Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(AZURA @ 2009 06 30, 18:56)
Kodel nepatiko?

Kaip Studio Finish, gal kas turit ?

is kart po pirmo pasitepimo nepatiko kaip oda atrodo.
Finish nebandziau

Select cover irgi nepatiko, tai isigijau YSL - puikus.

Siaip naudoju viska is MAC'o isskyrus tusa bei maskuojanti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 06 21, 19:53)
keliu tema 4u.gif
ir tuo paciu noriu pagirti Mineralize Skinfinish Natural - mineraline presuota pudryte kuri tinkama naudoti ir kaip fiksuojanti pudra ir vietoj makiazo pagrindo, ir kas man labiausiai patinka kad galima isimest i kosmetine ir bet kuriuo metu pakoreguot makiaza, nes su biriomis tai tikras vargas doh.gif bent jau man rolleyes.gif atrodo laaaabai naturaliai, ko ir norisi  wub.gif vasara

as irgi sita uzsisakiau ax.gif o jums ji poru nekemsa? ax.gif man tai labai aktualu rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Užsisakiau ir aš mineralinę, bet kol padarė užsakymą - nebeliko medium spalvos verysad.gif
Lauksiu dabar kol vėl atsiras.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 07 07, 19:35)
Užsisakiau ir aš mineralinę, bet kol padarė užsakymą - nebeliko medium spalvos  verysad.gif
Lauksiu dabar kol vėl atsiras.... rolleyes.gif

man rodos jau kelinta diena nebera medium spalvytes,as masciau ja pirkti,bet po to apsigalvojau,nes cia paskaiciau,kad medium truputi i rausvuma,o medium plus grynui rusva,be rausvo atspalvio ax.gif
Atsakyti
O ka manote apie Studio Fix?

Kol kas jis man patiko, naudoju dar neseniai bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 07 08, 13:56-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2009 07 08, 13:56)
O ka manote apie Studio Fix?

Kol kas jis man patiko, naudoju dar neseniai  bigsmile.gif

man tai ji is tikruju nereali pudra,puikiai maskuoja,lb naturaliai atrodo(buvau atitaikius lb gerai spalvyte),tik vat vienas didziausias minusas del ko jos nebeperku ir nepirksiu kad siaubingai kemsa poras doh.gif jei vakare paistepdavau tai kita diena spuogu pridygdavo ojojoj kiek. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 07 08, 16:38)
man tai ji is tikruju nereali pudra,puikiai maskuoja,lb naturaliai atrodo(buvau atitaikius lb gerai spalvyte),tik vat vienas didziausias minusas del ko jos nebeperku ir nepirksiu kad siaubingai kemsa poras doh.gif jei vakare paistepdavau tai kita diena spuogu pridygdavo ojojoj kiek. doh.gif

kaip keista, pas maen nieko panasaus.

Gal del to kad primer tepu pries tepant bet kokia pudra / powderi g.gif
Atsakyti
Ziurekit ka radau, taip keista, as sakyciau kad tikrai neoroginalas... bet braskese? g.gif
http://us.strawberry...d/57513/#DETAIL
Atsakyti
O kodėl manai kad neoriginalas? Bet kaina tai normali, nes kiekis mažutis, tik 2gramai unsure.gif
Bet blizga tai gražiai įtariu, nes jau foto žėručiai matos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 07 11, 11:49)
Ziurekit ka radau, taip keista, as sakyciau kad tikrai neoroginalas... bet braskese? g.gif
http://us.strawberry...d/57513/#DETAIL[/url]

Nemanau, kad Braskese butu neoriginalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 07 11, 14:09)
Nemanau, kad Braskese butu neoriginalu g.gif

As irgi nemanau, tuo labiau kad pagooglinus tai maciau tokius ir kituose internet parduotuvese. Bet va jai SM isparduotuveje pamatyciau tai tikrai pamanyciau kad fufliakas biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 07 08, 15:34-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2009 07 08, 15:34)
kaip keista, pas maen nieko panasaus.

Gal del to kad primer tepu pries tepant bet kokia pudra / powderi  g.gif

drinks_cheers.gif man irgi nekyla spuogeliai (tfu tfu tfu biggrin.gif ), irgi manau kad del primer'io, turiu prep&prime thumbup.gif koki pati naudojat?
Atsakyti