gali padet, pasakau, kad noriu grazint, o ji nesupranta ka sakau, dar kartoju, kad grazint ('return'), o ji krato galva, kad nesupranta. Sako 'tourist' (nu ji taip isgirdo kad sakau ir ziuri kaip i trenkta) As bandau vel sakyt, kad pirkau kelis daiktus ir kai ka atnesiau atgal - o ji vel i mane ziuri... Galvoju sakes, pirma karta manes nesupranta Amerikoj - o atrodo taip stengiuosiu graziai kalbet Bet is uz kampo atejo kitas konsultantas, nes jis tai girdejo ka sakiau (supratau, kad ta bubule gal neprigirdi, nes ir jis jos kazko klause, tai neiskart sugebejo atsisukt ir pasakyt) Nu sako bandytu prekiu nepriimam, bet padarysiu isimti. As jau stoviu, laukiu kol jis viska i kompa suves, o jis taip pasisuka ir sako, kad gal ateiciau kita karta kai menedzere bus, nes jis negali priimt Nu ka, galvoju pati kvaila - bus pamoka kitam kartui, nu bet nuejau iki firmines parduotuves, ten iskart suprato ko noriu ( ) ir be problemu pasikeiciau i kitus daiktelius.
Yra, bet kazkur apie viduri sudeties (pvz BE bismutas antru smuiku groja)...
Oho kokios nenormalios kainos Tada jau per tarpininke zymiai labiau apsimoka siustis.
QUOTE(Dovkyte @ 2009 07 21, 21:27)
o mac mineralinej yra bismuto?
Yra, bet kazkur apie viduri sudeties (pvz BE bismutas antru smuiku groja)...
QUOTE(lisik @ 2009 07 21, 23:34)
Esu pirkus Flagmane tikrai originalai. Bet kainos uzkeltos. Uz blizgi mokejau 85 lt
Oho kokios nenormalios kainos Tada jau per tarpininke zymiai labiau apsimoka siustis.
Papirkau siandien svelnu makiazo valikli (specialiai norejau kazko vandeniui atspariam tusui), tai katik pasibandziau namie - man grauzia aplink akis, bet po to nuvalau toniku ir viskas ok Dabar MAC puslapyje apie ji skaitau, tai raso, kad nereikia nuplaut, o ant buteliuko raso, kad nuplaut.
QUOTE(shopingas @ 2009 07 22, 00:22)
Papirkau siandien svelnu makiazo valikli (specialiai norejau kazko vandeniui atspariam tusui), tai katik pasibandziau namie - man grauzia aplink akis, bet po to nuvalau toniku ir viskas ok Dabar MAC puslapyje apie ji skaitau, tai raso, kad nereikia nuplaut, o ant buteliuko raso, kad nuplaut.
o paskui nezinai kuo tiket
bet manau naudociau taip kaip man geriau
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 07 22, 03:47)
Tai as vistiek po to prausiu veida, tai jokio skirtumo kaip reikia teisingai naudot - blogiau turbut nebus. O ir jei neprausciau veido, tai jis man tik nuvalius grauzia aplink akis, tai tenka dar kokiu toniku pavalyt.
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 07 22, 01:49)
tai cia is Sugarsweet kolekcijos, blizgesiukai bus labai lengvai pigmentuoti, tai jei norisi spalvos siulyciau rinktis is Color Craft
Papildyta:
na kad tinka face&bydy su MSF natural tai taip, bet taip pat kaip ir tinka su studio fix powder, blot powder, loose powder arba jei turit idealia odyte galima naudot ir viena, tik pamaskuot paakius (jei reikia)
vakare kad naudot tik studio fix powder + MSF natural, tai nesutinku jei norisi galima naudot studio fix foundation + studio fix powder, arba studio sculpt su blot powder, full coverage foundation + blot powder etc etc etc......
Papildyta:
kaip keista, vede paskaita MAC artistai MAC'o salone
Tai gal taip ir tinka, bet as uzklausiau ju tik apie tuos 3 produktus, nes juos turiu, kitu Jusu isvardintu neturiu, tai man patare kaip is ju triju isgauti gera rezultata