Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Eirea @ 2009 06 22, 13:22)
Sweikutes,

as jau senokai naudoju Mac kosmetika...dabar neseniai uzsipildziau, nes sesuo buvo Londone...
naudoju MAC Studio Fix NC25, tai man visai ji nebloga...kasdiena jos netepu, nebent koks rimtas susitikimas...
kiekviena diena naudoju Mineralize Skinfinish Natural (light medium)
ziauriai patenkinta esu antakiu seseliais...tiesiog nebedazau as ju chemiskai...
dar paprasiau, kad nupirktu antakiu geli, bet pardaveja susimaisiusi dave (clear-permatoma), tai man jis netinka, nes reikia man spalvos(cia toms, kuriu tamsus antakiai, bet reikia kad butu tvarkingi)...
nusipirkau ir tusa...bet dar nebandziau sad.gif

As naudoju bespalvi antakiu geli, man tai jis labai geras. Kadangi turiu tamsius antakius tai kaip tik butent bespalvis. Jai sugalvosi ji pardavineti parasik man i AZ kaina, gal nupirksiu ji is taves. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 06 22, 19:42)
As naudoju bespalvi antakiu geli, man tai jis labai geras. Kadangi turiu tamsius antakius tai kaip tik butent bespalvis. Jai sugalvosi ji pardavineti parasik man i AZ kaina, gal nupirksiu ji is taves. mirksiukas.gif

Sveikute, gal galetum parodyti kaip tas bespalvis atrodo? g.gif
Atsakyti
Va kaip. Paprastas bespalvis gelis, bet labai gerai sutvirtina plaukelius.
user posted image

Atsakyti
Gla turi kokiu atsiliepimu apie make-up remover? arba seselius?
Atsakyti
smile.gif+2009 06 23, 09:41-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2009 06 23, 09:41)
Gla turi kokiu atsiliepimu apie make-up remover? arba seselius?

Seseliai tai labai geri. O make-up remover tai nebandziau.
Atsakyti
Mergaites,ar kuri nors naudojate skaistalus Grand Duo? Matau jog uzsienio forumose labai visiems patinka Love Rock spalvyte,vis gundausi. Gal kuri turite kad ir kitos spalvos ar verti jie demesio? Nes kiek paskaiciau kaina ganetinai nemaza uz labai kuklu kieki - 3.2 g. Beje gal kuri turite Dainty spalvos skaistalus? Nes man reikia labiau i ruzavuma, bet gal sitie labiau i persiko spalvyte sunku is tu nuotrauku internete ka ir suprast biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnulia: 23 birželio 2009 - 10:44
Turiu Moon river, toks šaltas pink atspalvis, nes man šilti oranžiniai-persikiniai netinka. Tik man tas 3,2 g tai atrodo visam gyvenimui biggrin.gif Nes kiek naudojau, tai kaip ant EZ, net nesimato, kad naudota.
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2009 06 22, 12:03)
Man kaip tik reikia tokios, kad galeciau isimest i rankinuka ir bet kada pasipudruoti. Kadangi pati naudoju mineraline (biria), tai sita turetu but labai neblogas variantas dienos metu pasitaisyt makiaza smile.gif
IRIS, kokia spalva turi?

turiu light medium ir medium plus, pastaroji pora tonu tamsesne, bet kadangi kartais naudoju savaimini tai labai spalvyte tinka, nes medium truputi kaip ir i rausvuma. o siaip galiu pasakyt kad spalvytes prisitaik prie odos thumbup.gif myliu sias pudrytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 06 23, 13:29)
turiu light medium ir medium plus, pastaroji pora tonu tamsesne, bet kadangi kartais naudoju savaimini tai labai spalvyte tinka, nes medium truputi kaip ir i rausvuma. o siaip galiu pasakyt kad spalvytes prisitaik prie odos thumbup.gif myliu sias pudrytes wub.gif

As kaip tik ir renkuosi tarp situ dvieju spalvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2009 06 23, 12:39)
As kaip tik ir renkuosi tarp situ dvieju spalvu smile.gif

o pati ar sviesios odos ar truputi tamsesne esi? koki nr pvz is MAC ar Dior naudoji?
Atsakyti
Be reikalo siandien pro MAC praejau biggrin.gif Uzmaciau ju kvepaliukus, aisku pauostyt prireike, o dabar ir 2 is ju man laabai reikia.... Vos nenusipirkau, bet kazkaip susilaikiau ir ismoviau is parduotuves kol nepersigalvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 06 25, 00:24)
o pati ar sviesios odos ar truputi tamsesne esi? koki nr pvz is MAC ar Dior naudoji?

Sviesios odos. Na vasara aisku kiek tamsesne smile.gif Nei MAC, nei Dior pudros nenaudoju ax.gif turiu chanel 30 numeri, bet siuo metu naudoju Bare escentuals. Ziema fairy light atspalvis, o dabar - medium beige smile.gif
Man visiskai netinka bet kokie rausvi atspalviai, nes oda linkusi i raudonuma, taip pat ir gelsvi.
Atsakyti