Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

esu uzsisakius mineralize/natural pudra (mineraline) beja, kur IRIS rekomendavo biggrin.gif laukiu nesulaukiu kada atvyks rolleyes.gif
Atsakyti
O aš laukiu mineralinių šėšėlių thumbup.gif

Beje ar matėt šiandien per TV apie naująją prezidentę filmą? Ten rodė, kaip ją grimuoja prieš fotosesiją ir kosmetologė darbavosi MAC kosmetika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 12, 19:09)
esu uzsisakius mineralize/natural pudra (mineraline) beja, kur IRIS rekomendavo biggrin.gif  laukiu nesulaukiu kada atvyks rolleyes.gif

as irgi sito slaukiu bigsmile.gif youtube prisiziurejau kaip visiem ji patinka ax.gif dar laukiu studio finish maskuoklio ir seseliuku espresso ir omega spalvyciu ax.gif taip laukiu kad jau nebegaliu biggrin.gif o kokia spalvyte emei mineralize skinfinish natural pudryciu? :ax:ir ar tamsi ar sviesi tavo odyte? man tai dar labai reikia lupdazio kokiois mac,bet taip sunku internetu spalvyte atsirinkti doh.gif galetu pas mus mac prekiauti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovkyte: 12 liepos 2009 - 20:52
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 07 11, 21:56)
drinks_cheers.gif man irgi nekyla spuogeliai (tfu tfu tfu biggrin.gif ), irgi manau kad del primer'io, turiu prep&prime thumbup.gif koki pati naudojat?

As naudoju Prep + Prime Face Protect Protection Visage SPF 50 thumbup.gif

O Jus kokia naudojat?
Atsakyti
smile.gif+2009 07 13, 07:47-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2009 07 13, 07:47)
As naudoju Prep + Prime Face Protect Protection Visage SPF 50  thumbup.gif

O Jus kokia naudojat?

pas mane be spf, nes kai pirkau jie deja anos neturejo verysad.gif kai pabaigsiu butinai reikes isbandyt jusu turima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 07 13, 21:15)
pas mane be spf, nes kai pirkau jie deja anos neturejo verysad.gif kai pabaigsiu butinai reikes isbandyt jusu turima biggrin.gif

As SPF is be makiazo naudoju, man jis patinka blush2.gif jau antra baigineju smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 07 13, 09:47-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2009 07 13, 09:47)
As naudoju Prep + Prime Face Protect Protection Visage SPF 50  thumbup.gif

Bet kokia stipri apsuga - net SPF50 blink.gif Kam ji tokia reikalinga g.gif
Man tai kuo didesnis SPF, tuo labiau veidą riebina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 07 14, 11:44)
Bet kokia stipri apsuga - net SPF50  blink.gif  Kam ji tokia reikalinga  g.gif 
Man tai kuo  didesnis SPF, tuo labiau veidą riebina  unsure.gif

Atvirai pasakius tai nera didele bunant prie vandenyno, naudojau ji, bet vistiek truputely nudegiau veida. Pagalvojau o kas butu buve be jo g.gif ar su mazesniu SPF g.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 07 14, 11:44)
Bet kokia stipri apsuga - net SPF50  blink.gif  Kam ji tokia reikalinga  g.gif 
Man tai kuo  didesnis SPF, tuo labiau veidą riebina  unsure.gif

Riebumas neturetu but nuo spf priklausomas. O apsauga cia labai normali - kasdienai rekomenduojama veidui priemones su spf30 naudot, nors dazniausiai kosmetikos gamintojai kremus daro su spf15. ax.gif O siaip juk spf skaicius parodo, kiek galima but sauleje, bet net ir spf100 neapsaugo 100% nuo visu pavoju (jei spf100 butu tepama tokiu kiekiu, kokiu rekomenduojama, tai apsaugo 99%). Beje, rekomenduojama visada naudot aukstesni spf, nes mes tiek neuztepam produkto, kiek jo reikia realiai, tai ir apsauga nesigauna tokia, kokia parasyta - o ir reiketu per diena kartot apsaugos tepima kas kelias valandas (bet manau ta mazai kas daro, nes ant veido su makiazu juk netepsi - na bet tada gera iseitis birios pudros sepetelyje su spf).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 14, 15:38)
Riebumas neturetu but nuo spf priklausomas. O apsauga cia labai normali - kasdienai rekomenduojama veidui priemones su spf30 naudot, nors dazniausiai kosmetikos gamintojai kremus daro su spf15.  ax.gif O siaip juk spf skaicius parodo, kiek galima but sauleje, bet net ir spf100 neapsaugo 100% nuo visu pavoju (jei spf100 butu tepama tokiu kiekiu, kokiu rekomenduojama, tai apsaugo 99%). Beje, rekomenduojama visada naudot aukstesni spf, nes mes tiek neuztepam produkto, kiek jo reikia realiai, tai ir apsauga nesigauna tokia, kokia parasyta - o ir reiketu per diena kartot apsaugos tepima kas kelias valandas (bet manau ta mazai kas daro, nes ant veido su makiazu juk netepsi - na bet tada gera iseitis birios pudros sepetelyje su spf).

Dekui uz issamu atsakyma :)As ne darau kas dien makiazo, tai SPF50 tepuosi kiekviena diena po 2-3 kartus smile.gif, o kai reikia naudoju ji kaip makiazo pagrinda smile.gif
Atsakyti
Nu va uzisakiau mineralize skinfinish nartural medium spalvyte - labai laukiu turetu ryt ateiti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

gal kas naudojot ir galit parasyti atsiliepimu apie sia pudryte Mineralize Satinfinish SPF 15 Foundation?
user posted image

---------
Redaguota moderatoriaus: ištrintas komercinis pasūlymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 06 spalio 2009 - 17:47