Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(S@V@N@ @ 2008 12 09, 11:56)
O kur jus perkat tą kosmetiką? blush2.gif

internetinėse parduotuvėse per tarpininkes, SM išparduotuvėj kartais ką nors pasiūlo smile.gif yra Vilniuj kazkuriam P/C, Flagmane blush2.gif tik aišku žymiai brangiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 09, 15:00)
internetinėse parduotuvėse per tarpininkes, SM išparduotuvėj kartais ką nors pasiūlo  smile.gif  yra Vilniuj kazkuriam P/C, Flagmane  blush2.gif tik aišku žymiai brangiau  smile.gif

о kaip asortimentas tame flagmane, ką ten galima nusipirkti? gal kas buvo ir prisimena bigsmile.gif ir ar žymiai brangiau? manau kad ir testerių ten nėr g.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGirl @ 2008 12 09, 15:35)
о kaip asortimentas tame flagmane, ką ten galima nusipirkti? gal kas buvo ir prisimena  bigsmile.gif  ir ar žymiai brangiau? manau kad ir testerių ten nėr  g.gif

buti buvau, bet manau asortimentas per ta laika pasikeite arba ne rolleyes.gif
kelios pudros, keli seseliai ir keli blizgesiai lupoms, jokiu testeriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 12 09, 17:00)
buti buvau, bet manau asortimentas per ta laika pasikeite arba ne rolleyes.gif
kelios pudros, keli seseliai ir keli blizgesiai lupoms, jokiu testeriu  doh.gif

Ačiū 4u.gif ar tik Flagmane yra mak'o ar dar kokiam nors salone? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGirl @ 2008 12 09, 17:21)
Ačiū  4u.gif  ar tik Flagmane yra mak'o ar dar kokiam nors salone?  blush2.gif

tik flagmann ir tai man regis nelegaliai prekiauja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE("Bond Girl 007" @ 2008 12 10, 15:18)
Labai grazus, o kur tokiu galima nusipirkti??? as noreciau. smile.gif

visagalis ebay biggrin.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif nurodykite svetaine per tarpininkus SM kad galeciau uzsisakyti seselius ebay?nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 12 10, 15:43)
laba diena 4u.gif nurodykite svetaine per tarpininkus SM kad galeciau uzsisakyti seselius ebay?nerandu blush2.gif

Tarpininkes nelabai sutinka pirkti is ebayaus. Jios perka ir internet parduotuviu. O is ebayaus gali pati nusipirkti, susitark su pardaveju, tau atsius i LT.
Atsakyti
Buvau neseniai Flagmane, tai buvo nemažai šešėlių, ir naujų blizgių trispalvių ir vienspalvių, atseit naujai atvežta. Klausiau kainos, bet velnias, nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2008 12 10, 16:43)

yra tema - pacios perkam ebay va cia My Webpage

QUOTE(Kašariukė @ 2008 12 10, 17:32)
Buvau neseniai Flagmane, tai buvo nemažai šešėlių, ir naujų blizgių trispalvių ir vienspalvių, atseit naujai atvežta. Klausiau kainos, bet velnias, nepamenu.

kainos tikriausiai nerealios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 10 gruodžio 2008 - 16:41
Dabar ziurejau seselius MAC per ebay tai ten jie is Kinijos wink.gif $30 jus galvojat kad tai originalas???
Man atrodo kad cia fufliakas, nes kaip buvau londone tai MAC seseliai zymiai brangiau kainavo ir pagaminti turi buti man rodos USA?
Atsakyti
QUOTE("Bond Girl 007" @ 2008 12 11, 13:11)
Dabar ziurejau seselius MAC per ebay tai ten jie is Kinijos  wink.gif $30  jus galvojat kad tai originalas???
Man atrodo kad cia fufliakas, nes kaip buvau londone tai MAC seseliai zymiai brangiau kainavo ir pagaminti turi buti man rodos USA?

Visu pirma jai jau taip spresti tai ne USA gamybos salis o Canada. Nes MAC Canados firma. biggrin.gif
O Gamina juos ir Kinijoje ir Japonijoje ir dar kazkus, jau neatsimenu. O del kainos tai irgi gincitinas dalykas. Juk musu kvepalu ar kosmetikos isparduotuvei (SM) irgi parduoda originalius naujus dalykus pigiau nei parduotuvese. Ebayjuje reik daug i ka atkreipt demesi kai perki. Bet tai galetu paaiskinti merginos kurios perka ten, as tai niekad dar nepirkau. ax.gif
Atsakyti