Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Sky_diver @ 2009 06 25, 07:28)
Sviesios odos. Na vasara aisku kiek tamsesne smile.gif Nei MAC, nei Dior pudros nenaudoju  ax.gif turiu chanel 30 numeri, bet siuo metu naudoju Bare escentuals. Ziema fairy light atspalvis, o dabar - medium beige smile.gif
Man visiskai netinka bet kokie rausvi atspalviai, nes oda linkusi i raudonuma, taip pat ir gelsvi.

tai vasarai siulyciau tik medium plus, ir jis tikrai i rusvuma be jokiu gelsvu ar rausvu tonu thumbup.gif
Atsakyti
noriu pagirti Face and Body foundation thumbup.gif kaip as jos anksciau neatradau rolleyes.gif kaip naturaliai atrodo wub.gif , tinka veidui, dekolte....kur einant sulygint ar suteikt lygia spalva peciams ar kojoms, oda atrodo kaip is zurnalo thumbup.gif mano nauja meile wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 06 26, 22:12)
noriu pagirti Face and Body foundation thumbup.gif kaip as jos anksciau neatradau rolleyes.gif kaip naturaliai atrodo wub.gif , tinka veidui, dekolte....kur einant sulygint ar suteikt lygia spalva peciams ar kojoms, oda atrodo kaip is zurnalo thumbup.gif mano nauja meile wub.gif

Gal nuorodėlę būt galima ax.gif

Aš šiandien užsisakiau mineralinius dviejų spalvų šėšėlius ir prespudrą mineralinę, žiūrėsiu kas gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 06 26, 20:16)
Gal nuorodėlę būt galima  ax.gif

Aš šiandien užsisakiau mineralinius dviejų spalvų šėšėlius ir prespudrą mineralinę, žiūrėsiu kas gausis  biggrin.gif

va cia

kokia spalvyte emet mineralines?
Atsakyti
Ačiū, aišku jau užsimaniau tos pudros visam kūnui doh.gif biggrin.gif
Mineralinės jamiau MEDIUM, tikiuos nebūsiu nusigrybavus biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip rašo, kad ji maskuoja lengvai g.gif
Bet manau dienai pakaks, o vakarui manau galima dėt ir ant krempudros ją unsure.gif
Atsakyti
Turiu štai tokius MAC skaistalus http://www.allcosmet...leasureful.html Labai patinka, nors pradžioj nemokėjau naudotis kreminiais ax.gif
Na o MAC yra mano mėgstamiausias kosmetikos gamintojas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 06 27, 09:51)
Šiaip rašo, kad ji maskuoja lengvai  g.gif 
Bet manau dienai pakaks, o vakarui manau galima dėt ir ant krempudros ją  unsure.gif

as jau issizadejau mac fluidiniu pudru schmoll.gif ypac po studio fix.
Papildyta:
QUOTE(Gretušiukas @ 2009 06 27, 09:55)
Labai patinka, nors pradžioj nemokėjau naudotis kreminiais ax.gif
Na o MAC yra mano mėgstamiausias kosmetikos gamintojas wub.gif

kiek zinau, tai kreminius skaistalus geriausiai tepti ant krempudros, as diena dazniausiai mneraline naudoju, tai nelabai graziai gultusi g.gif
Atsakyti
Na kreminę naudoju iš Givenchy, tai labai patenkinta esu, labai.... wub.gif
O kas negerai su studio fix, kažkaip vis apie ją pamastau, ar nereiktų išbandyt.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 06 27, 10:00)
O kas negerai su studio fix, kažkaip vis apie ją pamastau, ar nereiktų išbandyt.... g.gif

labai poras kemsa, jeigu naudoji kasdien bash.gifi
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 27, 10:03)

ir dar labai smirda.
As kaip nestuke.gif negaliu jos is viso naudot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 27, 10:03)

QUOTE(addicted @ 2009 06 27, 10:13)
ir dar labai smirda.
As kaip  nestuke.gif negaliu jos is viso naudot  biggrin.gif

g.gif Susigluminau unsure.gif
Na aš kasdien nenaudoju pudros tai tikrai, o nosis pas mane vienaip ar kitaip užsikimšusiom porom lotuliukas.gif Bet jei naudot tą pudrą kelis kart per savaitę, tai gal nebus tokia bloga ji ir pikta biggrin.gif
O kaip ji maskuoja, ar pakankamai, ar tokia lengviau maskuojanti yra???
Atsakyti