Sveikos,Mac megejos o gal kuri turejote toki blizgala?kaip jis atrodo?ar verta uzsisakyt?daug blizguciu,ar zeri ant lupu?Aciu
QUOTE(kyska513 @ 2009 05 19, 02:05)
Sveikos,Mac megejos o gal kuri turejote toki blizgala?kaip jis atrodo?ar verta uzsisakyt?daug blizguciu,ar zeri ant lupu?Aciu
gal pades sis video http://www.youtube.c...h?v=LrsAm-kdU2s
QUOTE(HoTea @ 2009 04 09, 10:40)
Nu cia jau aisku kiekvienam skirtingai atrodo. Laukiu nauju MAC pigmentu. Sese uzsake ivairiu spalvu tik 5 zlotai vieneto kaina...
QUOTE(mijukas @ 2009 04 13, 16:52)
As irgi vos neuzsiroviau ant tu pigmentu po 5 zlotus, viene forumiete buvo idejus nuoroda kosmetikos isparduotuveje, lenku forume, pasigilinus isskaiciau kad tie pigmentai originalus, tik ten ne visa dezute o mergina atpila ju labai maza kieki, tik nesupratau i kokia tara
O aš va užsiroviau ant tų lenkiškų pigmentų, tik jau nusiteikus buvau, kad gali būt ne originalai Iškart kaina pakirto, lyginant su tikra MAC kosmetika....
Bet vistiek nutariau pabandyt ir užsisakiau 5spalvytes, šeštą gavau dovanų.
Reziume: tepėsi neblogai, laikėsi neblogai, blizgesio man šarkai buvo mažai, o ir kiekis mirk iš juoko Atpylė jie 1gr pigmentukų, na kaip sakant toks kiekis bus per kokius 4-5 tepimus ir sunaudotas O tara tai buvo tokie plastikiniai trikampiniai "buteliukai" su kamštuku, tikrai sandariai užsispaudžia
Na tikrųjų MAC pigmentų nesu bandžius, todėl palygint negaliu Bet antrą kart būtent tų lenkiškų - nepirkčiau Jei pirkt - tai tik iš jų internetinės parduotuvės....
QUOTE(HoTea @ 2009 04 15, 18:07)
Aj man tai išties MAC ar ne nelabai svarbu vistiek blizgės.
Na dar ir kaip svarbu, kas kad blizgės, bet gal blizgesys laikys porą val ir jo neliks, subėgs į raukšlytes, ar nubyrės.... Tai kam toks blizgesys reikalingas
QUOTE(kyska513 @ 2009 05 19, 01:05)
Va va, gal kas jau išbandėt šį blizgį, kokie atsiliepimai?
Beje gal galit kuri mėgėja MAC kosmetikos parekomenduot itin žėrintį blizgesį lūpoms, labai norėčiau, bet nežinau kuris iš jų blizgiausias, su žėručiais?
Turėjau Sisley blizgesį, nuostabiai blizgėdavo ant lūpų, bet kiekis mažokas, o ir kaina "tik"125Lt
Norėčiau MAC išbandyt, prisipažinsiu, dar nei vienos priemonės nesu turėjus, tik dabar ja susidomėjau. Todėl temutę perskaičiau nuo pirmo psl Ir dar labiau užsimaniau išbandyt
Pasigirsiu ir as , pries keleta dienu nusipirkau serveteles, kurios sugeria riebalu pertekliu ant veiduko, man pastoviai islenda blizgesys dienos eigoje. Puikios serveteles, turejau ir kitu firmu bet siuos geriausios
keliu tema
ir tuo paciu noriu pagirti Mineralize Skinfinish Natural - mineraline presuota pudryte kuri tinkama naudoti ir kaip fiksuojanti pudra ir vietoj makiazo pagrindo, ir kas man labiausiai patinka kad galima isimest i kosmetine ir bet kuriuo metu pakoreguot makiaza, nes su biriomis tai tikras vargas bent jau man atrodo laaaabai naturaliai, ko ir norisi vasara
ir tuo paciu noriu pagirti Mineralize Skinfinish Natural - mineraline presuota pudryte kuri tinkama naudoti ir kaip fiksuojanti pudra ir vietoj makiazo pagrindo, ir kas man labiausiai patinka kad galima isimest i kosmetine ir bet kuriuo metu pakoreguot makiaza, nes su biriomis tai tikras vargas bent jau man atrodo laaaabai naturaliai, ko ir norisi vasara
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 06 21, 20:53)
keliu tema
Man kaip tik reikia tokios, kad galeciau isimest i rankinuka ir bet kada pasipudruoti. Kadangi pati naudoju mineraline (biria), tai sita turetu but labai neblogas variantas dienos metu pasitaisyt makiaza
IRIS, kokia spalva turi?
Sveikos, isigijau MAC Studio Fix NW25 nuostabus produktas ir geras pirkinys , dabar bandysiu MAC make-up remover.
Sweikutes,
as jau senokai naudoju Mac kosmetika...dabar neseniai uzsipildziau, nes sesuo buvo Londone...
naudoju MAC Studio Fix NC25, tai man visai ji nebloga...kasdiena jos netepu, nebent koks rimtas susitikimas...
kiekviena diena naudoju Mineralize Skinfinish Natural (light medium)
ziauriai patenkinta esu antakiu seseliais...tiesiog nebedazau as ju chemiskai...
dar paprasiau, kad nupirktu antakiu geli, bet pardaveja susimaisiusi dave (clear-permatoma), tai man jis netinka, nes reikia man spalvos(cia toms, kuriu tamsus antakiai, bet reikia kad butu tvarkingi)...
nusipirkau ir tusa...bet dar nebandziau
as jau senokai naudoju Mac kosmetika...dabar neseniai uzsipildziau, nes sesuo buvo Londone...
naudoju MAC Studio Fix NC25, tai man visai ji nebloga...kasdiena jos netepu, nebent koks rimtas susitikimas...
ziauriai patenkinta esu antakiu seseliais...tiesiog nebedazau as ju chemiskai...
dar paprasiau, kad nupirktu antakiu geli, bet pardaveja susimaisiusi dave (clear-permatoma), tai man jis netinka, nes reikia man spalvos(cia toms, kuriu tamsus antakiai, bet reikia kad butu tvarkingi)...
QUOTE(Eirea @ 2009 06 22, 14:22)
Sweikutes,
Kas tai antakiu seseliai? kazkaip niekad nemaciau antakiu gelio
mano tamsus antakiai, reikia pasidometi del sio.
Antakiu seseliai, tai faktura kaip seselio, na presuotas dalykas, nemoku paaiskint...su specialiu teptuku tepi ir atrodo tikrai naturaliai ir graziai
tik kazkodel jis dingo is puslapio...
antakiu gelis, tai va toks daiktas:
http://www.maccosmet...;PRODUCT_ID=305
tik kazkodel jis dingo is puslapio...
antakiu gelis, tai va toks daiktas:
http://www.maccosmet...;PRODUCT_ID=305
As antakiams naudoju matinius tamsiai rudos spalvos MAC seselius