Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji keikūnai

Keikiasi, bet savais keiksmažodžiais ax.gif kai supyksta tai, kad burba pyktas doh.gif , bet labai tada man gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
O mano vyresnioji - nesikeike biggrin.gif
Mazoji taip pat ne pro kur thumbup.gif , ir net jei tetis nusikeikia parodo pirsteliu ir pasdako NIU NIU NIU.
Bet uz tai sese spyga ismoke parodyt - tik nevisai teisingai iseine, bet pati esme doh.gif Gerai kad nors svetimi dar neikirto, kad tas daiktas SPYGA lotuliukas.gif
Cia reiskia sese pasijuokt is mazosios nusprende cool.gif
Atsakyti
Ui,jau tie keiksmazodziai kaip mane nervina bash.gif Mano penkemete kai supyksta tai taip pasako,kad baisu.O kiek aiskinam,mokam,kad negrazu,negalima,jau matyt kokia knyga butu galima parasyti apie tai,viskas veltui.Bet matosi,kad tai specialiai daro,kad isvest mus is pusiausvyros ar eilini karta patikrinti musu nervukus g.gif Tikiuosi ,kad su amzium tai praeis g.gif
Atsakyti
maniškė 1m.4mėn jau moka sakyt šūdas ir *****.. doh.gif nelabai aiškiai, bet matosi, kai supyksta, tai tuos žodelius vartoja... bet tokie nebaisūs keiksmažodžiai, nelabai kreipiu dėmesį.. tik kartais nusijuokiu netyčia.. kai pvz pamatė dukrelė siurblį, susiraukė, sako: šūdas mad.gif ir uždarė duris biggrin.gif nu kaip nesijuoksi blush2.gif
Atsakyti
mano sunelis tai net labai aiskiai sako sudas lietuviskai ir vokiskai,ir dar rusiskai blecha mucha-kartais taip geda buna,bet gerai kad nevisi supranta. doh.gif
Atsakyti
nesikeikia schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ir mes patys stengiames nesikeikti prie vaiko 4u.gif
Atsakyti
Prisipazystu..kalta.. blush2.gif daznai man issprusta zodelis "blyn", tai mazas pakartoja byyyn sako..tada as jam sakau oi kokie skanus blynai smile.gif

O karta girdejau kazka panasaus i "***" tik is kur jis tai galejo istraukti neisivaizduoju doh.gif ..gal kieme kazkur isgirdo? g.gif
Atsakyti
Mamytes turiu didele problema! padekite-nebezinau nei ka bedaryti!

Mano suneliui 3metukai-lanko jis darzeli! Buvo laikas kai pradejo mokintis kalbeti-ir is kiemo vaiku isgirdes zodi N..... (penkios raides) ji nepamirso:(
Bandom mes namie-ta zodi jam ismesti is galvytes, bet ka subari o jis" daugiau taip nebesakysiu"

Bet tai dar ne viskas. Buvo darzelyje susirinkimas, pilna tevu- jau viskas ejo i pabaiga ir apie 15min tevams buvo leista pasisakyti, bet niekas nekalbejo, ir as isejau, nes skubejau... o pasirodo man isejus-viena mama pradejo negraziai ir kaip koki" sombi" palaike pries visus tevus!!!:( jis keikias, musasi ir t.t kad ta mama pareikalavo , kad ji perkeltu i kita grupe, nes ji atseit to nepakes!!!!

As pakraupau-kai ryte atejus visa tai isgirdau is aukletojos!!!
Nejau taip galima elgtis tai mamai- jog man nieko nesakius-bet pries kitus tevus taip pasielge - " atseit kazkas musu seimoje blogai, kad mes kazkokie valkatos ir pan... kad vaikas taip kalba! o jis tik viena keiksmazodi temoka:)

As nuejau pas direktore , nes jau nebeislaikiau viso to,,, o ka direktore-nekreipkit demesio viskas gerai - juk cia mazas vaikas jis net dar nesupranta ka reiskia sis zodis!!!

BET KAP MAN JAUSTIS-KAI UZ AKIU BUVOME APSMEISTI LYG KAZKOKIA SOMBIU SEIMA
LABAI SKAUDU!!!!

NEZINAU KA DARYTI??? NES ESU SOKE , AKD TAIP VISKAS VYKO UZ AKIU!!
TAI JEI BUTU NORMALI MOTERIS-BUTU PAKALBEJUS SU MANIM, O NE PRIES VISUS TEVUS TAIP APJUODINTI IR NET NEZINAU KAS????

LABAI SKAUDU ZINOKIT LABAI!!! NET SAPNAVUS NEBUCIAU APIE TAI - KAD TAIP IVYKTU,
Atsakyti
[quote=klaidukomamyte,2008 11 11, 12:05]
Mamytes turiu didele problema! padekite-nebezinau nei ka bedaryti!
Manau kad turetumet nebesivelti i konflikta su ta mamyte, ir neieskoti teisybes nurykite karteli ir atleiskite jei nes ir mes pridarome kartais spontanisku neapgalvotu zingsniu.Svarbiausia yra jusu vaikas.Kadangi vaikas jau zino kad sis zodis yra negrazus ir ji naudodamas jis nori atkreipti i save demesi tiek jusu tiek kitu vaiku, stenkites to neakcentuoti ir apie tai jau nebe sneketi tiesiog nekreipkite i tai demeio.Vel ta auksine ignoravimo aisykle mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif ax.gif geriausia iseitis manau,visiskai nekreipti demesio,ir vaikutis nesupras ka blogai sako...o jei pasakysi negalima,tai jam dar didesnis ezartas ims sakyti blix blix lotuliukas.gif ir panasiai
Atsakyti
na, o nuejus i darzeli ta mama mane uzsipuole su priekaistais!
kad mano vaika isirdo besikeikiant!
pasake auklekit ji, nes taip negali buti!
Atseit jei taip sako- reikia duoti gerai per subine, akd zinotu, kad taip kalbeti n egalima..

net isivaizduojat man pasiule-pacios aukletojos paprasyti, kad ji mano vaika, gerai kelis kartus per uzpakali suduotu, tada zinos kad taip daryt negalima.

Bet as pakraupus, juk negalima vaiko musti-o cia man tokius patarimus dalina!
pasirodo yra kelios mamos-kurios labai nepatenkintos,...
Bet as joms sakau juk cia mazas vaikas-tokiu metuku kiti net kalbeti dar nemoka, vienus reikia ilgai aukleti ir atpratinti nuo blogybiu, kiti iskart pamirsta!!!
juk cia ne kazkoks daiktas , kad imi ji ir pataisai!
Atsakyti
QUOTE(klaidukomamyte @ 2008 11 13, 11:20)
na, o nuejus i darzeli ta mama mane uzsipuole su priekaistais!
kad mano vaika isirdo besikeikiant!
pasake auklekit ji, nes taip negali buti!
Atseit jei taip sako- reikia duoti gerai per subine, akd zinotu, kad taip kalbeti n egalima..

net isivaizduojat man pasiule-pacios aukletojos paprasyti, kad ji mano vaika, gerai kelis kartus per uzpakali suduotu, tada zinos kad taip daryt negalima.

Bet as pakraupus, juk negalima vaiko musti-o cia man tokius patarimus dalina!
pasirodo yra kelios mamos-kurios labai nepatenkintos,...
Bet as joms sakau juk cia mazas vaikas-tokiu metuku kiti net kalbeti dar nemoka, vienus reikia ilgai aukleti ir atpratinti nuo blogybiu, kiti iskart pamirsta!!!
juk cia ne kazkoks daiktas , kad imi ji ir pataisai!

Na ir nesamone, tai kokios tos mamos doroves sergetojos, jei vaika siulo musti? Tegul pacios pasikonsultuoja su psichologais doh.gif As taip ir pasakyciau, tik labai mandagiai, kad joms nebutu pagrindo sakyti, jog aisku i ka tas vaikiukas besikeikiantis panasus.
Galiu nuraminti-mano mazajai beveik 4, irgi buna kad nusikeikia, pagrindiniai keiksmazodziai-durne, debile blush2.gif doh.gif .ir taip sako, kai susipyksta su savo sesute.Sudrausminu isgirdus, bet po valandos kitos jau vel girdziu tuos pacius zodzius. doh.gif Tragedijos nedarau, nes zinau, jog tai yra isaugama.Is darzelio tuo klausimu jokiu nusiskundimu negavau, jei gauciau, nieko nepakeisciau, nes ir taip , rodos, kalbu su savo maze.
Zodziu laikykis, 4u.gif O mazylis begant laikui manau pamirs visus blogus zodelius ir bus viskas ciki piki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigitara: 17 lapkričio 2008 - 12:25