Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

As irgi vos neuzsiroviau ant tu pigmentu po 5 zlotus, viene forumiete buvo idejus nuoroda kosmetikos isparduotuveje, lenku forume, pasigilinus isskaiciau kad tie pigmentai originalus, tik ten ne visa dezute o mergina atpila ju labai maza kieki, tik nesupratau i kokia tara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mijukas @ 2009 04 13, 16:52)
As irgi vos neuzsiroviau ant tu pigmentu po 5 zlotus, viene forumiete buvo idejus nuoroda kosmetikos isparduotuveje, lenku forume, pasigilinus isskaiciau kad tie pigmentai originalus, tik ten ne visa dezute o mergina atpila ju labai maza kieki, tik nesupratau i kokia tara biggrin.gif

Na visas uz tokia kaina tai tikrai nerealu - tikiu kad ir to atpylimo pilnai pakanka ilgam, tik kur garantija, kad butent mac atpila g.gif
Atsakyti
QUOTE(mijukas @ 2009 04 13, 16:52)

Aj man tai išties MAC ar ne nelabai svarbu vistiek blizgės. 4u.gif
Atsakyti
Mac seseliu spalvos.
http://compare.raquel13.com/es/
Atsakyti
QUOTE(HoTea @ 2009 04 15, 18:07)
Aj man tai išties MAC ar ne nelabai svarbu vistiek blizgės.  4u.gif

Tas tai tiesa - svarbiausia, kad gerai laikytu drinks_cheers.gif Jei perkant uz normalia kaina, tada jau ir originalumas svarbu.

O man nesiseka su MAC seseliais - dar vieni, kurie man netinka verysad.gif Konsultante padaze, tai dziaugiausi, kad grazu, bet kol namo parejau viska nusiverkiau...
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie select cover - up ir face & body foundation?
Atsakyti
Nesulaukiau jokiu komentaru tai nusipirkau Face & body foundation, select cover-up ir priem finishing powder.

Darbe pabandziau viska graziai pasitepti tai kol kas patenkinta vaizdeliu bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas esat bande ir galit patarti kas geriau:
ar M.A.C ar Bobbi Brown concealer'iai ir kurie... Gundausi BB creamy concealer, o M.A.C nzn kuri ciupt... Kurie M.A.C patiko kas bande?
Atsakyti
QUOTE(Orchideja85 @ 2009 04 23, 22:52)
Gal kas esat bande ir galit patarti kas geriau:
ar M.A.C ar Bobbi Brown concealer'iai ir kurie... Gundausi BB creamy concealer, o M.A.C nzn kuri ciupt... Kurie M.A.C patiko kas bande?

Siandien antra karta jau naudosiu MAC select cover - up concealer'i. Man jis tinka smile.gif ypac kai kartu si foundation eina ir su primer thumbup.gif
Atsakyti
Daviau antra sansa MAC sepeteliams - pries tai turejau viena seseliu, tai man labai nepatiko dengimas ir pats sepetelis mano mazoms akims per didelis pasirode.

Nusipirkau vakar #239 seseliams ir #129 pudrai. Tai kolkas isbandziau tik pudros - pasirode gana siurkstus, bet dengia gerai, koncentruotas. Tiesa, pamete kelis ilgus ir kelis trumpus plaukelius (kaip nuluzusius tokius). Ziuresiu kaip toliau teks man su juo draugaut, nes kolkas jauciasi padirginta odyte (bet bent neparaudo kaip nuo Egipto zemei skirto sepetelio).... 4u.gif
Atsakyti
129 MAC sepeteli naudoju skaistalams. Geresnio dar neturejau. Labai juo patenkinta ir tikrai nekesiu artimiausiu laiku tai jau tikrai. Ir 239 sepetuku labai esu patenkinta.
Bet kiek zmoniu tiek nuomoniu. Vieniem tinka kitiem ne.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 04 25, 16:52)
129 MAC sepeteli naudoju skaistalams. Geresnio dar neturejau. Labai juo patenkinta ir tikrai nekesiu artimiausiu laiku tai jau tikrai. Ir 239 sepetuku labai esu patenkinta.
Bet kiek zmoniu tiek nuomoniu. Vieniem tinka kitiem ne.

Vakar su konsultante pakalbejom, nes dvejojau del pudros sepetelio (tu didesniu keli yra), tai po to si pasiule, nes jis universalesnis. Bet jei ipras odyte prie jo, tai turbut dar viena toki arba didesni pirksiu... ax.gif O 239 bandysiu greitu metu, bet atrodo dydis tinkamas - svarbu, kad padengtu normaliai. Ai, rasau ir kyla nors - begu dabar isbandyt, nors jau pasidazius sviesiais seseliais esu....
Atsakyti