Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(<aries> @ 2009 07 17, 09:48)
Sveikos mamytes,

gal kas naudojot ir galit parasyti atsiliepimu apie sia pudryte Mineralize Satinfinish SPF 15 Foundation?
user posted image

si pudryte suteikia labai naturalu efekta, dewy look, light to medium buildable coverage, bet gaila netiks riebiai ar linkusiai i riebuma odai, nes jau po keletos valandu nuplaukia verysad.gif o labai gaila, nes siaip jos suteikiamas efektas man bent jau labiausiai patiko is VISU mac pudryciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 06 spalio 2009 - 17:48
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 07 17, 14:04)
si pudryte suteikia labai naturalu efekta, dewy look, light to medium buildable coverage, bet gaila netiks riebiai ar linkusiai i riebuma odai, nes jau po keletos valandu nuplaukia verysad.gif o labai gaila, nes siaip jos suteikiamas efektas man bent jau labiausiai patiko is VISU mac pudryciu!

manoji oda tikrai ne riebi, daugiau sausoka tokia, dehydratuota unsure.gif tai man tiktu?

--------
Redaguota moderatoriaus: ištrintas komercinis pasiūlymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 06 spalio 2009 - 17:49
Na va ir as nusipirkau isgirta M.A.C mineraline pudra. Dengiasi labai graziai, tik as naudoju sepeteli vietoj tos kempineles, gerai laikosi, visiskai nesijaucia ant veido kad buciau ka uzsitepus smile.gif . Tik po savaites naudojimo pastebejau , kad eme listi spuogeliai, ar gali buti kad ji poras kemsa g.gif , nes jokiu kitokiu priemoniu nepakeiciau
Atsakyti
QUOTE(zogu @ 2009 07 17, 17:05)
Na va ir as nusipirkau isgirta M.A.C mineraline pudra. Dengiasi labai graziai, tik as naudoju sepeteli vietoj tos kempineles, gerai laikosi, visiskai nesijaucia ant veido kad buciau ka uzsitepus smile.gif . Tik po savaites naudojimo pastebejau , kad eme listi spuogeliai, ar gali buti kad ji poras kemsa g.gif , nes jokiu kitokiu priemoniu nepakeiciau

kokios kempineles? blink.gif
doh.gif tik dabar daejo kad kalba turbut apie sita eina
user posted image ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 07 17, 18:20)
kokios kempineles? blink.gif
doh.gif tik dabar daejo kad kalba turbut apie sita eina
user posted image ar ne? g.gif

Aha sita kempinele, o tu pudra ja tepiesi ar sepeteliu, ir kaip tau ar nekempsa poru?
Atsakyti
QUOTE(zogu @ 2009 07 18, 08:35)
Aha sita kempinele, o tu pudra ja tepiesi ar sepeteliu, ir kaip tau ar nekempsa poru?

pas mane ne sita, as turiu presuota, bet manau is principo cia turetu but tas pats produktas, tik kita forma. ne, man poru nekemsa schmoll.gif gal esat alergiska kuriai nors is sudetiniu daliu, nes kiek girdejau nemazai zmoniu turi reakcija talkui ir micai, kuriu kaip zinia yra mineralines sudetyje g.gif
Atsakyti
As siandien prasiejau pro MAC stenda parduotuveje - nugriebiau kelis daiktelius, bet jauciu rytoj pora nesiu atgal, nes kazkaip nebepatinka vieno blizgio spalvyte ir skaistalu atspalvis ne toks, kokio noriu.... O siaip atradau tokia blizgio spalvyte, kuri man labai tinka, patinka ir kurios niekur neuztikus buvau (tik Maybelline turejo tokia, bet tos serijos lupu blizgiu nebera prekyboje). wub.gif Ir prigriebiau mineraline biria pudryte. thumbup.gif Ziuresiu kaip rytoj pasidengs ji man ir ka tada galvosiu.

QUOTE(_IRIS_ @ 2009 07 18, 11:54)
...nes kiek girdejau nemazai zmoniu turi reakcija talkui ir micai, kuriu kaip zinia yra mineralines sudetyje g.gif

Ne karta skaiciau, kad kai kam Bare Escentuals mineraline kemsa poras - joje rodos yra talko, o sitoje tik mica. Del to man ji patiko sudetimi, bet ziuresiu kaip naudosis.
Atsakyti
O aš ant dienų jau laukiu mineralinių šėšėlių rolleyes.gif
O dabar užsisakiau trispalvį blizgį lūpom, klausinėjau temoj klausinėjau apie jį, bet neatsirado galinčių papasakot apie jį, tai pati išbandyt nusprendžiau ir nebereiks klausinėt thumbup.gif Žiūrėsiu kaip jis man pasirodys - vertas dėmesio ar ne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 07 20, 17:55)
O aš ant dienų jau laukiu mineralinių šėšėlių  rolleyes.gif
O dabar užsisakiau trispalvį blizgį lūpom, klausinėjau temoj klausinėjau apie jį, bet neatsirado galinčių papasakot apie jį, tai pati išbandyt nusprendžiau ir nebereiks klausinėt  thumbup.gif  Žiūrėsiu kaip jis man pasirodys - vertas dėmesio ar ne  tongue.gif

kuria spalvyte emet? cia is naujos Color Craft kolekcijos ar is ankstesnes Sugarsweet?
Atsakyti
Spalvyte Family Silver
http://www.maccosmet...PRODUCT_ID=3625
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 07 20, 19:49)

as apie blizgesi klausiau ax.gif
Atsakyti
Aaaaa.... biggrin.gif galvojau apie šėšėlius rolleyes.gif
O lūpų blisgis tai va toks: (ėmiau antrą spalvytę iš tų nurodytų).
http://www.maccosmet...PRODUCT_ID=4450
Atsakyti