Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji keikūnai

manasis dar nesikeikia,bet jei tokiu atveju taikyciau skalavimo ''bausme'' jauciu nenustotu keiktis,nes burna skalaut jam vienas maloniausiu darbu/zaidimu doh.gif
Atsakyti
As esu girdejusi, kad nereikia kreipti demesio, jei vaikas nusikeikia, tada jis kazkaip greiciau pamirsta, nes niekam tas zodis neidomus.
Atsakyti
Iš mūsų pačių išsprūsta nelabai jau gražių žodžių, tai vaikas labai jau greitai juos pagauna doh.gif Man tai keista, kaip vaikai atsirenka kada jį pritaikyti. Pvz. žaidžia ką nors ir nesiseka, tai trenkia žaisliuką ir sako šudas blush2.gif Tai dabar ir mes labai kontroliuoti save pradėjom, bet kadangi kartais neišvengiamos emocijos būna, tai aš pradėjau vartoti žodį siaubas, tai ir ji perėmė jį.
Atsakyti
mano brolio vaikas "zodiniu gerybiu" parsinesa is darzelio, bet tevelis graziai su juo pabendrauja ir jis lyg supranta kad taip kalbeti nera grazu smile.gif
Atsakyti
maniskis buvo ismokes keleta "tokiu" zodeliu,nekreipem su vyru i tai demesio ir pamirso biggrin.gif bet durne tu ar melage,kai susinervina pasako doh.gif doh.gif
Atsakyti
maniškė irgi moka kelis blush2.gif greitai pasigauna du žodelius is B (bl.. ir blem..) pasigavo is tetuko, kuris mėgsta juodu, tai buna kad ji pakartoja juos ir tiek, jokiu priemoniu nesiemam, o ir šiaip mano galva geriausia visai į tai nereaguot, o vyriasniu paprastu tonu paprasyt paaiskint juos, galima ir į žodyna pasižiūrėt, kad tokio niekur nėr...
Atsakyti
kai mes atvykom i anglija pries metus jo pirmas zodis ismoktas fakoftai dar ir dabar nepamirsta doh.gif

vakar pasiemu is darzelio jam auketoja sako bai bai,jis tyli isejom uz duru atsisuko ir vel nusikeike doh.gif jau net juokas neima ir nezinau kaip ismust jam ta zodi is jo mazos galveles g.gif
Atsakyti
Maniškis dar nelabai žiūri vaikiškus filmukus, bet aš kai pasiklausiau kaip jie įgarsinti lietuviškai ( ne visi žinoma) , tai iš ten ir ima vaikai, "šūdas" ir kitus žodžius. Juk multikus tai jie žiūri...

Dar ir filmukus reikia peržiūrėti prieš vaikui rodant doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pingpongute @ 2009 03 04, 10:58)

Dar ir filmukus reikia peržiūrėti prieš vaikui rodant  doh.gif  biggrin.gif

būtent, kai tik pradėjo žiūrėt multikus tai supratau, nes būdavo netgi mano galva visai nekenksmingų ir nebaisių scenų, kurių mažoji baisiai bijo, tarkim viena jų - Madagaskaro pirmos dalies pati pradžia, zebriukas taip ramiai svajingai sokinėja ir liūtas jį išgazdina, visada persuku, nes manoji įsijaučia į tą svajingą muziką ir labai išsigąsta to BU biggrin.gif Apie baisius herojus jau nė kalbėt nereik doh.gif
Atsakyti
nesikeikia mažylė kol kas - nes ir mes visi nenaudojam tos "druskos"
Atsakyti
prie mūsų nesikeikia. O daržely? Nežinau... blush2.gif
Kai per "Dviračio žinias" pradėjo skambėti žodis nafik, mūsų vaikui, aišku, labai patiko. Paaiškinau, kad tik ten, per televizorių, gali sakyti ir suaugę. Kadangi tu esi vaikas, tai gali vieną kartą per dieną.. mirksiukas.gif Suveikė. Kaip prisimindavo, paklausdavo, ar gali pasakyti nafik.. smile.gif Kai leisdavau, tai vieną kartą pasakydavo, o paskui vėl dienai ar porai nebereikėdavo.
Atsakyti
Mano mažiuko žodynėlis tai nemenkas verysad.gif . Šiaip namie mes visiškai nesikeikiam man labai nepatinka, na o vaikas daug žodelių parsinešė iš darželio doh.gif . Sudraudžiam bet kad labai griežtai tai ne, nes dažniau kartoja mirksiukas.gif .
Atsakyti