Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Aštri @ 2009 03 23, 21:54)
Gal galit ką nors apie MAC Mineralize satinfinish SPF15 foundation papasakot  blush2.gif

mirksiukas.gif

QUOTE(Gilberta @ 2008 08 07, 23:24)
Bandžiau Mineralize Satinfinish ir Select Tint ....Jos gan lengvos,tinka labiau sausai odai,praktiškai namaskuoja. Mineralize man panaši į kremą su spalva bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Gilberta @ 2008 06 26, 20:52)
Vasarai thumbup.gif ,labai lengvute,po jos veidukas labai svelnus buna...Aš naudoju NC 15,man kaip baltaodei thumbup.gif ,dar ant virsaus biški bronzanto ir  wub.gif

QUOTE(Gilberta @ 2008 06 26, 22:23)
padaro svytinti veiduka...Dabar mano oda issausejusi tai ji idealiai tinka,nes padrėkina. Nors naudojau ir kai riebalavosi g.gif

QUOTE(sweety123 @ 2008 06 26, 23:53)
turiu tokia, man kaip tik ji sunkoka - uztepi ir stovi ant veido
del to svytejimo irgi reikia labai atsargiai - nes veidas po jos blizga  oi oi smile.gif
as tepu karts nuo karto bet II-a karta tikrai nepirkciau
mano oda -normali. nei riebi nei sausa smile.gif

Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 03 23, 12:17)
user posted image
Begalo patiko skaistalai is naujos kolekcijos 2009m.  A Rose Romance
user posted image

Kur cia radai? Mac psl yra?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 03 24, 22:39)
Kur cia radai? Mac psl yra?

Radau anonsa viename forume. Cia 2009m. balandzio men. nauja kolekcija Rose Romance Collection.
user posted image
L-R: Silvert Thorn, Of Summer, Creme de Violet
user posted image
L-R: Shadowy Lady, Et Tu, Bouquet
user posted image
L-R: Circa Plum, Mutiny
user posted image
Splashproof Lash
user posted image
L-R: Way To Love, A Rose Romance, Odyssey
user posted image
T-B: Virgin Kiss, Magnetique, Steal My Heart
user posted image
T-B: Loving Touch, Secret Crush, Tender Tryst
user posted image
Just A Pinch
Papildyta:
user posted image
L-R: Blush of Youth, Summer Rose
user posted image
Love & Friendship
user posted image
Fix + Rose
user posted image
Perfume in DejaRose

Niu va visa kolekcija sukeliau. biggrin.gif
Atsakyti
Ismeginau sen bespalvi MAC antaliu geli. Labai patiko, gerai uzfiksavo, visa diena laikesi. Be priekaistu.
P.S. Kitokiu nebandziau.
Atsakyti
Nuejau ir pasimaliavojau savo nauju 214 MAC sepetuku. Serialiai tvirti, todel gerai briezia linija. Galiukas toks smailus, iseina plona grazi linija, bet jai paspausi stipriau sepetuka iseina storesne linija. Seselius kabina labai gerai. Vienu zodziu esu begalo patenkinta. biggrin.gif

P.S. Ferrari nebuk tokia vredna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 26 kovo 2009 - 14:16
gal kuri esate bandziusi ar turejusi butent toki blizgesiuka lupoms? user posted image labai suzavejo spalvyte, bet domina ar jis suteikia kiek spalvytes ar toks labiau permatomas su vos vos atspalviuku? aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 03 26, 15:22)
gal kuri esate bandziusi ar turejusi butent toki blizgesiuka lupoms? user posted image labai suzavejo spalvyte, bet domina ar jis suteikia kiek spalvytes ar toks labiau permatomas su vos vos atspalviuku? aciu atsakiusioms 4u.gif

O kokia cia spalva ir kokios kolekcijos blizgesiukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 03 19, 12:03)
Gal kas turit šiuos šešėlius? Domina atsiliepimai 4u.gif
user posted image

As turiu situos seselius, tik palete kita. Esu labai patenkinta, maloniai ir minkstai tepasi. O tamsiai ruda spalva yra daugiau matine, tai daug su jais galima padaryti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes.Maciau kad rasote jog yra Flagmane Mac kosmetika,nu kiek kartu vaiksciojau ne karto nemaciau,kuir kiksliai jinai ten yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2009 03 27, 23:51)
Sveikutes.Maciau kad rasote jog yra Flagmane Mac kosmetika,nu kiek kartu vaiksciojau ne karto nemaciau,kuir kiksliai jinai ten yra? 4u.gif

uzvaziuok i 3 auksta, ten yra grozio salonas "Alondz" smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors galėtų palygint MAC hyper real su MAC satin finish? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vusia @ 2009 03 27, 00:10)
As turiu situos seselius, tik palete kita. Esu labai patenkinta, maloniai ir minkstai tepasi. O tamsiai ruda spalva yra daugiau matine, tai daug su jais galima padaryti thumbup.gif

ir melyna neblizgi 4u.gif
Atsakyti