keliu tema
ir tuo paciu noriu pagirti Mineralize Skinfinish Natural - mineraline presuota pudryte kuri tinkama naudoti ir kaip fiksuojanti pudra ir vietoj makiazo pagrindo, ir kas man labiausiai patinka kad galima isimest i kosmetine ir bet kuriuo metu pakoreguot makiaza, nes su biriomis tai tikras vargas bent jau man atrodo laaaabai naturaliai, ko ir norisi vasara
man rodos jau kelinta diena nebera medium spalvytes,as masciau ja pirkti,bet po to apsigalvojau,nes cia paskaiciau,kad medium truputi i rausvuma,o medium plus grynui rusva,be rausvo atspalvio
man tai ji is tikruju nereali pudra,puikiai maskuoja,lb naturaliai atrodo(buvau atitaikius lb gerai spalvyte),tik vat vienas didziausias minusas del ko jos nebeperku ir nepirksiu kad siaubingai kemsa poras jei vakare paistepdavau tai kita diena spuogu pridygdavo ojojoj kiek.
man tai ji is tikruju nereali pudra,puikiai maskuoja,lb naturaliai atrodo(buvau atitaikius lb gerai spalvyte),tik vat vienas didziausias minusas del ko jos nebeperku ir nepirksiu kad siaubingai kemsa poras jei vakare paistepdavau tai kita diena spuogu pridygdavo ojojoj kiek.
As irgi nemanau, tuo labiau kad pagooglinus tai maciau tokius ir kituose internet parduotuvese. Bet va jai SM isparduotuveje pamatyciau tai tikrai pamanyciau kad fufliakas