Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji keikūnai

4u.gif
3,5 pyplys keikiasi.ka daryt?baudziau visaip,dabar bandau ignoruot,ale jau nuo zmoniu geda verysad.gif viskas prasidejo kai isvaziavo su 'tikrais'vyrais kartingais vazinet,o kada baigsis jau neisivaizduoju...
Atsakyti
Prisiminiau lotuliukas.gif kaip viena forumo dalyve (nepamenu kuri) pasielge su savo vaiku, kai tas keikesi. Tikiuosi nesupyks, kad jos atradima paviesinsiu ax.gif
Kai vaikas pradejo keiktis namie ji uzjaucianciu balsu pradejo kalbet: oi, burnyte susirgo, kad taip negraziai kalba, ojojoj kaip negerai, reiks gydyt. Tada nuvede vaika i vonia ir isplove burna su muilu. Rase, jog vaikas pavaiksciojo po namus kelias valandas iskises lieziuvi, bet daugiau keiktis nemegino lotuliukas.gif Sakyciau sauni ideja verta isbandymo lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

manau, kad panasiai elgciaus: barciau burnyte, gal net pirstu pliauksteleciau. Savo didziosios kartais taip pirstukus baru, ypac, jei ka nors is broliuko atimineja.

Jei ignoravimas nepadetu, bandyciau tematizuoti ir ikyriai klausineti, ka vienas ar kitas zodis reiskia.
Atsakyti
Maniškis tokio amžiaus irgi išgirdo iš didesnių vaikų žodį b****, tai ir jis pradėjo taip šnekėti. Bet aš išgirdusi vis paklausdavau ką tas žodis reiškia. Kadangi nežinojo, tai greitai liovėsi jį vartojęs. Dabar darželyje yra vaikas kuris keikiasi, bet kažkaip išaiškinom kad jei kitas vaikas negražiai šneka, tai nereikia visko kartoti. Juk jis ne tas vaikas. Kol kas jokių keiksmažodžių negirdim iš jo. Lauksim paauglystės... biggrin.gif
Atsakyti
Kieme dičkiai primoko mažius, tie kartoja ,o jie kvatoja už pilvų susiėmę,o paskui mažiai darželį kartoja ir mamkos raudonuoja.Na , kad mergaitės keiktusi kažkaip negirdėjau, nebent paauglės.
Atsakyti
QUOTE(xaiva @ 2006 03 31, 11:06)
Na , kad mergaitės keiktusi kažkaip negirdėjau, nebent paauglės.

O aš girdėjau. ax.gif Mano mažoji kelis vakarus iš eilės visus siuntinėjo š... Nors namie niekas nešneka taip. Pasirodo, kad sėkmingai "parsinešė" naujieną iš darželio. Nuėjom iki vonios ir su muiliuku (kaip mamytė ir minėjo) praplovėm burnytę. Staugimas nežmoniškas, bet pakartoti to paties jau nebenori. biggrin.gif Šitas "praplovimas" kažkada jau seniai padėjo ir vyresnėlei nekalbėti to, ko net nesupranta. smile.gif
Atsakyti
kai isgirdau pirma b...,tai nekreipiau demesio,o antra karta paklausiau ka reiskia,daugiau nebekartojo...
Atsakyti
Aš savo 10mečiui pusproliui paaiškinau ******, nachui, jobtvaimat reikšmes, tai dabar niekada nebeišgirsi sakant smile.gif ..

O kaip su mažais vaikais, tai nežinau, gal tikrai geras būdas liežuvį pamuilint biggrin.gif
Atsakyti
as parduoduvej savo trimeti ganiau vaiku kambari ir atejo penkaimeciu komanda vienas kita gaidziais vadinanciu schmoll.gif kokie tai asocialus. pasiciupau mazaji ir dingau is tokios " draugijos". o vaikas, kad sustauge "ant" visos parduotuves , kad as ji taip greit iskarpsciau is kambariuko. oi varste mane bobutes zvilgsniais reiksmingais
Atsakyti
manasis ismoko dviem kalbom keiktis,dauk ka daro atostogos lietuvoje,tada dauk ko is vyresniu isgirsta....o cia tai labai daznai vaikai keikiasi,tevai nelabai reaguoja.....na seip jau bent nesu macius kad sureaguotu...
lietuviskus keiksmazodzius primirsta kol y lt negrysta....o ispanisku vis isgirstu kai zaidzia su kompiuteriu ir kas nors nenusiseka...tada baru burnyte...
bet tikrai man tas budas su muilu atrodo veiksmingas...tikrai manau man reikes jy isbandyti kai isgirsiu,,graziu ,,zodeliu thumbup.gif
Atsakyti
Maniškis lietuviškų tiksliau rusiškų keiksmažodžių nevartoja...namie negirdi...o mieste kada ne kada išgirsta iš "kulturingų" lietuvaičių...bet nesureikšmina...Kažkada pasakė "shit" paaiškinau kad negražu taip sakyti...ir kai man netyčia išsprūsta blush2.gif pats pasako...negalima taip sakyti, negražu....
O jei keiktūsi aš irgi eičiau burnytės su muilu plaut thumbup.gif
Atsakyti
maniškis tai iš daržo tokių perliukų parsineša, kad net ausys raitosi. bandžiau i gnoruot, paskui klausinėt reikšmių, bet darželyje žodynas kasdien papildomas. bet finalas viso to buvo kai savo seneliui, beveikl 80 mečiui, pareiškė: bliaka mūka dulniau dink is cia. blink.gif ale tada užtrakau (o senelis - nieko, sau ir nuėjo, kur anūkas siuntė) g.gif . atskaičiau pusės valandos paskaitą apie keiksmažodžių žalą, kol palūpė vaikui atvipo. verysad.gif gal jei pats senelis būtų paaiškines labiau būtų suveikę. nors kuriam laikui apsiramino.
tiesa, dabar turiu naują metodą: sakau, kad nuo keiksmažodžių dantys genda ir taisyt reiks, ir pas daktarą važiuos. kol kas bijo. unsure.gif
jei vėl prasidės, teks su muilu plaut. mirksiukas.gif
Atsakyti